15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
-
@iyilerindostu listede adım varmış derken size bunu kedi söyledi sanırım .Onun dışında liste aldığını iddia eden yok
-
@andone suret kısmını soruşturmayı yapan memur onaylıyor.
-
Arkadaşlar memur beni çarşamba günü aradı mülakat yapıldığına dair bir kağıt imzalamanız gerekiyor cuma ya kadar kuruma gelip dedi perşembe gidip imzaladım ama mail gelmedi bana
-
@siyasallı imzaladığınız kağıtta ne yazıyordu, belki pzt günü gelir size, arkadaşlar kendisine başka kağıt imzalatılan oldu mu?
-
Arkadaşlar mülakata girerken ya da çıkarken imza atmış mıydık, hiç hatırlamıyorum
-
@accosator benden sonra hukuk grubundan birisi daha geldi hatta.Aile bilgileri adres falan vardı
-
@siyasallı nasıl yorumlayım bilemedim, pzt günü bir ara sor istersen
-
Siyasallı bana yazdığınız cevapta aile bilgileri filan vardı demişsiniz, o işte güvenlik soruşturması formudur, belki siz dikkat etmediğiniz için belgenin başlığını görmediniz,imza attığınız belgede fotonuz var mıydı?
-
@accosator vardı hocam fotoğraf
-
@siyasallı tamam o zaman kardeş o güvenlik formu sanırım. Belki siz Ankara'da ikamet ettiğiniz için arayıp imzalattılar, benimki e posta ile geldi ama ben Ankara dışında ikamet ediyorum. Ama yine de tam emin değilim:/O kağıtta ( hakkınızda devam eden dava var mı)kısmı var mıydı meselâ eğer varsa o güvenlik formudur
-
Ben Ankara'da ikamet ediyorum mail attılar
-
Haydaaaaaaa
-
ben de ankarada ikamet ediyorum bana da mail attılar. bir de bu formu el yazısı ile mi dolduracağız
-
Ama siyasallı arkadaş aile bilgileri filan yazıyordu demiş. Ne olabilir ki başka imzaladığı
-
@kılıçsız kurumlar güvenlik Soruşturması formunu el yazi ile doldurulmasini istiyor genelde rekabet belirtmemis ama...
-
@kılıçsız ben bilgisayardan doldurup imzalayıp göndericem,el yazısı olsa belirtirlerdi çok da önemli değil diye düşünüyorum şahsen
-
Bilgisayardan doldurulacak form
-
sayf no/ kütük sira no/ kimlikte yazmiyor arkadaslar ne yazdınız o kisimlara birde nufus cüzdani suretu onaylayanin kismina kimligin arkasinda ki nüfus idaresi müdürün ismi mi yazilacak?
-
Anlaşılan güvenlik formu gönderilmeyen kimse kalmadı
-
@banshe eski kimliğini attın mı, attiysan bi ara sor bence.