15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
-
Bende mülakata girdim ama bana ne mail geldi ne de arandım. Gerçi eve polisler gelmiş büyük ihtimalle güvenlik soruşturması için burayı okuyana kadar nasıl yorumlayacağımı bilememiştim. İnşallah bizim emniyette evrak istemiyordur. Düzgünce açıklasalar hiçbir sorun olmayacakta neyse bekleyeceğiz artık.
-
@bulteir hangi şehirde ikamet ediyorsunuz
-
@accosator Denizli
-
@bulteir Denizli ' yi bilmiyorum ama mahallenizin bağlı olduğu emniyete gidip sorabilirsiniz, soruşturma için evrak istiyor musunuz diye, cevap verirler
-
keske su tatlı telaslarınıza bende iştirak etsem
-
Arkadaşlar , Hemen hemen 2 ay oldu hala bir ses seda yok .Yok mu bir bilgisi ,haber olan
-
@blackmirror yeter artık aciklansin.
-
Arkadaşlar grubu hareketlendirmeyelim heyecandan adımı unutuyorum yeni bildirim geldikçe
-
@mert165 içim gitti benim de. Allah rızası için çok önemli olmadıkça yazmayalım.
-
@blackmirror Bir önceki alım sürecini incelediğimde bu alımdan daha az personel alınmasına rağmen mülakattan sonra sonuçların açıklanması yaklaşık 3-3,5 ay sürmüş. Bu yüzden şubat ortalarına doğru açıklanır diye bekliyorum. Bende her gün kurumun sitesini kontrol etsem de erken açıklanmasını beklemiyorum.
-
@mert165 haklısınız da ,zaman geçtikçe,başka sınavlara da girdikçe ve sonuçlar da aciklanmadikca insan mülakata girdiğini bile unutuyor...)
-
Ben de ocak ayında açıklanır diye ümit ediyorum. Bu iyimserliğim sebebi bddk sınavımın tahminimden iyi geçmesidir büyük ihtimal, iyimserliğimin maksimum ömrü sadece bir haftadır bu arada...
-
Sonuçlar açıklanmış arkadaşlar
-
Hayirli olsun arkadaşlar
-
@siyasallı71 Hayırlı olsun
-
@genclerbirlikli eyvallah Darısı başına
-
@siyasallı71 inş, mülakat salonunda beklemedeyiz
-
listede ismini görenler o an nasıl bir mutluluk yaşadı acaba yanında olmak isterdim:))
-
@kazm adamın haberi yoktu ben haber verdim
-
@genclerbirlikli bir tepsi baklavasını yersin o zaman