15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
-
@mcreseko Aynen kardeşim haklısın , biz beklemeye devam edelim en iyisi bugünün yarını var bizde öğreniriz yakında
-
bu vb. platformlarin amaci kisilerin birbirine yardimci olmasi kurumlarin belirsizliklerini kendi cabalarimizla asabilmemizdir. lakin her platformda oldugu gibi bazilari paltformlardan bilgi sahibi oluyor kendileri bu konuda bencil oluyor. varsayalim ki kurum listeyi yanlislikla gönderdi koskoca kurum kendi sorumlulugunu yerine getirmiyor siz mi kurumun sorumluluguna sahip cikacaksiniz bana dokunmayan yilan bin yasasin misali...
-
@mcreseko Liste gönderilen bir ben değilim, form gönderilen aranan da bir ben değilim. Birkaç saat önce ilk ben yazmışım "mailinizi kontrol edin" diye, yardım etmek amacıyla yazdım bu kadar açık ve net. Liste ne ile ilgili hiçbir fikrim yok ve bence alakasız bile olabilir, bu kadar laf söylenecek bir şey yapmadım bence.
-
@kedi Sana laf söyleyenler sonuna kadar haksiz. Ki insallah kazanmissindir. Bu mulakata yaklaşık 100 kisi girdi ve ister istemez insanlar sabirsizlikla bekliyorlar. Bak ortada bir belirsizlik var ondan herkes acaba beni niye aradilar veya neden aramadilar diye merak ediyor. mail ile liste alan arkadaslardan birseyler ogrenmeye calisiyorlar. bu en dogal haklari. şunu da belirteyim ben 7 mulakata girdim. ve cogunda guvenlik sorusturmam geldi. Ve sadece birini kazandim. burda tek sorun. Kurum neden bazi kisileri ararken bazilarina mail atmis ve bazilari bir listeden haberdarken bazilari haberdar degil? mesela arananlardan listeden haberi olmayanlar var? Mail alip liste alanlar var? Belirsizlik burda. Bizim de sizden bilgi istememiz cok dogal. Fakat sizin daha hic birsey belli degilken devlet kurumu perdesinin arkasina siginmaniz yanlis.
-
@mcreseko Ben de bir belirsizlik olduğunu düşünüyorum, neye göre kimin aranıp kime mail gittiği liste neyle ilgili belli değil, dediklerinizde haklısınız.
-
acaba o 51 kişilik liste mülakatta 70 ve üzeri puan alanlar olabilir mi? 70 in altını soruşturmak zaman kaybı olur çünkü, sonuçta kontenjan boş kalsa bile 70 altında alanlar giremeyecek. o sebeple soruşturma süresini kısaltmak adına böyle bir liste oluşturulmuş olabilir diye düşündüm.
-
@dumbass olabilir tabiki ama birilerine tüm listenin mail olarak gönderilmesi,birilerine telefon edilmesi ve resmi bir açıklama olmaması çok saçma.Yazılı sınavı geçenlere puanları açıklanmıyor ama mülakatta 70 i geöen herkesin listesi birilerine mail atılıyor? Gerçekten ilginç şeyler oluyor
-
Sınavla alakam yok ama yazılanlardan anladığım kurum 70 i geçenleri ilan etse bunlar sinavi kazanmış olacak ve güvenlik soruşturmasıyla elenseler bile dava acıp büyük ihtimal kazanıp ise baslarlayacaklar ama bence kurum tehlikeli gördüklerinin mülakat notunu 70 den aşağı çekip mülakatla elenmis gösterecek..
-
Arkadaşlar ,kurumu tekrar aradım,Dün bu liste olayından sonra birçok arama aldıklarını ve kesinlikle 51 kişilik gibi bir liste olmadığını söylediler .
-
@golden-ratio eee bu belge isteme olayı ne peki
-
@iyilerindostu insan kaynakları bana bir kişinin ortaya böyle bir şey attığını ve öyle bir şey olmadığını,olsa bile listeyi neden paylasmadigini söyledi. Sanırım Kedi nickli arkadaş dışında da mail alan yok bu grupta okuduğum kadarıyla .En azından almış olduğu maili paylasirsa kurumdan insann daha net bilgi alabiliriz
-
@golden-ratio arandım diyen de var bikaç kişi ama
-
@kedi E artık kurumdan da biz bilmiyoruz diye açıklama gelmiş. Yine sorumluluk almayacağım falan deme cidden belgen varsa paylaş.
-
@kedi Kurum söyledi öyle bir listeyok mail almışsa neden paylaşmiyor ve bir iddia attın ortaya bence varsa öyle bi liste paylasmalisin artık
-
Neye inanacağımıza sasirdik gercekten... Ben burdan umidimi kestim. Siradaki maclara hazirlaniyorum
-
@mcreseko arkadaşlar ,güvenlik soruşturması mailini şu an bende aldım .Arkadaşın dediği gibi öyle liste falan yok .Sizlere gelir ilerleyen vakitlerde muhtemelen
-
Mail geldi bana da sıkıntı yok demekki arkadaşlar
-
Bana da mail geldi sorusturma belgesini doldur gonder diyorlar. Bana, o kadar telefondan sonra formalite maili gibi geldi.
-
Dediğiniz gibi o kadar telefon trafiginden sonra formalite maili olabilir veya gerçekten herkese aynı gün göndermemiş olabilirler .(En azından böyle olduğunu umut ediyorum.)Mantıksız ve bir o kadar da saçma olan 51 kişilik bir listenin ortada bir şey yokken bana gönderildi denilmesi
-
@golden-ratio Eğer öyle bir liste varsa bu mailler kesinlikle formalite. Ancak öyle bir mail yoksa prosedur geregi olabilir. Boyle bir listenin varligi yoklugu kinusunda da en iyi cevabi listenin kendisine geldigini kisi soyleyebilir. Ancak sunu da belirtmek isterim. Bir liste yanlislikla gonderilmez. Ben trol oldguna inanmak istiyorum.