15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
-
Şu listeyi alan arkadaslar en azindan bizimle paylassalar iyi olurdu. Bari bunu yapin bize neyin listesidir neden istenmis diye... mail alan arkadaslar yardimci olur musunuz?
-
@andone kardesin sayet kazananlar aranmissa ve elendiysen daha yokun basindasindir demek. moralini bozma ben de ilk mulakatimda bu kadar uzulmustum. ama bu 6 inci oldu. Allah tan guy kazandim da biraz rahatim. Tabi bir cok merkez uzmanliktan ust kuruldan elenip guy kazandigim icin yine de sukrediyorum. Allah buyuk pes etmeyin.
-
@mcreseko haklısınız hocam ama işte maalesef üzüldüm baya,nasip tabiki haklısınız daha yeni bu süreçlerdeyim
-
ben de aranmadım ve mail gelmedi ama birkaç gün önce polis gelmişti eve. onlar neden geldi güvenlik soruşturması sadece bu kişilere yapılacaksa
-
@Mert165 @Siyasallı @dumbass @AndOne Arkadaşlar bu konuda bilgi almak için birlikte bimere ve rekabet kurumu bilgi edinmeye durumu güzelce anlatan bir yaziyla yazalim. Az önce ben yazdim. Siz de yazarsaniz sağlikli bilgi alabiliriz diye düsünuyorum.
-
@mcreseko, içinde söyledi: 15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
@Mert165 @Siyasallı @dumbass @AndOne Arkadaşlar bu konuda bilgi almak için birlikte bimere ve rekabet kurumu bilgi edinmeye durumu güzelce anlatan bir yaziyla yazalim. Az önce ben yazdim. Siz de yazarsaniz sağlikli bilgi alabiliriz diye düsünuyorum.
Bence böyle şeyler için çok erken , pazartesiye kadar bekleyelim bi açıklama gelmezse bilgi almaya çalışırız gerekli yerlerden
-
Ben de aradım kurumu ilkinde daha listeler belli değil ,1 saat sonra tekrar arayın dedi .Tekrar aradığımda başka bir kişi muhtemelen kazanma olasılığı yüksek kişilere atılmış Olabilir dedi .Yani kurumdakiler de net değil bu konuda
-
@golden-ratio "kazanma olasılığı yüksek kişiler" kazanma olasılığı düşük kişilere de cagrir mi birakmis hocam allahım ya
-
Ilk defa böyle bi seyle karsilasiyorum. Bu nasi sonuc aciklama sistemi böyle hiç yakismadi dogrusu . ilk kez mülakattan elenince insanin dünyasi basina yikiliyo da sonrakilerde gittikce duygusuzlasiyo insan
-
Yukarida arkadasin yazdigina gore 51 kisilik liste var. Alincak kisi sayisi toplam 28 yani 23 de yedek var... nerdeyse 2 kati yedek. Bu sadece sgk denetmenlikte olan bir durum yani asil sayi kadar yedek atamasi. Bu 18 asil 14 yedek 7 asil 7 yedek 3 asil 2 yedek ya da benzeri dagilimlar demek. Acikcasi bana pek mantikli gelmedi. En mantiklisi su galiba bu 51 kisi icinden sorusturmalardan sonra asil ve yedek listesi yapilir. Muhtemelen bu listeden de en az 10 15 kisi daha elerler.
-
@mcreseko Hocam bu bahsi geçen liste nerde acaba mail gelen birisi bizimle paylaşsa da bizde görsek ismimiz var mı yok mu
-
@Mert165 Kardesim buraya bir kac defa yazdim listeyi bizimle paylasin diye de kimse orali olmadi. Sanki alip isimlerini listeden cikarcaz. Iibf linin dusmani yine iibfli Maalesef paylasmiyor kimse bir sey.
-
51 kişilik liste olduğu doğruysa büyük ihtimalle yedeğin de yedeğini belirlemişlerdir.
Zira kurumun meslek personeli yönetmeliği ilan edilen kadro sayısının yarısını geçmemek üzere yedek liste belirlenir diyor. Aranan herkes boşuna umutlanmasın yani -
Mail atılan liste ne ile ilgili bilmiyorum bu nedenle burada paylaşmayacağım, kurumun sorumluluğunda olan bir listeyi burada paylaşmam uygun olmaz bence. Kimsenin düşmanı değilim, durum bundan ibaret.
-
@kedi Kurum size niye soruşturmaya ilişkin isim listesi gönderiyor onu anlamadım. Size resmi e postayla yollanan başka insanların isimlerini paylaşmakta ne sakınca var onu hiç anlamadım
-
@zizek Belki yanlışlıkla yolladılar ben nereden bilebilirim, sorumluluk doğuracak bir şey de yapmak istemiyorum, biraz sabredersek zaten sonuçlar açıklanacak
-
@kedi Siz bilirsiniz kimse sizi zorlayacak değil. Biraz beklersek diye de bir şey yok soruşturmalar 3 aya yakın sürüyor artık
-
@zizek zaman kavramı değişken biraz ya da çok değişir
-
@kedi O zaman bir dahakine biraz daha beklersek gibi herkesi kapsayıcı kelime yapıları kullanmadan yazın.
-
@kedi liste gonderilen bir sen degilsin kardesim. Bir de bu kadar korkulacak ne var anlamadim. Biz böyle olursak daha cok binerler üstumüze. Saniyorum siz daha yenisiniz. Zaten bimere ve kuruma yazdim. Eger ortada bir usulsuzluk varsa cikar ortaya. Daha önceki iletimde yine soyledim. Arkadaslar korkmayin eger ortada bir yanlislik varsa ki var zaten yazin bimere ve kuruma. Benim adimi gorup beni silerler falan diye dusunmeyin. Boyke dusunurseniz daha adiniz cok silinir. Kazanan arkadaslara bir sey dedigim yok. Sikayetim tamamen kurumla alakali. birileri araniyor, birilerine liste gidiyor, birilerinden belge isteniyor ve birileri de hicbir seyden habersiz safca bekliyorlar. Biz bu celiskilerin belirsizligin ortadan kaldirilmasini istiyiruz. Listeyi koysunlar, aciklamayi yapsinlar o zaman bir sey dersek haklisiniz. Seffaflik... yazik