15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
-
@padmeamidala imza mülakat günü atmadik mi?
-
@banshe 51 kişilik bir liste, hukuk bilişim ve genel alan karma liste
-
@kedi listeyi gonderebilirmisn hocam size zahmet
-
@banshe Telefondan gönderemiyorum, size mail gelmedi mi?
-
@kedi gelmedi hocam
-
bana da gelmemiş kazananlara mı gönderiyolar yoksa herkese mi
-
Bana mail gelmedi dün aradılar.cumaya kadar gelip imza atın dediler.güvenlik soruşturması için dedi adam.kimlik bilgilerim aile fertlerinin bilgileri vs vardı o kadar
-
@siyasallı71 Güvenlik soruşturma belgesini imzala gönder yazmışlar mailde, aramadılar beni
-
Bana ne mail geldi ne de arayan oldu. Benim durumumda olan var mı acaba?
-
@dr-melfi aynı durumdayız hocam. burdan şimdilik 3 kişi aranmış veya mail atılmış sadece
-
@iyilerindostu Kurumu aradım bu konu hakkında bilgi veremeyiz denildi
-
Arayan soran yok şimdilik bakalım
-
şu listeyi paylasamaz misiniz ?
-
Kurumu biraz önce aradım , verilen cevap aynen şu şekilde :
“Mülakatı geçen kişilerden istenmiş OLABİLİR”. Peki mailler ve aramalar devam edecek mi dedim . Hayır tüm mailler atıldı aramalar yapıldı denildi . -
@mert165 o zaman bize gecmis olsun... Ama bu listeyi direk siteden yayinlayip basarili olanlar sunlardir sorusturma icin gerekli belgeleri getirin deseler devlet kurumuna daha cok yakisirdir. bu kadar gizem yaratmaya gerek yoktu. Elenmeye aliskin olmayanlar fazla uzmeyin kendinizi.
-
@mert165 bu nasil is ya bunu yapan üst kurul pehh
-
Bende mail almadım ama hala umutluyum belki başka bi şi için istenmiştir belli olmaz
-
kazanan arkadaşlar tebrikler , lakin diğer sınavlara başvurup girmeyecek arkadaşlar lütfen feragat ettiklerini lütfen kurumları arayıp bildirsinler. Birbirimizin önüne sebepsiz yere geçmeyelim
-
Ben de ilk kez geçemedim maalesef çok üzüldüm,kazananlardan istediklerini düşünüyorum şahsen kazananlara hayırlı olsun..
-
Arkadaşlar bu mail atılan arkadaşlar şehirdışında mı ikamet ediyor?