15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
-
@uçanizmirli Çalisilir bi sekilde ama 65 baraji varmis gecebilir miyim bilmiyorum hic isletme calismadim su ana kadar..90 la basvurmayabilirim duruma gor..Baskasinin hakkini yememis olurum..hakkimizda hayirlisi..
-
@uçanizmirli geçtiğimiz mayıs ve haziran başı felaketti üstüste sınavlar vardı.. Eylül de öyle olacak gibi duruyor!! Hem de daha beter bir şekilde!! Kaymakamlığa girecek olan da varsa girmedik sınav bırakmaz
-
@Keymarsh kaymakamlığa bilerek başvurmadım bi de onla uğraşmıyım diye. bi de olacakları biliyodum ondan bavurmadım
-
@Keymarsh var hocam var
Kaymakamlık, yds, sgk ve olursa rtük, rekabet,kosgeb( sınav eylülde olur galiba)
gözüküyor önümde.
Yani 3 kesin 6 ya çıkabilir -
Dostlar, yazılı sınav klasik usulde değil mi?
-
@AlicenapSayha klasik usulde sinav..4. Ya da 5. Sayfada cikmis sorularin oldugu linki paylastim arkadasim.
-
@genclerbirlikli oooo senin daha felaket hocam.. ben kosgeb'e puanım yetmez diye başvurmadım zaten.. bir de beklediğin mülakatlar vardır.. beyin ambelesi geçirmemek elde değil!!!
-
Sıralama ne kadar önemli ? Kurumun istedigi puan türlerinde ayni puana sahip(89) 2 puan türünden birinde siralamam 108 digerinde 700 küsür. Bu siralamalar mi baz aliniyor sinava cagirilirken yoksa puanlar mi ?
-
@onrtms puana bakıyorlar hocam.. en yüksek puanınla başvur
-
@Keymarsh Teşekkürler. 89a düşer mi peki ?
-
Arkadaslar gecmis yil sorularina nasil bakiyoruz acaba ? Kurumun sayfasinda var ama tiklayinca hata veriyor sayfalar da hep ayni sayfaya yonlendiriyor hukuk mezunuyum basvurmak istiyorum ama iktisat sorularini gormeden kadro yakmak da istemiyorum tanim sorulari var mi iktisatta 65 taban puan cunku
-
@1903bjk ingilizce test olsaydı keşke
-
@av.ssualp tanım, işlem ve karşılaştırma soruları var. iktisat görmediyseniz zorlanırsınız
-
@onrtms hocam çok fazla puan türü olunca tahmin etmek zor. Benim kişisel görüşüm 89-90 bazında kapatacağı ama dediğim gibi kesin diyemem.. bi bakmışız 94-95le de kapatabilir. Süpriz yapıp 86-87 ile de kapatabilir!
-
Yahu bu başvuru süresini 3 hafta tutmak ne kadar gereksiz bir iş yav. 1 hafta yap. 2-3 güne de liste açıkla, hazırlansın insanlar. acayip işler yav.
-
@uçanizmirli hocam kpss icin calismistim biraz kiz kardesim iktisatta yuksek lisans yapiyor seni calistiriririm dedi ama sorulari gorsek ona gore sansimizi deneyecektik tanim varsa iyi denemeye deger zaten kontenjana girer miyim bilemiyorum ingilizce hic bilmeyen puanim yuksek gjtmezsem de basvurayim belki yaparim diye basvuranlar olmasa keske
-
@Keymarsh Anladim. Hayirlisi olsun
-
@av.ssualp sorular açılıyo aslında bi girip bakın bence
-
@Jaromi Alan klasik-ingilizce test diye biliyorum:)Tecrubeli arkadaslar daha iyi bikir tabi.
-
@1903bjk alan soruları klasik ve 2 soru cevaplanacaksa 3 soru var 2sini seçip cevaplıyoruz. İngilizce 50 soru test.