15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
-
@BCd vardır o alanlardan ya sorulmuyor ya da seçenk sunuluyor.
-
@BCd ingilizce olmadan olmaz da ekonometri ve istatistik SPK sınavı gibi olursa yapılır. O sınavda seçenekli sorular vardı ben şahsen ekonometri ve istatistik olan soruları seçmedim. 7 sorudan 5ini çözün deniyordu 2 tanesi ekonometri ve istatistikti.
-
@BCd hocam illa ki istatistik yapcam filan derseniz de bazı kurumların klasık sınav ıcın ıstatıstık cıkmıs soruları var genelde onlarında aynı sorular ustune dönüyor ordan yararlanabılırsınız bu alanı daha cok daraltır aklınızda bulunsun
-
son iki sınavın icrası ve değerlendirmesi arasında çok ciddi farklılıklar vardı. o yüzden birşey söylemek zor. ancak yds barajı koyulmayacağını ve yine kendi sınavını yapacağını düşünüyorum ben. önceki puan türlerinde de ingilizce etkisi kısıtlıydı çünkü.
kurumda işletme önemli, işletme mezunu hakimiyeti de fazla. bence 18-23-28 gibi işletme de olan puan türlerinden ikisi ya da tamamı ile p48 puan türlerinden harmanlayarak 3-4 puanda talepte bulunacaktır kurum.
önemli olan bir başka nokta alım sayısı. emsal olarak rtük tarihinin en büyük alımının 3 katı sayı ile ilana çıktı. rekabet kurumu geçen seneki sınav kadrosunun yarısını doldurmadı ve daha sonraki khklarda neredeyse bir döneminin tamamı kurumdan atıldı. umarım güzel bir alım sayısı olur.
herkese kolay gelsin, başarılar.
-
@Nameless teşekkürler hocam yinede hiç bulaşmamak daha doğru geliyor zaten birçok ilanda da iktisat muhasbe hukuk maliyenin dışında birkaç farklı alandan ders oluyor keymarsh hocamda ingilizcesiz olmaz demiş üst kurullardan biri olduğunu düşününce haklılık payıda yüksek
-
@BCd rica ederim ama dediginiz gibi alan genis olunca yabanci bir ders çok zor oluyor bir kere klasik sinav için işletmeyi bir haftada bitiririm dedim de olmuyor gerçekten yapmaya kalkışınca anlıyor insan..
-
arkadaşlar ilan geldi 28 kişi toplamda bekleyen arkadaşlara hayırlı olsun
-
99la falan kapatır heralde
-
Bu nasıl bir iştir anlamadım geçen seneden daha az alim sayısı iibf için sanrm geçen sene alımın hepsini mülakatta tamamlayamadılar boş kısımlar için ilana çıktılar..
-
P28 de 86.yım gelir mi acaba. Maşallah istemedikleri puan kalmamış
Ama puana göre sıralanırsa p14 91.6. Ona da gelir mi belli olmaz.
-
10 puan türü var yok artık bu ne ya...bu arada p48 olmayacak demiştim tahminim ve 2 puan türüm p14 p24 tuttu
-
@russellwestbrook abi bu nedir ya ? Alacakları adam başına puan koymuşlar resmen
-
-
90'nın 89'un altını görmez gibi geldi bana.. burada kesin de konuşmak istemiyorum ama o kadar puan türü olunca bilemedim..
-
@paretowilfredo hocam siz ne düşünüyorsunuz kaç olur en son
-
Arkadaşlar bir şey soracağım. Sınavın yapılacağının ertesi günü YDS var. p14 93'e gelir mi sizce de. Bana gelir gibi geliyor da emin olamıyorum. Ona göre YDS giriş yerini Ankara olarak değiştireceğim de? Bir fikir verseniz?
-
@Keymarsh hocam sıralamanız kaç. 10 puan türü olunca bisey denemiyor ama az çok aynı kişilerdir diye düşünüyorum. Benim sıralamalar birbirine yakın çünkü
-
P28 90.8. Normal şartlarda bu puana gelir mi diye sorsam dünyanın lafını işitirim ama bu kadar çok puan türünün olması mecburen bana bu soruyu sordurttu. Ayrıca İngilizce sınavı zor mu ?
-
@genclerbirlikli p14 100. sıralardayım.. İşte bende aynı yakın değil puanların hepsi istediği bazı puanlar da bende 75 76lar var.. o yüzden emin olamıyorum!! Çok fazla puan türü var!!
-
@Keymarsh ankara ya yakın bir şehirdeyseniz ya da kalabileceğiniz bir yer varsa alın derim 11inde de rtuk sınavı var ona başvuracak mısınız