İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DERNEKLER DENETÇİ YARDIMCILIĞI ALIM İLANI
-
@rookie431 Kardeşim güzel bir meslek geç kalmış olsam da vereyim yanıtımı. Çalışmaya Ankara'da olmaya değer. Eğer elinizde daha iyi bir meslek yok ise şansınızı denemelisiniz.
-
@paretowilfredo aslinda basvurarak bir kisinin hakkini yemek istemiyorum zira aklimda daha başka meslekler var fakat surec cok sancılı olduğundan riske de atmak istemiyorum, cevabiniz icin teşekkür ederim
-
Bu ileti silindi! -
Geçen yıl mahalli idareler stajyer kontrolörlüğü de 60 kişi çağırıyordu 88.8 el kapatmıştı.Bu da düşer mi acaba?
-
@falcon İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DERNEKLER DENETÇİ YARDIMCILIĞI ALIM İLANI içinde söyledi:
Geçen yıl mahalli idareler stajyer kontrolörlüğü de 60 kişi çağırıyordu 88.8 el kapatmıştı.Bu da düşer mi acaba?
puanım tam olarak 88.85
-
E devlet uzerinden basvuru disinda baska birsey yapmiyoruz degil mi??
-
@arthur-smithes benim de aynı dostum inşallah gireriz listeye
-
başvuru no 1885. söyleyecek sözüm yok
-
Sıralamam 300. Puan 87 küsür. Başvurmaya gerek yok heralde
-
@baharunal başvurun ne kaybedersiniz ki? Zaten çok güzel bi sistemi var çabucak oluyo başvuru
-
Başvuru yaptıktan sonra yazdır deyip belgeyi kaydedince başvuru ekranı kapanmıyor değil mi arkadaşlar? Ben başvurunuz alınmıştır vb gibi bir uyarı aldığımı hatırlamıyorum. Başvuru tamamlandıktan sonra sayfa kapanmıyor nu yoksa aynen kalıyor mu sizde de?
-
@anaksimandros kapanmadı yazdır bölümü duruyordu
-
@kullaniciadi sağ olasın dostum teşekkür ederim ne olur ne olmaz emin olmak istedim aksi bir şey olmadığına.
-
@kullaniciadi başvurdum. Başvuru no:1944 bu arada puanım 88,50 imiş. Hayırlısı bakalım.
-
91,287 ile kapattı hayırlı olsun
-
Maşallah demesi kalıyor bana o zaman
-
Zaten güzel bi kurum da değilmiş
-
Arkadaş nedir bu böyle. Artık 90 üstü almakta yetmiyor. Ya desinler ki biz kesinlikle alım yapmicaz ya da ilanlar gelsin. Yoksa artık 95+ almak gerekecek.
-
@baharunal müfettişlik ilanı kaçınca da "zaten turnesi uzunmuş"
-
Dernekler Denetçi Yardımcılığı mülakatı taban puanı:
KPSS P59 'dan alınacak 6 aday için mülakata çağrılan 60. adayın puanı: 91,287 olarak gerçekleşmiştir.