İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DERNEKLER DENETÇİ YARDIMCILIĞI ALIM İLANI
-
@kullaniciadi aynen canım nerden bildin
-
@baharunal benim kendimi teselli yöntemim
-
Vay arkadaş 94.olduğum puan türüyle 80 kisilik listede yokum. Bunlar hep ilansizliktan
Edit: 60 kisiymis liste
-
Arkadaslar bu meslek hakkında detaylı bilgi verebilecek olan var mi
-
@paretowilfredo PARETO ?
-
ben https://www.dernekler.gov.tr/media/templates/dernekler/images/folder/Denetciler_Yonergesi.doc burada bulunan yönergeyi okudum da az çok yardımcı olur gibi.
-
@kombassankoma tesekkurler, turne sürelerini biliyor musun?
-
@buse malesef bilmiyorum
-
Mülakat tarihleri değişti dostlar. 10-11 Ocak 2017 yapıldı.
-
Nerede yaziyor ben duyurularda goremedim @paretowilfredo
-
@ronaldinho duyrulacak kardeşim
-
kaymakamlık sınavıyla birleştirip dönerim diyodum iyi ki biletleri erken almamışım
-
Aynen iyi olmus o kardesim bilet sorun olurdu bakalim bir iki gune duyrulacak insallah durum boyle simdilik
-
Giriş (Sözlü) sınavının günü, saati ve yeri 05 Aralık 2016
tarihinden itibaren Bakanlığımız www.icisleri.gov.tr adresli internet sitesinde ilan edilerek ve
ayrıca İş Talep Formunda belirttikleri yazışma adreslerine tebligat yapılarak bildirilecektir.Bu duyuruyla beraber değişiklikten bahsederler sanırım. -
14/10/2016 tarih ve 29857 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Giriş (Sözlü) Sınav Duyurusunda yer alan “İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcısı kadrosuna 20-22 Aralık 2016 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak Giriş (Sözlü) Sınavı ile personel alınacaktır.” cümlesindeki “20-22 Aralık 2016” ibaresi “10-11 Ocak 2017” şeklinde değiştirilmiştir.
-
içişlerinde uzman arkadaşlarım turne süresinin 2 ay kadar olduğunu söyledi. mahalli idareler gibi değilmiş gittikleri yerler ve turne süreleri. bu arada 9 kişinin başvurup belge getirmemesi de iyi olmamış.
-
Içişleri Uzmanlık ilani duyumu olan var mi, turneler 1 ya da 2 hafta oluyormuş bende orada çalışan birinden öğrendim
-
1 haftadan az kaldı mülakata hareketlendirelim şu başlığı nerdesiniz denetçi kardeşlerim
-
Heyecan dorukta
-
Arkadaslar beni kimse aramadı da hangi gün mulakat saati değişti acaba?