İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DERNEKLER DENETÇİ YARDIMCILIĞI ALIM İLANI
-
Bu sinavin iptal olma durumu yok degil mi??
-
Sanirim var
-
@oscarwilde06 yeni ilan gelecek bu hafta kardesim duyurduk gtb ab uzmanligi bu da.durumum bir durma geri cekme noktasina gelmeyecegine isaret bizce.
-
@Riekerink-BEY ben de bekliyorum kardeşim İnşallah 88 e düşer
-
@paretowilfredo meslek hakkında tanıtım yapan bir yazı yayınlamayı düşünüyor musunuz zira pek bilinmeyen yönleri olan bir meslek sanırım?
-
Bende açıkçası tanıtımını bekliyorum zira birkaç bilgi alsamda TY ekibinin tanitimlari benim için daha önemli.Yok yere başvurup kimsenin hakkına girmek istemem
-
@falcon kardeşim inşallah ikimize de gelir ama 90 ın altına düşmesi pek mümkün görünmüyor.
-
90ustu diyorum ben de
-
@paretowilfredo mesleği tanıtan bi yazı kaleme alacak misiniz?
-
Aynen ben de merakla bekliyorum
-
Dostlar bir kaç gündür yoğun ve biraz rahatsızım. Yolculuk yerleşme işleri vardı alakadar olamadım. Bugün gün içinde geliyor inşallah Takipte kalın
-
Geçmiş olsun
Beklemedeyiz -
http://tercihiniyap.net/dernekler-denetci-yardimciligi/ buyrun dostlar.
-
Eyvallah @paretowilfredo
-
Acikcasi denetimlerinin cogu dogudaki derneklere yonelik oldugunu,o yuzden denetimlerinin cogunun orada gectigini ve zor da kalinirsa yapilacak bir meslek oldugunu bir denetci arkadasim soylemisti,ne kadar dogru oldugunu bilemem ,kotulemek de istemem ama duydugumu soyluyorum,yoksa ben de cok istiyordum
-
Arkadaşlar geçen seneki içişleri uzman yard ve il planlama uzman yrdcılığı mülakatına girmeyenler olmuştu.İş veya diğer önemli sebeplerden dolayı giremeyenlere bir şey demiyorum ama lütfen mülakata gitmeyecek arkadaşlar başvuru yaparken bir daha düşünsünler.
-
Bu ileti silindi! -
@-Deficit- hocam klasik bir denetçilikten farkı yoktur pek
-
@aliveli hocam aslında iş konusunda değil de denetim bölgesi açısından demek istedim, yine de sağolun :slight_smile:
-
Acikcasi dogu bolgeleri cok mu oluyor ben de merak ediyorum