YEDEKLER Sgk 8.Promosyon Denetmen Yrd.
-
@Antimülakat 7.pro 40ıncı yedege kdr düştü 26 bos kadro için
-
Arkadaslar su ana kadar kac kisinin evrak teslim etmedigi ve kac kisinin feragat ettigi hakkinda bilgi alan biri var mi?
-
@şakagibi teşekkürler. Arkadaşlar buna göre düşecek sırayı tahminlesinler.
-
Arkadaslar sgk tasra atama subesini numarasini aradigimda cevap vermiyolar bilgi almak icin hangi numaralari aradiniz? Net bir bilgisi yada yetkili biriyle gorusen varsa cevap verirse sevinirim...
-
@vonHayek 3 aylık sürenin dolmuş olmasına rağmen yedeklik hakkımızın yanmayacağına ilişkin duyurunun gelmemesinin yedeklik hakkımızı etkilemeyeceği bilgisini aldık hocam bu konuda rahat olabilirsiniz. Onun dışında ne kadar boş kadro kaldığına ve ne zaman duyurunun geleceğine ilişkin bir bilgi vermiyorlar.
-
Arkadaslar yedeklerle ilgili son gelismelerden haberi olann var mi? feragat eden kac kisi bilgisi olan paylasabilir mi? @Antimülakat @pareto_wilfredo
-
@ckrks bende yok maalesef ama çok geç kaldı gibi. Bir ses gelmesi gerekirdi. @pareto_wilfredo ?
-
-
@antimülakat teşekkür ederim hocam.aslında ilanın gec gelmesi diğer kurumları kazananlardan dolayı feragat sayısını artırır ama hiç bir duyurunun gelmemesi düşündürücü.
-
@ckrks ekim sonu gibi bekliyoruz hocam duyuruyu.İibf alanından yedekseniz whatsapp grubumuz var dahil olmak isterseniz özelden yazabilirsiniz.
-
@pareto_wilfredo hocam biz yedekler olarak beklemedeyiz kurumdan biri olarak acaba güzel bir haberiniz var mı bizlere ???
-
@antimülakat Halen atamaları tamamlayamadılar. Az kaldı ama parça parça epey kişi başladı. Az daha sabır bakalım.
-
@paretowilfredo beklemedeyiz hocam sağolun
-
Selamün aleyküm arkadaşlar.
Kendimi sizin yerinize koymaya çalışarak empati kurarak yorumda bulunuyorum. 2-3 gün kadar önce Facebook 8.dönem denetmen yardımcılığı sayfasında bir arkadaşımız güzel bir Excel tablosu yapmıştı. Hatta ben de dahil birkac arkadaşımız da kendi bilgimiz dahilindeki arkadaşlarımızın feragat vb. Durumunu o gönderi adı altında paylaştık.
Şu an için İİBF icin konuşuyorum elbette 17-20 arası asil arkadaşın göreve başlamayacağı kesin gibi. Bunun dışında ilk 10daki 2 yedek arkadaşın da göreve başlamayacağı bilgisi var.
Yolunuz açık olsun İNŞALLAH . -
Sgk taşra atama biriminden aldığımız bilgiye göre bugün yarın yedek duyurusu gelecek yedek arkadşlar için feragat vermek isteyenler en kısa zamanda kuruma bildirmeli dikkate alalım lütfen .
-
Feragat edecek 8.promosyon asiller bi an once yaparsanız bizimde sansimiz artar kadro yanmaz . Lutfen duyarli olalim.cok yakin zamanda ilan geleceğini ogrendik tasra atama dan
-
Iibf yedek whatsap grubuna dahil olmak icin @mjöllnir arkadasimiza msj atabilirsiniz
-
yakın zamanda gelecektir duyuru arkadaşlar aylardır yedekler olarak bekliyoruz biraz daha sabır
-
Arkadaşlar yedekler için duyuru geldi hayırlı olsun.Whatsapp grubumuza dahil olmak isteyenler bana @şakagibi ya da @Klay-Thompson a özelden yazabilir.
-
Yedek ilani geldi arkadaşlar. TERCIHler icin iibf yedekler grubumza dahil olmak isteyenler @şakagibi hocamiza msj atabilir.