ANALİZ: KLASİK Kurum Sınavları'na Nasıl Çalışmalıyım?
-
@paretowilfredo muhasebe maliye hukukta sorun yasayacagimi sanmiyorum. Iktisatta da benim klasik ornek sorulara ihtiyacim var. bunun icin onerebilceginiz bi kitap var mi ?
-
Bu başlık biraz canlansa çok faydalı olacak.
-
@onuktekin bi el atalım öyleyse ... Girdiğim birkaç klasik sınavdaki gözlemlerim neticesinde hukuk dallarına genel hatlarıyla hakimiyet tanimsal kavramlar veya başlıkların alt başlıklar halinde sorulması ön plana çıkıyor. Muhasebede dönem içi ve dönem sonu işlemleri ve Muhasebe ye ait kavramlar ve tanımlar cikiyor bunun içinde iş gören kaynağım Ferhat yıldız in kurum ve özgün soruları içeren kitabi olmuştu. Monografi anlaşıldı an muhasebe cepte olur. İktisat icin kuruma göre değişir ama sorularla iktisat diye bi kaynak vardi işe yaramış idi ancak grafiksel ve yorumsal calismak lazım. Maliye de için de maliye ve iktisadi harmanlayan sorular gelir genelde kurum sınavlarında buna dair kaynak da clasic Maliye kaynağı yararlıdır dostum.
-
@aroma guy ile birlikte nasıl götürebiliriz?Soru deneme çözmeden uçup gidiyor.Bilginin tamamını almıyoruz ki test sınavında akılda kalsın yeter diyoruz.Guy test vmy klasik.
-
@aroma teşekkür ederim bu kitaplara bakayım. Defter tutarak çalışmak gerekecek anladığım kadarıyla.
-
@onuktekin defter tutmak da bi alternatif ancak benim açımdan defter tutmak zaman kaybı olarak geliyordu müsvedde ile yol alıyordum .Kolay gelsin dostum
-
@aroma Kervan yolda düzülür deyip başlayım bakalım belki müsveddeye dönerim ben de. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim dostum sağol
-
@zenginmemur vmy hazırlık süreci guy sürecini kapsar esasen ancak şu sekilde de
çalışabilir belki: Günü 2 ye bölüp sabah klasik çalışmaya ,akşamları da test çözerek rahat bi şekilde hazırlanırsiniz hocam.