ANALİZ: KLASİK Kurum Sınavları'na Nasıl Çalışmalıyım?
-
@antimülakat @paretowilfredo Çok teşekkür ederim gerçekten içimi çok rahatlattınız.
-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Arkadaşlar hukuk için Murat fasikül mü A kadro fasikül mü
-
İcra ve İflas Hukuku içinde yer alan son konu başlığı Konkordato üzerinde çok durmam gerekir mi? Ayrıntıya inmeli miyim sizce? Bi bak nolurrrr nolmaz dan ziyade önemli veya önemli değil diyebileceğiniz bir konuysa beni de bilgilendirir misiniz? Kaldım burda.
-
@falanfilan Dostum yüzmüş kuyruğuna gelmişsin son konu değil mi zaten bak bence çalıştığın onca yerden gelmez de ordan gelirse kötü olur
-
@rybczynski2 bildiklerimi unutacağım diye korkuyorum. Sindirerek ilerlemeye çalıştım. Burada tıkandım. Dedim belki yok ordan hiç soru gelmiyor diye yazan olur beni kurtarır diye ama yok. sağolun yarım saat sonra oraya da başlıyorum.
-
@falanfilan Ha gayret dostum rica ederim
-
Adem Yılmaz Hocadan Alıntıdır..
-
Arkadaşlar merhaba muhasebe için Orhan Sevilengül mü yoksa İlhan Kılıç mı? Hangisi daha iyidir?
-
@mrvcmgz Orhan Sevilengül konu anlatımı dili biraz ağırdır dostum. İlhan Kılıç Hoca'nın dili daha yalındır. Bilgi olarak tartıda çok çok fark yaratmazlar. Denk sayılırlar. Belki Orhan Hoca bir adım ilerde olabilir. Ama dil kısmı durumu dengeler.
-
@paretowilfredo üstadım teşekkür ederim cevabın için, Orhan hoca kült olduğu için aklım ondaydı ama dilinin ağır olması baya etkili tabi seçimim İlhan hocadan yana olacak sanırım.
-
@mrvcmgz Dediğim gibi eksiklik olmaz İlhan Hoca'dan çalışmakta. Ancak şunu söyleyeyim yeni kitabını incelemedim. Gazi Kitabevi'nden çıkan kendi yazdığı kitap benim incelediğim ve önerdiğim kitap dostum. Sanırım şu an baskısı yok ya da biraz zor bulunuyor.
-
@paretowilfredo internette ufak bir araştırma yaptım da Gazi Kitabeevi’nden çıkmış konu anlatımlı bir kitabını bulamadım hiç İlhan hocanın baskısı yok sanırım gerçekten de. Pelikan Yayınları’ndan çıkmış olan Muhasebenin el kitabı diye bir kitap var sadece konu anlatımı olarak. Sizin iyi dediğiniz kitap yoksa ne kadar dili ağır da olsa Orhan hocaya geri dönerim üstadım o zaman. Konu eksiği olsun istemiyorum çünkü. Siz ne düşünürsünüz?
-
@mrvcmgz Mantıklı olur dostum. Yeni başka baskıları inceleyen dostların da fikirlerini almak lazım tabi. Aksi halde dediğiniz mantıklı dostum.
-
@paretowilfredo Evet yeni baskıyı inceleyen bir arkadaşımız varda bilgilendirirse çok iyi olur gerçekten. Teşekkür ederim üstadım sana da tekrardan.
-
Merhaba arkadaşlar Tan Tahsin Zapata hukuk kitaplarına çalışan var mı? Sayfa sayısı çok geldi bana biraz fazla değil mi diğer kaynaklara göre? Siz hangi kaynaklardan çalışıyorsunuz?
-
@walterbishop Kitap kalın görünüyor dostum ancak içerisinde çok sayıda örnek anlatım ve sorular var. Onları düştüğün zaman konu olarak diğerlerinden fazla değil. Ancak bu bahsettiğim ekstralar kitabı hem daha akıcı hale getiriyor hem de daha öğretici bir noktaya taşıyor bence.
-
muhasebede kurum sınavları için problem kitaplarından hangisine bakılmalı.
orhan sevilengül,ilhan kılıc,ercan beyazıtlı.bu 3.ünden ancak birine çalısacak olsanız hangisine çalısırdınız?
@paretowilfredo -
@piko Bir kaynak seçeceksem eğer dostum bu İlhan Kılıç olurdu.
-
@abd94 ne gerek var kpss kaynaklarindan calisabilirsiniz. Bosuna masraf. Hukuktan bir yanlis yaptim kpss de. Yani guvenebilirsiniz hocam