PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
-
@rlg valla hocam ben alanciyim normal de bilmiyorum b grubu alımlarını benim ki biraz mecburiyet de bakalım bi umut yapicam yine de sen gelmez deyince umudum kırıldı tabi
-
@ddguy
Lütfen bana takılıp moralini bozma.Eger 2500 kişilik kadronun 1500 den fazlası gişe verilirse bayağı puan düşer tekrar bir alımı daha olur o zamanda iner belli olmaz bir haftaya sayılar şehirler belirlenir o zaman yine konuşuruz. -
@rlg hocam bu ilan ne zaman gelir bakan 15 agustos da başvuruları alcaz dedi ya ne zamana belli olur sayı iller inşaAllah 1600 1700 kişi alınır da bana da bi umut olur ya
-
Arkadaşlar 2017 puanı ile alım olma ihtimali hiç mi yok direk merkezi atama olduğu için mi 2016 ile alım yapılacak yani ilan geldiğinde
-
@statistick bu zamana kadar olmadı ama sayı yüksek bu durumla ilgili düzenleme olur mu derseniz, yine zor ama bekleyip görelim bakalım.
-
@Antimülakat dediğiniz gibi bi düzenleme olur umarım
-
2000 dagitici alincak diye duyanlar varmis imkansiz demi bu
-
@keynezyenciii inşaAllah 2000 gişedir o
-
@ddguy seni cok uzgun goruyom yapma hersey olacagina varir kismetten oteye yol yok sakin ol dua et
-
@ddguy PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu içinde söyledi:
@keynezyenciii inşaAllah 2000 gişedir o
Kardeşim neden "inşaAllah" diye yazıyorsun ? Türkçeyi katletmeyelim. Bunun doğru yazımı "inşallah" ! Ecdadımıza sahip çıkmak için önce dilimizi sonra kültürümüzü ve tarihimizi koruyalım.
-
@OsmanlıTorunuyum Allah inşa eder anlamında ya Allah kelimesini küçük yazmak vicdanim a ağır geliyo hocam
-
@ddguy
Sizin yazdığınız doğru inşAllah.. -
@ddguy
OsmanlıTorunuyum yazılmaz ona kalırsa Osmanlı torunuyum yazılır bildiğim kadarıyla -
@rlg la benimki kullanıcı adı. Birleşik yazılmıyordur herhalde diye düşünerek, foruma girerken böyle aldım ismi.
-
.........................
-
@OsmanlıTorunuyum
Tamam hadi öyle olsun da Allah'ın isminin büyük yazılmasina takılmaniz tuhaf biz bence tdk düzenleme isteyelim İnşAllah olsun -
@rlg maşaAllah da yazıyor musunuz ? AbduAllah da yazalım hatta hocam.
-
@Antimülakat hocam şu konuşmaları düzenler misin lütfen.usluba dair uyarı yaparsaniz güzel olur.
-
..............................
-
@OsmanlıTorunuyum
Üslubunuza dikkat edin hakaret edemezsiniz hocam