PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
-
Bizim ptt hayalleri Here comes thé rain again oldu anlaşılan:)
-
@Antimülakat benim anladigim mevzuata uygun alim yapilmamis kpss ve mulalat yuzde ellisi degilde sirf mulakata gore siralanmis ve cok referans donms dava etmis habersen danstayda kabul etmis. Mulakat yokmus artik 2017/2 yide yeniden puan sirasiyla alacakms ben bunu anladim
-
@keynezyenciii mülakat olmayacakmış demek için erken.
-
@guyan-gelmiş mulakat yapamaz hukuki dayanagi yok diye haber yapmis memurlar net . Hem mulakat yapacaksa niye mulakatli alinmis bi donemi iptal ediyo sil bastan herseyin olmasi sacma deilmi
-
@keynezyenciii sadece mülakat puanına göre alım yapması sıkıntı. %50 kpss ve %50 mülakat yapınca sorun problem kalmaz gibi. 1 sene içinde muhtemelen öğretmenlerin alımları da iptal olacak.
-
@guyan-gelmiş sadece mulakat puanina gore alim olmuyoduki zaten yuzde elli aliniyo
-
@keynezyenciii yönetmelikteki eksikleri tamamlayıp bir şekilde yapabilirler kılıfına uydururlar gibime geliyor ya da yaptıklarını hatayı anlayıp adaletli bir şekilde kpss ile alırlar .
-
Eskiden direk puanla alıyordu. 2012-2013te on il tercih etmiştim. Çok yüksek kapatmıştı diğer iller 88,5 puanla İstanbul onuncu tercihte yerleştirmiştim, direk kpss ile olursa yüksek kapar.
-
@antimülakat ne kadar yuksek 82.4 ile ben umut etmistim :):):)
-
@keynezyenciii ama puan sıralama ilişkisi kurduğunda şimdi epey düşecektir. Senin puanın bile bu anlamda kötü değil.
-
@antimülakat yuksek kapatr puana gore alirsa dedinizya ptt icin hocam bana dusmezmi yuksekten kasit 83 uzerimi demek istemistim yoksa 2012 nin siralamalari cok dusuk biloyorum
-
@keynezyenciii yani şimdi illere göre değişiyor bu dengeler. Her ilin 80 üstünde kalacağı kesin ama hangi il için 82 üstü yeter bilmek ve yorumlamak oldukça zor olacaktır. Hele bir şu süreç netleşsinde yeniden konuşalım senaryoları.
-
@antimülakat hocam KYK dan PTT ye geçiş mümkün müdür ?
-
@rlg bende bir şey oldu sandım o kadar ay sonra buraya bir şey yazılınca
-
@rlg çok zor.
-
@kazm
Hocam güldüm Allah sizi değil mi ay sonra... yazmak burayı uygun buldum . PTT den doğru düzgün ses yok söylentiler var sadece şuan.