PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
-
Resmi aciklama yapilmadan hic bir seye inanmamak lazim. Sonra cok umutlanip daha cok üzülürsunuz.
Ayrica benim hakkim nasil yanacak anlamadim. Zaten puani benden yuksek olan yerleşti. Benden alttakilerin bir kismi daha yerlesecek. Benim ilk tercihim gelmiş.bunun değisme ihtimali yok ki..ben mi yanlis dusunuyorum acaba -
@davetsiz listeler gerçekten de yeniden düzenleniyor herhalde ptt sonuç sayfası açılmıyor
-
Mülakat tarihleride açıklanır mı acaba
-
@elisa elisa listeler yeniden düzenleniyor galiba
-
@Tolgahan-Ayyıldız umarım en kısa surede aciklanirda bizlerde yolumuza bakariz
-
@elisa nereleri tercih ettin mülakata kaldın mı
-
@Tolgahan-Ayyıldız ilk tercihim Ankara geldi
-
@elisa ne güzel keşke bana da tercih ettiğim yerlerden biri gelseydi
-
arkadaşım nereden duydun listelerin yeniden düzenlendiğini bir yerden bilgi mi aldın?
-
@insanmuhendisi ptt ye şikayette bulunmuştum bildirim geldi sonuç sayfasına da girilmiyor
-
@Tolgahan-Ayyıldız listeler duzenlendikten sonra belki sanada gelir bi yer sıkma canını
-
@elisa güzel dileğin için teşekkürler
-
@Tolgahan-Ayyıldız arkadasim ne bildirim geldi ne dediler buna iliskin net bisey mi soylediler,sayfaya girilmiyor diye tahminde bulunarak insanlari umitlendirmek yerine acikca soylesen veya net birsey yoksa insanlara tahminlerini gercekten birsey varmis gibi soylemesen daha hoş degil mi?
-
@insanmuhendisi ayrica su an denedim sonuc sayfasina girilebiliyor..
-
@insanmuhendisi bana gerekli inceleme yapılmaktadır diye mesaj geldi pttden ona istinaden söyledim insanları yanlış yönlendiriyorsam özür dilerim
-
@Tolgahan-Ayyıldız puanin kac hocam
-
@davetsiz 77
-
Sanırım bu listelerin yeniden düzenlenmesi işi gerçekten de yalanmış arkadaşlar ptt bugün mülakata hak kazanan adaylara gereken belgeler ile ilgili duyurular yapmış galiba
-
Ptt nin alımına yaklaşık 40 bin kişi başvurmuş arkadaşlar ve listeler gerçekten de yenilecekmiş
https://m.facebook.com/groups/1072841282761808?view=permalink&id=1498256806886918 -
@Tolgahan-Ayyıldız
40 bin mi uykudan uyanan başvurmuş bölüm şartına bakmadan demek ki