PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
-
Valla 77 diyen var 75 diyen var 73 diyen var bakalım nolcak sonuçlar bide çok bekletmezler inşaAllah ya hemen belli olur listeler
-
Geçen alımda bir gün sonra açıkladılar akşam 5-6 civarı gibiydi aynı senaryo tekrarlanırsa yarın akşam 5-6 gibi açıklanabilir ondan bir gün sonra da mülakat tarihi ve yeri belli olmuştu.
-
@Mustapha en gec cumaya açıklanır o zaman demi benim çok umudum yok aslında ama insan merak ediyo işte
-
@ddguy gördüm senin puanını 75'ti galiba ben açıkçası 75'e düşecek illerin olacağını düşünüyorum umarım tercihlerinde vardır o iller.aynen cumaya kadar netleşir herhalde bayramdan hemen sonra mülakatlara başlarlar.
-
@Mustapha ısparta düşer mi acaba benim çok umudum yok hocam Doğu yu da yazdım da bakalım nasip artık
-
@ddguy inşallah düşer doğu illerinden baya tercih yapmışsan şansını da bir o kadar arttırmışsın demektir. yarın bakalım her şey belli olur nasip artık.
-
@ddguy hocam guyda gülmeyen yüzün burada güler inşallah. Ben de 75 e kadar düşeceğini tahmin ediyorum. Sayı güzel çünkü
-
Son alımda hangi il kaçla kapattı bilenlerimiz var mı ?
-
Başvururken nasılsa gelmez diye baya baştan savma davrandım. Yorumları okuyunca " nasıl yani gerçekten gelebilir mi" diye şoka giriyorum. Bi de gelse hâlim nice olur:))
-
@davetsiz inşaAllah hocam ya Allah hepimizin yüzünü güldürsun
-
@kuznets en düşük Erzurum kapatmıştı 78 puan ile.Malum hangi il kaç puanla kapattı bilemiyoruz ama insanların paylaştıklarına göre ortalama 78-79 puanları görmüştü.
-
78_79 puanla bir kaç il kapattı ülke geneli 80 kusurlerdeydi..bu alim sayısı önceki alimdan fazla olunca bakalım ne olur.ben önce bir yorum yapmıştım 80 lerden aşağıya düşmez yine diye ama alim tahminimden fazla geldi o yüzden de 77 ye kadar düşen yerler olacaktır diye düşünüyorum.
-
Bugün açıklanma ihtimali kalmadı sanırım saat geçti geceleri sever mi ptt
-
@ddguy
Gece ve cuma günü hastası PTT -
@rlg hocam sizin entryler moralimi bozuyo, engel butonu olsa engellicem o kadar yani:) şaka bi yana hoşumuza gitmese de gerçeklerden kaçış yok bizimkisi bi mucize beklemekten öte değil Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
-
Ulan bi mülakata kalacagiz ağız tadiyla erindiriyorsunuz arkadaş
-
Mülakata kalabilme umudu olanlar ses çıkardı @davetsiz
-
Facebook'ta PTT'nin insan kaynaklarını arayanlar olmuş "cumaya kadar açıklanacak" demişler.
-
@Mustapha perşembe açıklanacak bence
-
75.4 ile salladım iyice bütün şehirleri yazdım bakalım:) guy beklerken değişik bi heycan olcak ama sanrm gelmez bana:) hayırlısı herkesin hakkında