9.Promosyon Taban Puan Duyumu
-
Bu yüzden ibf birlik olamıyor. Millet birbirinin acı çekmesinden mutlu oluyor resmen.
-
sayın @paretowilfredo nun havadisi direk reddetmemesi gerçeklik konusunda insanı düşündürmüyor değil , apayrı iki puan türüyle alıma çıkılmasından dolayı tahmin yürütmek çok güç o yüzden 11 temmuz'u beklemek en hayırlısı.
-
Dünki söylemlerden dolayı @paretowilfredo dostumuzun bugün bir araştırma yaparak bize doğru bir bilgi ulaştıraçağını sanıyorum dün akşamki sessizliği beni bu düşenceye sevk etti.
-
Boşverin arkadaşlar şu 3 gününüzü zehir etmeyin. Eğer gerçekten o puanla kapatırsa o zaman üzülürsünüz. Şimdi bir duyumla karalar bağlamaya gerek yok
-
Gercek olma ihtimali var aslinda.Dusununce p23 ve p42 den 84 uzeri toplam ikibine yakin insan vardir.Ama bu sinava girip de 84 uzeri alan ve bir kurumda calisan ya da daha iyi bir kuruma girmis olan kac kisi vardir bu sayi onemli.
-
@luthor zaten bizii de gerçek olma ihtimalinin varlığı kotkutuyor
-
ARKADAŞLAR HER DUYUMA İNANIR OLDUNUZ. BU DUYUM YALANDAN BAŞKA HİÇ BİR ŞEY DEĞİL AMAÇ BELLİ YA EĞLENİYORLAR SİZLE DUYUM VAR DİYE. SİZLERDE HEMEN İNANIP DOĞRULUĞUNU YANLIŞLIĞINI ARAŞTIRMAYA BAŞLIYORSUNUZ BUNLAR HEP YALAN PRİM VERMEYİN BU İNSANLARA
-
İstatistik tahmini kaç ile kapatır acaba
-
Ben dün o vatandasin sayfasini ziyaret ettim. Tek iletisi bu. O kadar soruya da cevap vermedi. Muhtemel ki burda puani kritik olan arkadaslari korkutup yazdiklarinizi okuyarak kendi kendine ergence eğlenmistir. Size sakin olun diyenlere de itimat etmiyosunuz. Ne diyelim.. Delinin biri kuyuya bi taş atmıs, kirk akilli cikaramamis..
-
@neslisahunal 72 yazmış dün ki arkadaş ama hiç sanmıyorum o kadar olacağını
-
Arkadaşlar dün o şahıs benim yazdıklarıma ne biçim konuşuyorsun sen yazdı. Bende gerildik kardeşim adam akıllı açıklama yap sende dedim. Düzgün konuş yoksa bulurum seni dedi. Bende adresimi verdim buyur gel dedim. Ne ayaksın sen dedim bi 84.7 dedin bi 84 civarı diyorsun adam akıllı açıklasana dedim. Cevap olarak hadi işine bak konuşma dedi. Biz mesajlaşırken herkesin yazdığını okuyordu ve takip ettim hesabı konuşmamızdan sonra da baya bi açık kaldı yani okuyup zevk alıyor dalga geçiyor. O yüzden hiç korkmayın troll eminim
-
İstatistik bence 74-75 bandında kalacaktır... Ama benimkisi duyum değil sadece tahmin.
-
Arkadaşlar p42 de 83.1 puanım var..1462. sıradayım..p23 te bu puan 1700 civarında..geçen yıl 1850 civarı kapattı..pareto kardeşimiz 82.6 ile 83.5 arası kapatacak dedi ki doğru bir tahmin.. geçen yılla bu yıl arasında bazı farklar var ama geçen yılın çift yıl bu yılın çift puanlı olması bir şeyi değiştirmez..siralama olarak 1800 e kadar gelecektir diye düşünüyorum..dediğim gibi p42 den başvuracak arkadaşlar ayni puanın sıralama olarak p23 ye hangi sıralamaya denk geldiğine baksınlar..
-
@reagan kardeşim benim de P23 83.1 sıralamada 1751 küsüratın küsürü araya kaç kişi almış ya.
İnşallah 83 ten az bir puanla kapatır.
-
@Duryy puan türleri farklı kardeşim..sıralama önemli değil puan önemli..puana bakiliyor..sizle aynı durumdayız..83. kaç tam olarak
-
83.108 benim
-
@reagan 83.12 benimde.
-
@paretowilfredo hocam lütfen net bir açıklama yaparmisniz bu duyumun gerçeklik payı konusunda bu şekilde biz sizin zımni olarak kabul ettiğinizi düşünüyoruz.
-
@Duryy benden daha sanlisiniz
-
@reagan İnşallah daha düşük kapanır sizde yer alırsınız listede. Kısmet bakalım önceden de demiştim ya ucundan kaçacak yada ucundan olacak.