Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
@Blancpain görşme ne kadar sürdü neler soruldu?
-
@tsc1 Görüşmeye giren arkadaşlarımızın yaptığı yorumlara göre bir şeyler söyleyeyim. Görüşmesi yirmi dakika süren de var, bir buçuk saat süren de. Görüşmenin içeriğinde ise aileyi tanıma, mesleğin neden tercih edildiği, referanslarınızla ilgili sorular, güncel ekonomik verilere bağlı sorular temel olarak yer alıyor. Bu çerçevenin dışına çıkılıp zorlayıcı ekonomi sorularının sorulduğu arkadaşlarımız da var. Kısacası nasıl bir görüşme olacağıyla alakalı net bir durum söz konusu değil.
-
@tsc1 benimki yaklaşık 50-55 dk sürdü hocam genelde sohbet havasında geçti, güncel ekonomik gelişmeler, aile hayatı, hobiler, üniversite hayatı üzerine konuşuldu. Üstte arkadaşın dediği gibi belli bir ölçüt yok, görüşeceğiniz üstada göre şekillenen bir durum.
-
vmy watsap grubuna eklermisiniz arkadaşlar
-
@banshe numaranı gönder kardeşim
-
Arkadaşlar, İstanbul için aranan yok mu daha ?
-
@Muslum bugun aradilar carsamba icin gorusmeye davet ettiler
-
@arzegrisi hayırlı olsun. Nereye çağrıldınız acaba?
-
İstanbul için beklemedeyiz
-
Bugün İstanbul için arandim yarın Bağcılar'da 14.30 da ongorusmem var
-
@Leviathan kolay gelsin dostum
-
@Blancpain Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@tsc1 benimki yaklaşık 50-55 dk sürdü hocam genelde sohbet havasında geçti, güncel ekonomik gelişmeler, aile hayatı, hobiler, üniversite hayatı üzerine konuşuldu. Üstte arkadaşın dediği gibi belli bir ölçüt yok, görüşeceğiniz üstada göre şekillenen bir durum.
Hocam merhaba, acaba tek bir üstat ile mi görüşme oldu ? Yoksa komisyon tarzı mıydı ?
-
Tek bir üstad ile oldu benim.
-
Çağırılan arkadaşlar baş müfettişle mi görüştü yoksa grup başkan yada yardımcısı ile mi? @Blancpain @tsc1
-
arkadaşlar ankarada gidenler araba ile içeri girişe izin veriliyormu bir de yanımızda arkadaşımızla gelsek içeri alınmasına müsade ediyorlar mı bilgilendiren olursa sevinirim
-
İstanbul'da Boğaziçi grup başkanlığına çağrılan oldu mu arkadaşlar
-
Ankara'da ikamet edip aranmayan var demi? Yalnız değilim demi?
-
@mütemmim-cüz Yalnız değilsiniz
-
@fiscaldrag kiminin aranması kiminin aranmaması, neye göre aranıp neye göre aranmadığı, ulasilamayanlara nasıl ulaşılacağı... Bir sürü soru işareti ve yıpratıcı..
-
@mütemmim-cüz Aranırız merak etmeyin. Sürecin nasıl işlediği konusunda bir fikrim olmadığı için beklemedeyim ben de.