Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
Aynen bende onu soracaktim:)
-
@alanyetersiz2 Başkanlık koridorlarında listeler asılı kardeşim . Vmy arkadaşla istişare ederken kendisi söyledi.
-
@joeblack16 soyadi D ile baslayanlar hangi gun ogrenebilir misiniz????
-
whatsapp grubundan tüymeseydiniz haberiniz olurdu
-
@ali-lukunku daha cok vardi ve bos muhabbet coktu :))
-
Aylardır ders çalışmıyoruz bakalım nasıl olacak. Baya köreldik. Hayırlısı olsun hepimiz hakkında herkese başarılar
-
@ali-lukunku whatsapp grubu yöneticileri grubu kapatacaklarını söylemişlerdi. Hala devam ediyor mu ?
-
whatsap grubuna nasıl katılabilirim?
-
Duyuru güncellenmiş TC kimlik numaranız ile siteden öğrenebilirsiniz
-
@nemrah devam ediyor giden gitti kalan sağlarla yola devam ediyoruz
-
@ali-lukunku Devam ettiğini bilmiyordum. Bende grup kapatılacak diye ayrılmıştım.
-
@nemrah yok sadece zayıf halkalar elendi
-
Çevrenizden mülakata katılmayacak kişiler var mı dostlar?
Umarım 334 kişiden en az kadro sayısı kadar alınır.
Mülakatların 15 güne yayılması bir nevi liyakat demek, kurumun referans konusunda bu sefer katı olacağı, hatta yapanları daha dikkatli inceleyeceği söyleniyor. Olması gereken de bu. -
@obsesifsancı çevremden değil ama sayıştay denetçiliği kazananların katılacağını düşünmüyorum.Yine GTB müfettişliği kazananlardan girmeyecek olanlar vardır girecek varsa da çok idealist olup %5'lik isteyendir herhalde.tam saymadım ama 20 kişi falan vardır en az bu ikisi.SGK müfettiş yardımcılığı da açıklanırsa katılımı düşüreceğini düşünüyorum bilmiyorum whatsapp grubunda neler konuşuluyor bu konu hakkında.. Umarım inşallah hepimiz gireriz
-
Bir günde öğleden önce ve öğleden sonra kaç kişi alınacak?
-
@obsesifsancı böyle söylentilerin olması bile güzel dediğiniz gibi olması gerekende bu. Referanslıların avantajlı degil dezavantajlı olması en büyük dileğimiz
-
@obsesifsancı Bunların söylenti değil de gerçek olması en büyük dileğimiz dezavantajlı olanlar umarım referansı sağlam olanlar olur. Sgk müfettişliği erken açıklanırsa mülakata katılacak kişi sayısınız daha da az olacağını düşünüyorum.
-
Arkadaşlar Vergi Müfettişliğinden çok ihraç oldu,mâlum yapıdan dolayı. Ondan bu sene kesin bir dille referansı olanlara çok sıcak bakılmayacağını söylemişti ön görüşmede başkan. Ayrıca VM arkadaşımda teyit etti, çok sevindirici bir haberdi benim için sonra mülakatın 15 güne yayılmasıyla nerdeyse günde 20-25 arası kişi olacağı açıklandığında liyakata biraz daha inandım. Umarım 300 kişi tam alınır, zor bir sınav bu, hepimiz hakediyoruz. Ama mülakatların zorlu geçeceğini şimdiden söyleyebilirim en az 20-25 dk.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, Allah hak yemeye çalışanların yolunu tıkasın. -
@obsesifsancı arkadaslar neyin kafasini yasiyorsunuz 300 kisi alinacak diye ilana cikildi zaten nerdeyse 300 kisi hatta daha az kaldi mulakata gelecek olan kim kimin hakkini yiyebilir ki biraz rahat olun ya herkesin sadece kendiyle yaristigi bi mulakat sureci olacak Allah in izniyle
-
@obsesifsancı ön görüşmeyi başkanla yaptın heralde