Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
@terkiphatasi katılıyorum Guy tayfasının muhabbetini geçirmeyelim hepimiz yazılının zorluğundan süzgeçten geçtik geldik zaten bir meslek vmy ne referansı ne torpili bunlarla şimdiden aklınızı bulandırmayın hem kendinizin hem de katılacak kişilerin, olursa hakettik olmazsa haketmedik yada başka yerler ihtimali ile,özel yaşam tercihleri dolayısıyla kurum tercih etmedi diyip geçmeli.
-
Kpss sonuç belgesi istenmiş. Biz sınava geçen yılki puanlar ile giriş hakkı elde etmiştik. Onu mu götürmek lazım yoksa bu senenin kpss sonuç belgesini mi?
-
@terkiphatasi kimse birşeyin kafasını yaşamıyor kardeşim sen meseleyi yanlış anlamışsın. Biz bu referans olayına yalnızca bizim girmemize engel olunduğu zaman degil herzaman karşı çıkmaktan bahsediyoruz.toplumumuzda referans olmadan girilmeyeceğine dair de yaygın bir kanaat var en çokta bu kanaatin çökmesini, isteyerek veya istemeyerek kişilerin bu bahaneyle birilerini devreye sokmaya çalışmamasını istiyoruz.Bende VDK için liyakatin daha önemli olacağına inanıyorum.kimseyide referansla girdi diye itham etmiyoruz
-
Bunu tartışmak için ve bu sayfayı bu tartşmayla meşgul etmek içinde söylemedim hocam derdim hamaset degil mesele doğru anlaşılsın maksadım bu
-
@alpercandan başvurduğumuz yılın yani 2016 nındır başvurumuzu doğrulamak için isteniyor sonuçta belgeler
-
2016 puanları yani başvuruyu yaptığımız yıl puanları götürülcek
-
2016 kpss sonucu götürülür onunla başvurduk sonuçta.
-
Yanılmıyorsam İhraçtan en çok etkilenen Vdk oldu.herhangi bir pürüz çıkmazsa alınan kişi sayısı yüksek olur,umarım
-
Mülakatlar 20 aralıkta bitiyor diye duydum. VDK'da listeler asılıymış. Liste elinde olan varsa mesajla yollayabilir mi?
-
@alanyetersiz2 22 sinde girecekler var
-
22'si son gün olmalı diye düşünüyorum. Bir arkadaşım Y soyadıyla o günde. Ondan sonra sizce ne kadar sürede açıklanır, güvenlik soruşturması yapılmış mıdır bu sürede?
-
@obsesifsancı mülakattan sonra yapılmıyor mu güvenlik soruşturması? Ben öyle biliyorum.
-
Vdk duyurulardan baktım arkadaşlar yazılı sınav 05-06 Aralık 2015 te olmuş.Mülakat 07-22 Mart 2016 da yapılmış.Sonuçlar 25 Mart 2016 da açıklanmış.Açıklanma süresi çok kısa.Umarim bizde de böyle olur.Ayrıca ön görüşmede birine sayı olarak 220 civarı demiş üstad.Kesin değil sayı tahmini bir yorumda bulunmuş üstad.2015 teki ilanda 197 kişiydi sanırım alınan sayısı.Mülakata kalan kişi bizim kadardı.Üstad in tahmini mantıklı bence.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
-
Mülakatta vmy maaşını da sormuşlar 2017 vmy maaşını bilen?
-
@alanyetersiz2 bekar 4100 evli eşi çalışmayan çocuksuz 4300 her çocuk başına 50 60 lira zam
-
Umarım denilen sayıdan fazla alınır. Nitekim şu sınavı geçen tüm dostlar hak eder. 300 kadro dolması için birkaç arkadaş twit atmıştı başkana.
-
@obsesifsancı inşallah. Mülakat bitince de yazmaya devam edelim. Hayırlısı olsun hakkımızda.
-
Hiç ses çıkmıyor herkes harıl harıl mülakat çalışıyor olmalı.
-
@alanyetersiz2 yes
-
Çok çalışmıyorum ben günde en fazla bir saat...