Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
@paretowilfredo üstad bu vmy mülakat tarihleri ne zaman belli olacak hala ses seda yok
-
Ne bir avuntu ne de biraz ümit
Ne yaptın bana nedir bu sessizlik... -
@vmy bu yılın sonuna kadar gelmesini bekliyormuş
-
@vmy Dostum yılbaşına kadar netleşeceğini düşünüyorum. Bir yandan mevcut mensupların eğitimleri var. Refakat eğitiminden ya döndüler ya da sonundalar. Onların organizasyonu var. Haliyle yeterlik döneminde olan promosyonlar var. Ve sizle yaptıkları ön görüşmelerin genel bir değerlendirilmesi var. Kısa süre içerisinde netleşeceğini düşünüyorum.
-
bu hafta eğitimde olanların ataması yapılacakmış
-
Geliyor geçiyor hayat
Durmuyor dönüyor dünya... -
Başkana yazalım. Sadece aydınlatırsa o aydınlatır bizi.
-
Vdk başkanı yazmış aralıkta mülakat olucak bu hafta tarihi aciklanicak inşallah
-
@xxxkara kesin bilgi mi nerde yazmis acaba link veya ekran goruntusun var midir?
-
Hadi hayırlı olsun dostlar
-
sevgili arkadaşlar,
önümüzdeki süreçte muhtemel açılacak olan vmy sınavı için hazırlıklara başlamayı planlıyorum. Fakat yapmış olduğum araştırmalar neticesinde pek de bilgiye ulaşamadım bu forum haricinde. Bu anlamda yakın geçmişte sürece yakından tanık olan sizlerin bazı hususlarda yardımına ihtiyacım var:*Öncelikle kaynak anlamında önerileriniz nelerdir?
*Başarı açısında stratejik önemi daha yüksek olan ders veya konu var mı, varsa hangisi?
*Nasıl bir çalışma sistemiyle hazırlık yapılmalı?
*Bunların dışındaki tavsiyeleriniz nelerdir ? -
https://www.vdk.gov.tr/tr-TR/Duyurular/Vergi-Mufettis-Yardimciligi-Sozlu-Sinav-Duyurusu-2017
Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar. Darısı mülakat sonuçlarına inşallah artık
-
hayırlı olsun bu sene çok eleme yapmazlar inşallah diyelim.
-
Bu istediği başkanlıkça onaylı belgeleri Ankara'da mı onaylatmamız gerekiyor yoksa bağlı bulunduğumuz ildeki başkanlığa onaylatsak oluyor mu? Yoksa mülakat sabahı belgeleri orda mı onaylatmamız gerekiyor?
Tecrübeli birileri varsa aydınlatabilir mi? -
Tüm belgeleri mülakat günü orada olan görevlilere onaylatıp teslim ediyorsunuz. Zaten salonda bu işlem için yer ayrılıyor.
-
Mulkatlar kac gun suruyor en azindan bi onceki promosyon kac gun surdu bilen varmidir?
-
@terkiphatasi 3 hafta sürecek sanırım. Soyadı Serdan olan arkadaşın mülakatı 19 unda görünüyor
-
@joeblack16 Onu nerde gördünüz? Daha aday bazında ilan edilmedi ki.
-
bende merak ettim tam onu soracaktım sitede bulamıyorum şuan