Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
@paretowilfredo hocam ilk iletiniz de ön görüsme ile detaya fazla girmemissiniz. Bu on görüşme ne zaman oluyor nerede oluyor . Heyecanimizi mazur görün.
-
@izmit41 Dostum kurumda yapılmakta ve tek bir üstad ile görüşme şeklinde gerçekleştirilmektedir. Mülakattan evvel yapılacak. Muhtemelen 1 ay kadar oynar aralarında.
-
@paretowilfredo hocam çok teşekkür ederim ilginiz alakanız için.
-
Meslekte ki rotasyon hakkında bilgisi olan var mı? Yine rotasyon konusunda da %5-%95 ayrımı söz konusu mu? Bilgisi olan var mı acaba ?
-
@mov rotasyon var mı vmy de grup başkanlıklarından turneye gönderiliyorlar zaten bide rotasyon varsa sgk hanesine bir + daha
-
Her bolgede sirasiyla.
5.bölge 3 yıl
4.bölge 4 yıl
3.bölge 5 yıl
2.bölge 6 yıl
1.bölge 7 yıl dostlar.Bölgeler
-
@mov %5 likler de kendi bolgeleri arasinda tabi oluyorlar zannediyorum. Buyuk mukellef grup baskanligi olan iller arasinda.
-
@paretowilfredo üstad şimdi bu 5 bölgede de görev mi yapılması gerek ben anlamadım sistemi eş durumundan falan yararlanma şansı var mı?
-
@kizilderili 5 derken %5 i kastettim dostum ekledim başına % 'yi:)
-
Buralarda yazılan süre kadar görev yapmak zorunlu ama değil mi ?
-
@kizilderili Evet dostum.
-
@mov senin sorun ile alakalı;
Eş durumu ile alakalı;
%5ler yer değişim kapsamında değil gibi. Anlaşılan o ki eğer ki eş merkez memuru değilse çakılı kadroda değilse eş durumu pek mümkün değil gibi.
-
@kizilderili %5'te yokmuş aynen dostum. E mantıklı zaten kısıtlı illerde çalışıyorlar. Belki o iller arasında geçişler olabiliyordur tayin yolu ile. Eş durumu sıkıntılı olan bir meslek. Dediğin gibi ya bir yerde çakılı 3600 memur ki o da Merkez Uzmanlar mümkün kılıyor.
-
@paretowilfredo hocam kariyer boyunca bu tablodaki her 5 bölgedede illaki çalışılıcak mı yani
-
@MaxMin Evet dostum. 1.Bölgeye gelene dek diğerlerinde görev yapmak gerekir.
-
@paretowilfredo 1.bölgeye gelene dek derken öncelik sıralaması sondan başa mı yani
-
@MaxMin 5'ten başlayanlar için zannediyorum sıralı gidiyor. Ama şu da var, puan sistemi vardır muhtemelen her bölgeye gidilmiyordur. 1.Bölgeye gidilecek puanı alınca orası da tercih edilebilir. Tabi uygulama nasıl olur emin değilim dostum. Ama çoğu kurumda uygulamada iller buna göre açılır kaymalar buna göre olur. Alınan puanlar kişileri öne geçirir. Yani 5.Bölgede görev yapanın durumu 3'te görev yapana göre tercih aşamasında daha avantajlıdır.
-
@paretowilfredo hocam çok prestijli meslek bir çoğumuz buranın hayaliyle giriyoruz bu işe ama heryerden gördüğüm olumsuz yorumlar (zorlama-yeterlilik sınavı vb) bide bu rotasyon halinde eş durumu vs derken kafamda deli sorular oluştu
-
Aynen görev puanları ile tercihler yapılıyor.
Görev puanlarına ilişkin;
Tercihte görev puanının kullanıldığına ilişkin;
İlk görev yerinin belirlenmesine ilişkin;
-
@kizilderili Aynen cümleye dökmeye çalıştığım şey buydu