Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
Xxxxxxxxxxxxxxxx
-
@kasap sana laf atan mi var kasap bebesi ?
-
Arkadaşlar tartışma ve atışmayı burada sonlandiralım. Lütfen bütün forumca bunları yaşamak durumunda kalıyoruz.
-
Grupta artık hiç konuşulmuyo gerçekten konuşulacak birşey olmadığındanmı yoksa başka ortamlarda konuşulup buraya ihtiyaç duyulmadığındanmı merak ettim.facem yok ve face zamanımı alır diye whtsp grubuna katılmayı düşünüyorum.yinede arada birde olsa burayada ugrasanız fena olmaz arkadaşlar(hep beraber).kamplaşıp kutuplaşır gibi olmayalım
-
@BCd Gruplarda da pek fazla konuşulduğunu söyleyemem. Tarihler netlik kazanmadığı için birkaç spesifik soru dışında bir şey konuşulmuyor henüz. Mülakat takvimi belli olduğunda burası da hareketlenir muhakkak. Burada olmayan kişiler de var, o nedenle tam bir bütünlük sağlamak mümkün değil maalesef.
-
@fiscaldrag saol kardeşim.Haklısın çok konuşulacak bişeyde yok henüz. Zaten mesleklerin tanıtımı ile ilgili geniş bilgilendirme var biçok kişi meslegın içindekilere sorup bilgilendirdi bundan sonrası çalışıp çabalamaya bakıyor Birde forumunda bazı yöneticileri bu sıralar heralde yoğun pek katılamıyorlar onunda etkisi var.
-
Arkadaşlar herkese merhaba. Yazılı sınavda başarı göstermiş tüm arkadaşları öncelikle tebrik ederim, umarım sözlü mülakatı da atlatıp emeklerimizin karşılığını alırız.
Ben İstatistik bölümü mezunuyum ve YÖK'ün 2013 tarihli almış olduğu kararla (İstatistik bölümü mezunlarına İİBF Eş Değerliliği verdi ve İİBF'lilerin kamu kurumunda başvurabildiği yerlere bizlerin de başvurabilmesi imkanını sağladı) KPSS sürecine dahil oldum. Yine bu süreçte tıpkı bir İİBF mezunuymuş gibi Hukuk-İktisat-Maliye-Muhasebe derslerine çalışıp hazırlandım. Sizlere sormak istediğim, sizlerden veya yakın çevrenizden İstatistik bölümü mezunu olup sözlü mülakat deneyimi yaşayan var mı? Açıkcası sözlü mülakatta ayrıca karşılaşabileceğim durumlar var ise onların tedbirini almak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim. -
Arkadaşlar WhatsApp grubu aktif bir şekilde kurulmuştur bilginize...
-
Mülakatta SGK'da denetmen yardımcısı olan birisinin komisyon üyelerince zaten işi var işsizlerden istihdam sağlayalım gibi bir düşünceyle eşitler arasında eksi bir değerlendirmede bulunma söz konusu olabilir mi?
-
@kizilderili Listede, işi olan çok sayıda kişi var; bu konuda endişe etmemeniz gerektiğini düşünüyorum. Kaldı ki açıklanan mülakat sonuçlarına baktığımızda aynı kişilerin birden fazla sınavda başarılı olabildiğini görüyoruz. İçiniz rahat olsun.
-
@fiscaldrag Bir an aklıma takılmıştı ama aslında siz haklısınız bu konuda endişe etmemek gerek. Teşekkür ederim cevabınız için.
-
herkese selamlar. kurulan whatsapp grubunda grubun içeriği hakkında anlaşmazlık çıktığı için yeni bir grup kurmayı teklif eden arkadaşlar var.sadece vmy mülakatıyla ilgili düşüncelerin paylaşılacağı bi grup olması taraftarıyım. önceki grupta telefona 100 tane bildirim geliyorken hiçbirinin mülakatla alakası olmuyor. az ama öz muhabbetin döneceği bir grup olursa herkes için daha faydalı olur. bu yönde talebi olan arkadaşlar bana özel mesaj atabilir.
-
@shadow hocam öyle bir grup kurmak imkansız ne yazık ki bizim insanlar boş muhabbet etmeyi seviyor. En iyisi uzak durmak. Onemli birşey olursa burada paylasalicagindan eminim ben.
-
goygoysuz sadece vmy paylaşımının yapıldığı grup için şu numaraya eklettirin kendinizi değerli arkadaşlar. +905462670969
-
Grubun amacı dışında kullanılmasını açıklama ihtiyacı duydum. Çünkü ben dışardaki bir insan olup, şu foruma bakma ihtiyacı duysam amaç dışı kullanım cümlesine takılırım. Aklıma her türlü şey gelir. Amacı dışı kullanımdan kasıt şudur:
- Grupta kaymakamlık sınavından çıkan arkadaşlar o heyecanla çıkan soruları paylaştılar. (Belki o sorular sözlü olarak mülakatta karşımıza çıkacak, bilemeyiz)
- Hukuk için consensus dışında kaynak önerisi istendi.
- Mülakatta Ankara'da kalabilecek uygun bir yer önerisi istedi arkadaş.
Goygoy yapılıyor ithamında goygoy dedikleri durumun açıklaması budur.
-
Mülakatlar 6 ekimden, guy mülakatından sonra mı yapılacak acaba? Ortak bir saat belirleyip vdk başkanına twitter'dan 'mülakatların ne zaman olacağı' konusunda twit atsak mı?
-
Katılıyorum. Bunların sesi çıkmıyor deyip süreci daha da uzatmasınlar.
-
@alanyetersiz2 bulunduğunuz açıklamadan dolayı sizlere teşekkürü borç bilirim. Gerek belirttiğiniz gibi dışardan birilerinin foruma baktığında bu kişilerde yanlış bir izlenim uyandırmaması adına, gerekse maddeler halinde saydığınız şeylerin aslında o kadar da abartılacak şeyler olmadığının vurgulanması adına.
-
@cece rica ederim.
-
@hayallervmy yarın sabah yazalım o zaman. 10.00 gibi.