Zorunlu olmauan yaz stajı
-
Arkadaşlar ben maliye bölümünde okuyorum. Bama staj zorunlu değil fakat ben bir faydası olur diye yapıyorum. Benim staj defteri tutmam filan gerekiyor mu? Eğer gerekmiyorsa nasıl anlaşılacak staj yaptığım veya staj yaptığıma dair belgeyi isteyebilir miyim kurumdan?
-
@tamyeri4 Yaptiginiza dair belge verilir dostum. En son ik dan isteyebilirsiniz. Spk zaten veriyor seminer seklinde oldugundan. TCMB de verir. Sgk, eski Dpt yeni Kalkinma da talep edip alabilirsiniz.
-
@tamyeri4 staj sonunda staj dosyanız ilgili kurum tarafından oluşturularak, size staj sonucu staj belgesi verilir. Hatta yaptığınız staj neticesinde yüzlük puanlama sistemine göre puan dahi alırsınız.
-
@Antimülakat Zorunlu olmauan yaz stajı içinde söyledi:
@tamyeri4 staj sonunda staj dosyanız ilgili kurum tarafından oluşturularak, size staj sonucu staj belgesi verilir. Hatta yaptığınız staj neticesinde yüzlük puanlama sistemine göre puan dahi alırsınız.
Hocam ben belediyede yapıyorum defter falan hazırlamadım zaten zorunlu değil diye hazırlamam gerekiyor mu? Yoksa onlar mı yapacaklar?
-
@tamyeri4 zorunlu bir şey yoksa deftere gerek yok. Direk git kuruma öyle çok fazla öğretici bir şey gösterilmez. Staj belgesini almak için işe git gel.