3 Eki 2018 06:59

@adamslani06
1.Olayı gerçekten takım elbise satmak olarak mı anladın ? Üzüldüm Senin adına.
2. Ayrıca bahsi geçen yazı geçen seneydi, çeşitli sebeplerden dolayı meslekte kaldım. Sadece KPSS öğrencisi değilim, Ailesinin durumu iyi olmadığı için Lise'de yazları otellerde komi olarak çalışıp harçlık yapan, Üniversitede 4 yıl boyunca Merkez Bankası, SPK, Bağımsız Denetim Şirketleri, Garanti Bankası, Hugo Boss ve CMS şirketlerinde Staj yapmış, Yazları Fırsat buldukça çalışmış biriktirdiğim parayla Amerika Work-n-Travel yapmış, Üniversiteyi dereceyle bitirmiş, Girmiş olduğum KPSS yine derece yapmış, Bir çok mülakattan elenip, 6 Yıllık Vergi Müfettişiyim, Yazları çizmeyi seven, Yüksek Lisansını hatrı sayılı bir üniversitede "Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler" alanında yine dereceyle tamamlamış biriyim. Etiket yapmayı çok Sevmem. Kusura Bakmasın diğer grupdaş arkadaşlar. Sana göre sıradan bir KPSS öğrencisi olsam da, Kendime elimden geldiğince Beşeri yatırım yapıyorum.
3.Her eleştiriye açığım bu arada, ama insanlar biraz vicdanlı olmalı diye düşünüyorum. İyi Forumlar Dostum Sana.