10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@b-ays bu haber bugün beni yıktı gerçekten umarım doğru çıkmaz
-
bence bu söylentiyi facede yayalım belki yarın ki ekinliğe bu korkuyla daha fazla katılım olur
-
@erdemcanbey elbette herkesin yazdığı doğru demiyorum. Ama bunu yazan sonuçta bu sitenin admini değilmi. Yani trol muamelesi yapamayız. Karamsarlığa düşelim diye değil etkinlikleri hızlandırıp desteğimizi artıralım diye paylaştım.
-
Arkadaşlar ilan hazır diye söylentiler vardı ne zamandır hepinizin duyduğu gibi. @Antimülakat hocam da kurum içi duyumunu paylaşmış. Bence kurum içi de kurum dışı da alım olabilir. Mesela 50 60 kurum içi ise 300 400 kurum dışıdır. Tabi tahmin benimki. Ama eğer sadece kurum içi olursa çok kötü olur bizim için
-
Arkadaşlar Yarınki Etkinlik Çok ama Çok önemli Lütfen heryere Yayalım Biz elimizden Gelenin en iyisi Yapacağız
-
Bi yerden başlamak lazım arkadaşlar buyrun size link. Bakan hanım twit atmış. Akşama kadar dolduralım altını. Paylaşabildiğiniz her yerde paylaşın bu linki. Sadece twit atmakla olmuyor. Bakanların yaptığı twitlerin altına yapılan yorumlar çok dikkat çekebiliyor. Buyrun herkes en az üç beş yorum yazsın.
-
Sayın bakanımız,15 aydir beklediğimiz SGK DenetmenYardımcılığı ilanının akıbetini merak içerisindeyiz.Sizden gelecek haberle biz de istihdama katılma fırsatı bulacagiz.Lütfen çağrımıza ses verin.
-
arkadaşlar faceden baktımda mustafa apaydının yunus apaydın adında oğlu var ondan rica etsek babasına sorsa alımla alakalı bizi bilgilendirse olur mu acaba böyle şey yoksa bu yaptığımız yakışıksız mı olur
-
@hedefsgk Hocam bence Yakışıksız Olur öyle
-
@hedefsgk hocam Mustafa apaydın cevap veriyor ama direk olacak olmayacak demiyor böyle sorulara cevap verirken oğluna sormak hiç hoş durmaz
-
@hedefsgk dostum Sn. Apaydın teftiş ve müfettişler ile ilgili denetmenler ile ilgili değil kendisi bir şeyler biliyordur ama makam nezaketi gereği bize dilediğimiz cevabı vermeyecektir çünkü kendi sorumlu olduğu alan değil kendisi çok iyi bir yönetici onun için başkasının görevine dair bir şey söylemez
-
Kpss nin üstünden 3 ay geçti ve hala beklediğimiz sgk ilanı gelmedi arkadaşlar zaten ilan geldiği tarihten itibaren işe başlangıcımız 1 yılı buluyor etkinliklerle dikkat çekmemiz lazım ilanı erkene çekebilmek için olmadı gazeteye ilan verelim geçen seneki gibi etkili oluyor
-
Gazeteye ila verme işini konuştuk. Bilen yardımcı olsun arkadaşlar parayı toplasın birisi sonra verelim ilanı
-
@mrnobody bakanın yanında mutlaka sgk baskanı m.selım baglı'yı da etiketleyelim. O daha ilgili ve alanı daha bizimle alakalı
-
Geçen yıl puanimiz yoktu giremedik bu yıl puan var ilan yok sanssizlikta zirve yapıyoruz
-
Biz ilan gelsin diye uğraşıyoruz geri zekalının teki çıkmış Mustafa Apaydına ilan şimdi gelmesin diyor. 1000 kişi şov, bunlara 400 yeter diyor.Delireceğim sinirimden.
-
@mrtvrt bu tür bencil insanlar her yerde alışmak lazım
-
2017-2019 sgk stratejik planında şöyle bir cümle geçiyor İlk plan döneminde, tüm il müdürlüklerimizde “Kayıt Dışı İstihdamla Mücadele Servisleri (KADİM)” kurulmuştur.
2008-2013 yılları arasında yapılan çalışmalar neticesinde 1 milyon 399 bin 49 tescilsiz sigortalı, 301 bin
SGDP ödemeden çalışan emekli ve 112 bin 998 işyeri kayıt altına alınmıştır. Ayrıca 56 bin 973 sahte işyeri
tespit edilmiştir. Önümüzdeki dönemde denetim elemanları sayısı ve niteliği artırılarak denetim yapısı daha da
güçlendirilecektir. -
@evandro onu yazan daha çok bekler ya girmek için sağa sola akşamki etkinlikle yavaş yavaş istediğimiz yere ulaşacağız arkadaşlar rahat olun
-
@hedefsgk bir kaç yıl içinde toplamda 2800 sgk denetmen yardımcısı alımı daha yapılacağı söyleniyordu. Umarım bu gerçekleşir.