10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@t-robert-malthus hocam sgk teftişten bir duyum var mı
-
@çölkaplanı enson 2015 ti galiba alım yapmıştı yeni puan türünden alım yapmadı ama 48 den büyük ihtimal
-
@mahlaki dostum keşke sana güzel haber verebilsem teftişte sıkıntı var müfettişliklere bile geçemiyorlar diye biliyorum ama bir gelişme olursa haberdar ederim sizi
-
••HATIRLATMA••
Arkadaşlar Bu Akşam 21.00’da SGK DENETMEN YARDIMCISI İlanı için etkinlik yapılacaktır. #1000sgkdenetmenyardımcısı hastagı ile Lütfen katılım gösteriniz. ( Yetkilileri etiketleyi unutmayalım )
@olursaolur @hayalimsgk @T-Robert-Malthus
@paretowilfredo @erdemcanbey @kuşçubaşıeşref @MaxMin @ÇÖL-ASLANI @davetsiz @agustcomte @Mahlaki @Gresham-T @hedefsgk @mrtvrt @eomer @James-Buchanan @duyguuu37 @alpagu
@RootofAllEvil @mrnobody @guyadayadayı
@r4ntisi -
Keşke sadece sgk için değil de MHUY için de etkinlik yapsak.
-
@ds1966 hocam geçmişte kullandığımız metini buraya kopyalayabiliriz. Ortak bir metin olsa daha iyi olur
-
@mrnobody Hocam Geçmişte ne kullanılmıştı ben yeni katıldım Buradaki forumada Biliyorsanız Yapabiliriz öyle birşeyde
-
Sayın devlet büyüklerimiz,15 aydir beklediğimiz SGK DenetmenYardımcılığı ilanının akıbetini merak içerisindeyiz.Sizden gelecek haberle biz de istihdama katılma fırsatı bulacagiz.Lütfen çağrımıza ses verin. @ZehraZumrutS
@ahmetkoca3
@msbagli
#1000SgkDenetmenYardımcısı -
-
@ds1966, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
••HATIRLATMA••
Arkadaşlar Bu Akşam 21.00’da SGK DENETMEN YARDIMCISI İlanı için etkinlik yapılacaktır. #1000sgkdenetmenyardımcısı hastagı ile Lütfen katılım gösteriniz. ( Yetkilileri etiketleyi unutmayalım )
@olursaolur @hayalimsgk @T-Robert-Malthus
@paretowilfredo @erdemcanbey @kuşçubaşıeşref @MaxMin @ÇÖL-ASLANI @davetsiz @agustcomte @Mahlaki @Gresham-T @hedefsgk @mrtvrt @eomer @James-Buchanan @duyguuu37 @alpagu
@RootofAllEvil @mrnobody @guyadayadayı
@r4ntisi@can-mavi @istatistikçik @desa121215 @hahamas @Mahlaki @paretowilfredo @alican-dovletov @T-Robert-Malthus @duyguuu37 @erdemcanbey
-
@ds1966 problem olmaz kardeşim buradakiler paylaşsa yeter. Oradan görenlerde kopyala yapıştır yaparlar zaten.
-
Başlıyoruz !
-
Lütfen destek olun
-
Etkinlik fena gitmiyor hadi inşallah biraz daha duyulur sesimiz
-
İyi etkinlik oldu arkadaşlar sesimizi duyurduğumuzu umuyorum
-
Katılım yüksek oldu inşallah gelir şu ilan artık.
-
Umarım sesimizi duyarabilmişizdir.
-
Arkadaşlar Hepinizden Allah Razı olsun bencede Güzel etkinlik oldu Yarın ertesi gün Yapsak Nasıl olur Arayı fazla açmayalı bence
-
@ds1966 biraz bekleyelim. Gundem sicak zaten. Daha sonra tekrar yapalim. Bir hafta sonra veya.
-
@johnstuartmill Çok geç değil mi Hocam. bizim zaten amaç gündem olmak değil Maksat SGK yetkilileri Etiket yapıp Sesimizi Duyurmak