10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Facebook Grup adminlerine Tek tek Söyledim hepsi Paylaşım Yapıyor Etkinlik için Sağolsunlar İnşallah bir sonuç Alırız Arkadaşlar
-
etkinliği bilmem ama 400 kişilik ilan hayırlı olsun yakında geliyor .ytd
-
@t-robert-malthus cidden geliyor mu kimden haber
-
@aybala henüz tarih belli değil tüm detayları öğrendiğimde tekrardan sizlerle paylaşırım ama ilan hazır bunu bilin
-
@t-robert-malthus teşekkür ederiz
-
@t-robert-malthus Hocam duyum sağlam mı Kalpten götürmeyin bizi
-
@t-robert-malthus bu zor süreçte bize umut verdin sağolun.Detayları en kısa sürede bekliyoruz.
-
@ds1966 duyum sağlam mı değil mi ilerleyen zamanlarda göreceğiz tek yapmamız gereken birlik olup o ilanı etkinliklerle ses duyurmayla erkene çekebilmek
-
@t-robert-malthus İnşallah yarın herkes tewet atarda Dediğiniz gibi Hemen İlanı yayımlarlar
-
@t-robert-malthus yedekleri geçtim 250 asilin bile ataması yapilmadan ilanın bu kadar çabuk gelecek olması normal mi özellikle kadar hantal bir kurum için?
-
@mk5561 orasını bilemiyorum hocam gönül isterki atamaları da çabucak yapsınlar mülakatlarıda . ilanlarıda ama sürecin bşındakiler bizler olmadığımız için kafalarının içinden ne geçiyor bunlarıda bilemiyoruz . Sadece benim bilip duyduğum 400 kişilik yeni bir ilanın geleceği .
-
@t-robert-malthus Anladım. InsaAllah duyumunuz doğrudur yıl bitmeden de gelir. Seçimden önce oy maksimizasyonu için verilen ilanlardan olmaz umarım
-
@t-robert-malthus, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
etkinliği bilmem ama 400 kişilik ilan hayırlı olsun yakında geliyor .ytd
-
evet arkadaşlar birlik olup o ilanı getirmeliyiz.Şuan gelmesi en muhtemel ilan bu.
-
-
@t-robert-malthus saol biraz olsun güldürdün yüzümüzü kardeşim daha iyi haberleri de bekliyoruz inşalla ilan tarihi gibi.
-
Yarınki etkinlik çok daha önem kazandı arkadaşlar, sesimizi duyurma vakti.
-
@t-robert-malthus bu umut verici güzel haberi bizimle paylastiginiz için sagolun peki sizce yine aynı puan türlerinden mi ilan gelir?
-
İnşallah yapacağımız son etkinlik olur sgk denetmen yardımcılığı için. Onun için yarınki etkinliği çok iyi değerlendirelim arkadaşlar.Yarın saat 21de sadece etkinliğe yoğunlaşalım. Umarım en yakın zamanda ilan gelir.
-
bu hafta içi bi etkinlik daha yapmamız lazım