10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@kuşçubaşıeşref ben Aydın'dayim eğer imkan olursa görüşmeye çalışırım.
-
Arkadaşlar ulaşamadım hakkınızı helal edin
-
kardeş ne hakkı allah askına asıl sen bize helal et . uğraşıyorsun okadar . bu işi çözse çözse bakanlık kanalında olan biri çözer egerki bir ilan olsaydı şimdiye kokusu cıkardı artık hazırda bır ılan oldugunu düşünmüyorum . tasarruf önlemleri gereği sanırım alımıda iptal ettiler . kıstıkça kısmaya çalışıyorlar. olan 2017 puanlarına oldu sadece 2 sınava girebildim. umarım şu askerlık bu senekı kpss ye denk gelmez
-
@ds1966 şu an ilan gelse ve sayı yine 400 olsa kaç puan ile kapatır acaba bir fikriniz var mı
-
Arkadaşlar ben umutsuz bi hava oluşmasın diye yazmamıştım ama gecen hafta sgk içinden birinden öğrendim bişeyi söyleyim.... Kurumda çok yetersiz sayıda icra memuru var olduğu rapor edilmiş tahsilatların artması amacıyla sayıda yükselmeye gidilmesine karar verilmiş ancak bu alıma bile sıcak bakılmamış. Tasarruf tedbirleri nedeniyle. Şuan kurum içinden alım yapılması için ön talep toplanmış kurum içi memurlardan alım yapılıyormuş... Sanki şu drurumda alım biraz zor gibi...
-
B grubu kadro tabiki bu bahsettiğim... A grubu alımlar böyle değildir umarım...
-
@kubrabaris 85 civarı kapatabilir geçen seneki puanlarıda hesaba katarsak
-
@ignore normal B kadro memur kadrosu ile A kadro memur kadrosu ihtiyacı tabiki farklıdır. Çok sayıda vergi mükellefi var ve denetmen, uzman, müfettiş açığı var. Alım illaki gelecektir arkadaşlar
-
Arkadaşlar twitterda ilan için etkinlik yapılacak mı acaba?Yapılacaksa ne zaman yapılacak?
-
Bu akşam iibfkadroistiyor diye genel bir etkinlik var. O iletiye ilgili kurumlardaki kişileri ve istediğimiz kadro sayısını yazıp tweet atacağız.
-
@erdemcanbey peki hocam teşekkürler
-
@agustcomte orada ki görevlilere söyledim iletilir mı bilemem en azından içim rahat elimden bu kadar geldi
-
Arkadaşlar bu hafta içi etkinlik duzenlesek?
-
@mrtvrt her gün bireysel yazıyoruz ama topluca yüklenelim bence de. Salı ya da çarşamba olur mu ?
-
@erdemcanbey salı günü olabilir hocam saat 21.00 de
-
@mrtvrt bireysel olunca 3-5 kişi yazıyor
-
@mrtvrt tamam Salı günü olsun. Pazartesi günü metin hazırlayalım, katılmak isteyenler için etkinlik var diye yayalım.
-
Tmm hocam.Burda gören arkadaşlar da facesi twtrı olan varsa yaysın şimdiden
-
Face i olan yaysın her gruba arkadaşlar.
-
Arkadaşlar tag yine #1000sgkdenetmenyardımcısı olsun bakan bakan yrd ve yetkilileri etiketleyerek saygılı bir şekilde taleplerimizi bildirelim.