10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@mağdurum guvenlik sorusturmasiyla alakasi yok bunun yıl oldu. Sorun şu ki kazananlar bile hakkini aramaktan aciz. Hadi ilan cagrisi vs olsa neyse sinav ve mulakat asamasi gecilmis ve belki keyfiyetten bu kadar bekletiliyorsunuz. Ses cikarmazsaniz ve 1 sene daba bekletilirseniz nolacak peki? Bence kazanan arkadaslar yukses sesle haklarini arasinlar her gecen gun aleyhlerine cunku maddi ve manevi olarak
-
@gresham-t zaten hakkimizi ariyoruz ama ancak bu kadar oluyor...
-
@erdemcanbey, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@paretowilffredo Ustad,kurumu bir yoklayacagim demistin hic haber yok mu ?
-
@olursaolur her haftaya umutla başlayıp hüsran bitirerek 1 seneyi geçirmiş bunca zorluğu yaşamış bir promosyona laf atarken lütfen biraz saygı, süreç defalarca tıkandı(taşeron mevzusu mülakat açıklanmasını geciktirdi. Seçim, il seçimi belge gönderimini geciktirdi. Sistem değişikliği, atamaları geciktiriyor) atama yetkisi bakanda o da imzalamıyor. Ulaşamadığımız derdimizi anlamadığımız kimse kalmadı cimerden defalarca yazıldı, bakanlığa gidildi,ty de ve memurlar.nette defalarca haber yapıldı. Twitterdan yazdık. Ki artık kurumdan bu konuda azar işitiyoruz. Kurum başkanı da dahil herkes durumu biliyor aynı şekilde bakanlık yetkilileri de.. Şimdi size soruyorum; ne yapalım?
-
@drago ne saygisizligimi gördünüz?
-
@olursaolur Bunca zahmete, eziyete katlanmış insanlara "hallerinden memnun olduğunu" söylemek onların yaşadığı sıkıntılara, eziyete saygısızca saldırmak değil de nedir? Bir önceki postta sorduğum soruya da cevap bekliyorum.
-
@drago biz özelden devam edelim forumun huzuru acısından.Simdi sizi tenzih ederek yaziyorum genel anlamda.Destek verenlere teşekkür ettik vermeyenlere de serzenişte bulunma hakkımız olsun biraz cunku bir emek veriliyor emek verenler de dersini isini gücünü birakiyor bu saygısızlık degil hakli bir sitem diyelim 1 yildir bu forumdayim insanlara kostek hicbir cabam olmadi tartışmak yerine yanımızda olun neden öğretmenler sağlıkçılar gibi guzel alimlar koparamıyoruz boyle olduğumuz icin birbirimizle atışmak yerine ayni yolun yolcusu olduğumuzu hatırlamakta fayda var.Bundan sonrası icin de 10.promosyon adına elimden geleni yapmaya hazırım gazeteye ilansa ilan ne yapılacaksa ben de varım umarim destek verenlerin sayisi artar bu ilan birçoğumuz icin işsizlikten sıyrılmak adına büyük bir sans unutmayalım
-
Sgk başkanı 16:30'da Ahaber'e çıkıyor.Twitterdan soru yağmuruna tutmak lazım.
-
Şafak Tükle’nin kişisel Twitter ve İnstagram hesabına SGK Denetmen ilanı ile ilgili başkana soru sorması İçin yazalım arkadaşlar
-
Ne yapiyosunuz arkadaslar baska bir sinava mi çalışmaya karar verdiniz? Sayfa ölü gibi etkinlikleri de bıraktık
-
Tweet atiyoruz ama etkili olmuyo ne yapmak lazim fikrim yok. Ustadlara soruyoruz onlarda bir sey duyamiyolar sanirim.
-
@erdemcanbey ne kotu oldu ya eskiden kpss açıklanınca bir hareketlenme olurdu 1 2 ilan görürdük yine uğraşırdık simdi ölü sessizliği
-
@olursaolur Herkes mülakatla oyalanıyor onlar sonuçlansın 15-20 gün çöküntü yaşayıp aramıza dönecekler
-
@olursaolur arkadaşlar benim bir önerim olacak aklıma bi fikir geldi ama olurmu olmazmı bilmiyorum. sizinle bi paylaşmak istedim. biz guy sonuçları açıklanmadan önce berat beyin payşalımını yorum yağmuruna tutmuştuk. zannımca bu çok etkili oldu. ama yapılan yorum sayısı 500ü geçmemişti bile. şimdi ben diyorumki madem bukadar isteksiz arkadaşlar. biz bi on yirmi kişilik ekip kursak, bu on yirmi kişi twitterdan sahte isimlerle on hesap açsalar ve herbir hesaptan bi beş yorum yazsalar rahat 500 yorumu bulur. ki bakan hanımın son paylaşımına baktım 180 yorum almış sadece. bu bi fikir. olurmu olmazmı yada twitter buna izin verirmi bilmiyorum. ama unutmayalımki eyt liler bu şekilde duyurdu seslerini ve şuan durumları mecliste görüşülüyor.
-
Hocam sahte hesaplarla olmaz. Biz yazmaya devam edelim eger katilan olursa gucleniriz. Su an yapabilcegimiz cok bir sey yok acikcasi.
-
@mrnobody bence asil skintimiz organize olamamak. Organize olunabilecek bi baslik acilmali. Orda saat ve gun belirtilmeli. Boyle arada basliklarin altina hadi arkadaslar iki saat sonra twiterda bulusalim demekle olmuyor. Sunu bi organize edin. Biz gece bakiyoruz su foruma. Her saat icinde degiliz.
-
@johnstuartmill organize olsak da sayımız 20-30 u geçmiyor. bu 30 kişi nin attığı twit sayısı da 250 yi anca buluyor. gündeme giremediğin zamanda bilmiyorum faydası oluyormu. silinip gidiyor. ama bakanın yada başkanın (sgk) twitlerinin altına yazdığımız yorumlar illaki dikkate alınmak zorunda. çünki bakan orda bi nevi kendi reklamını yapıyor. kimse reklamının altına şikayet yorumları yazılsın istemez. bilmiyorum anlatabildimmi. sözkonusu twitlerinde ne zaman paylaşılacağı belli olmadığından belli bir saatte organize olmak pek mümkün olmuyor.
-
@erdemcanbey hocam bahçeli gibi oturdum ince ince hesap yapmıştım yaa niye olmadıki öteki türlüde yeterli sayıya ulaşabilecekmiyiz emin değilim. sonuçta sgk az bir kesime hitap ediyor.
-
Mevcut bakan yazılanları pek kâle almıyor gibi.Eyt mağdurları sorunu meclise taşındı yine de konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.
-
ee böyle sessiz mi duracağız?