10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@fatman06 Eyt li teyzelere güldük alay ettik adamlar meclis gündemine girmişler. Mecliste görüşülen konulardan biri de EYT. Demekki birlik olunca oluyor bazı şeyler. Ama biz İİBF lilerin eksik yanı birlik olamıyoruz.
-
@paretowilffredo Ustad,kurumu bir yoklayacagim demistin hic haber yok mu ?
-
@paretowilfredo Ustad,kurumu bir yoklayacagim demistin hic haber yok mu ?(oncekini yanlis kisiye yazmisim )
-
@erdemcanbey tam ben yazacaktım dostum benden çok yaşayacaksın
-
Kurum çalışanlarından aldığım bilgi doğrultusunda ... Yakın bi tarihte alım olacağını düşünmüyorum... Tayinler bile bekletilmiş... Yeni yeni sonuçlanmaya başlamış.. Kurum içi personel işleri bile yeni çözülüyormuş.. Herkesin söylediği gibi daha 9.promosyondan gelecekler bekleniyor... Ki bunların bide yedekleri var... Tahminim bu yıl ilan gelmez. Ama 2019 başlarında olabilir... Bende ilan bekleyen biri olarak, isteğim bu kadar beklediğimize göre alım sayısı yüksek bir ilan... Ama bu tasarruf tedbirleri de beni korkutmuyor değil...
-
Her olumsuzluk bizim donemimi bulmus arkadas bu nedir yahu
-
Ben de denetmen derneği başkanına mesaj attım Twitter dan ilan ne zaman gelebilir diye gelen cevap aynen şudur :
Bununla ilgili bir duyumumuz yok. Daha 9. Dönemin atamalarıda bitmedi. Bir şey duyarsam paylaşırım sizlerle -
Kamu yoneticileri gorevini layikiyle yapmiyor, sinavlara giren gencleri aylarca, senelerce bekleterek magduriyet yaratiyor. Aslinda bizim genel bi tepki vermemiz lazim, kurum kurum degil. Bunun da yolu cumhurbaskanindan geciyor, bu yasanilan sureci ona bizatihi 1.agizdan aktaracak bi siyasi burokrat artik neyse bulmamiz lazim. Bu yola bi kere girdikten sonra oyle kolay cikilmiyor da. Bu kadar da olmaz yuh. Gencler siyasi politikalarin kurbani olmamali sesimizi cikarmamiz lazim artik
-
Gresham T. Aynen sürekli olumsuz bişey duyuyoruz çok şanssız bi dönem içindeyiz. Umarım puanımız zail olmaz
-
@james-buchanan sgk ilanı şu an gelse ( ki pek gündemde yok sanırım) tahminen en düşük 85 ile kapatır değil mi ?
-
@ignore bundan 3, 5 sene once olsa puanimiz var kafamiz rahat diye rahat rahat kurum sinavi beklerdik. Simdi cok iyi puan alsak dahi aylarca hatta abartisiz senelerce ilan bekliyor gelen ilanin da tamamlanmasi icin de bi o kadar bekliyoruz. Bu boyle olmaz boyle gitmez. Eger sesimizi cikarmazsak de facto olarak kpss a sureci sona erer. Kendi sonumuzu elimiz kolumuz bagli izliyoruz sadece.
-
@kubrabaris kaç kişi olduğuna bağlı
-
2017 Temmuz'unda alıma çıkılmış bir promosyonun atama işlemleri daha bitmemiş ise Türkiye bürokrasisinin cenazesi kalkmış demektir.
-
Biliyorsunuz önce kurum sosyal güvenlik denetmenleriyle ilgili kanun maddesini lağvetmişti. Sonra aynen geri geldi. Bakanlıklar birleşti yeni bi bakanlık kuruldu... Değişim rüzgarı içinde savruluyoruz galba... Bunlar süreci yavaşlatan etkenler diye düşünüyorum... Ama sonunda Umarım olumlu sonuçlar doğurur hepimiz için...
-
@gresham-t, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Kamu yoneticileri gorevini layikiyle yapmiyor, sinavlara giren gencleri aylarca, senelerce bekleterek magduriyet yaratiyor. Aslinda bizim genel bi tepki vermemiz lazim, kurum kurum degil. Bunun da yolu cumhurbaskanindan geciyor, bu yasanilan sureci ona bizatihi 1.agizdan aktaracak bi siyasi burokrat artik neyse bulmamiz lazim. Bu yola bi kere girdikten sonra oyle kolay cikilmiyor da. Bu kadar da olmaz yuh. Gencler siyasi politikalarin kurbani olmamali sesimizi cikarmamiz lazim artik
Güzel yazmışsın hocam kimsenin umrunda değil.Bir istihdam kapısı açıyorsun kpss'si 1 yıl ondan sonra kurum sınavı 6 ay-1 yıl sonuçlanması ve mülakatı 3-4 ay sonra işe başlaması 3 ay hangi insan bilerek böyle bir işin içine girer ki.Böyle işlerin bir planı olur ilan açıyorsan mülakat tarihi vs. hepsi hazır yayınlanır.Buyrun Paem,Pomem ne kadar hızlı süreç işletiyorlar.Sayıları da muazzam aradığımız,istediğimiz herşey orada diğer kurumlar niye bunu yapamıyor..
-
Surekli sesimizi duyurmaya calisiyoruz gormemeleri imkansiz, insallah bu ay icerisinde gelir SGK ile ilgili ilanlar.
-
9.promosyon halinden memnun sanirim 150 kisi ise başlayıp 250 kisi onlari izliyorsa ve bunun icin hicbir çaba sarf etmiyorsa kusura bakmayın yapacak bir şey yok.2 kez etkinlik düzenledik hani bekledik ki bize destek olan çok olur süreç onlar icin de hızlanır bize de gelecek ilanın önü açılır ama baktik ki 3 5 kişiyiz baska kimse yok.herkes ne de olsa secim var ilan gelir rahatlığı yaşıyor ama bakin caba sarf etmeden bisey elde edemeyeceğimizi izleyerek göreceğiz ..
-
@olursaolur halimizden memnun olduğumuzu nereden cikardiniz? gayet de mutsuz bir sekilde elimizden geleni yapiyoruz ama biz bile ulaşamadık yetkililere. guvenlik sorusturmalari bitmedi hala deniyor.yapabilecegimiz hiçbir sey kalmadi.
-
@mağdurum ben caba sarf edenlere soz etmiyorum izleyip seyirci kalanlara kiziyorum.sürekli benim yerime birileri uğraşsın mantığında insanlar var bu şekilde bir şey olmuyor görüyorsunuz diyorum burda tartismaksa maksat tartışalım ama doğru seylere temas edelim sonuç verecekse, bir ise yarayacaksa benim gayet de isime gelir yeter ki ilan gelsin bosa gitmesin çabamiz. Bence 9.promosyon sakinleri demeli bize buraya yazıp arkadaslar etkinlik yapacağız bize destek verin sizin de ilaniniz bir an once gelsin diye ama biz tersini umuyoruz siz bize destek verin süreciniz hızlansın diye sakatlık tam da burda zaten anlamak isteyene
-
bence biran önce para toplanmalı gazeteye dguy guy mülakatları yapılıp sonuçlanması için sgk denetmenliği ilanı için çünkü seçimlere az bir süre kaldı daha mülakat tarihleri belli değil gazeteye ilan verip baskı oluşturmamız şart yoksa belediye seçimlerine guyu dguyu daha yeni aldık diyecekler yani 2 hafta içinde gazete ilanı şart