10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Eyt'ci yaşlı amcalar teyzeler kadar da orgutlenemiyorsak yazık bize hadi arkadaşlar yazalım yayalim. Birde en çok beğeni ve RT alan tweet'i yukseltelim en başta olsun.
-
@gresham-t onlar sırf eyt belasına twitter'ı çözdü
-
Puan bolum tartışması o kadar saçma ki!!! Doğmamış çocuğa don biçmek gibi. Insanlar kurumun gecen sene çıkmış olduğu ilana göre hazırlandı. Hangi puan türleri istenmişse ona göre puan aldı. Şu saatten sonra ilan gelirse ve aynı unvan için koşullar değişirse mağdur olacak çok insan var. Kurumlar keşke kpss den 1 sene önce kaç kişi alacagini başvuru için istenen bölüm ve puanları yayınlasalar da insanlar o doğrultuda plan yapsa.
-
Arkadaslar akşam 21.00 da etkinlik var unutmayın
-
Arkadaşlar Az önce TV’de 2. 100 günlük plan olacak dedi Ve Bakanlıklara Talimat verildi Halkın isteklerini yerine getirelim diye falan dedi Ve Kasım Ayında bu Plan yayımlanacakmış Etkinlikleri Sıklaştırmak lazım Ya tag alarak Yada Yetkililerin Paylaşımlarının altına Yorumlar yaparak Ordan kesin görüyorlar
-
Arkadaslar ben basladim uygunsanız buyrun twitter a
-
21.00 da 10.promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı ilani icin twitter etkinliğimiz var lütfen destek verin arkadaslar
Bunu facebook'ta bir arkadas paylaşabilir mi -
@mrnobody kimse gelmiyor etkinliğe boşa çalıp oynuyoruz 1 saattir twit atıyorum hickimse yok tek başımayım
-
@olursaolur bende farkettim hocam. Bakan hanımın twite yorum yazalım dediğimiz de de kimse yoktu. Bende dedimki demekki o kadar da istemiyoruz bu ilanı. Malesef yeterince kalabalık değiliz sesimizi duyurabilmek için.
-
@mrnobody bu hafta 3 5 kişiyiz gecen haftaki kadar bile katılım yok 1000 kişilik ilan istiyoruz bir de.bu şekilde ilani falan unutsunlar biz burda emek verirken ayaklarını uzatıp izleyenlere söyleyecek söz bulamıyorum.ne olurdu yani 2 twit atsanız
-
@olursaolur aynen oyle bikac kisiyle sesimizi duyurmak cok zor ama devam etcez mecbur bu etkinliklere
-
@olursaolur etkinlik yapalım derken aslında bu ilanı ne kadar istemediğimizi belli etmiş oluyoruz. Yetkililer şu twitleri görse çıkacakları ilandan da vazgeçerler. Dguy da katılım çok güzeldi. Sesimizi duyurduk ve sonuç aldık. Ama SGK yı istemiyorlar galiba.
-
@olursaolur yeni bir etkinlik yapalım.
-
Çok boşladık bu denetmenliği çook
-
@james-buchanan katılım az dostum 3 5 kisiyle komik oluyor
-
@olursaolur anlamıyorum neden insanlar destek vermiyor. mesela 400 kişilik bir ilan 1600 kişiye umut olacak...
-
@james-buchanan 9.promosyon başlığında son gönderilere baktim bugün epey moralim bozuldu kurumda taşlar yerine oturmamış bir türlü bizlerden de bir baski olmayinca bir boşvermişliktir sürüp gidiyor ..bize 9.pro dan işe başlamamış 250 kişinin desteği de lazim etkinliklerde bir de burda alim bekleyen sessiz kesimin artik faal olması gerekiyor..baska türlü bu ilanın 1 yıl kadar daha sarkacağını dusunuyorum
-
Bütün a grubu sayfalarında bir ölüm sessizliği var hiç hayra alamet değil
-
@kuşçubaşıeşref guy+dguy+sayıştay+rekabet sınavları hazırlıkları yüzünden mi 2900 kadar kişi piyasada yok acaba forumda kuzuların sessizliği bende hissetmedim değil
-
Bi EYT kadar olamadık.
Lütfen etkinlik dışında da bakan ve başkanın paylaşımlarında da kendimizi gösterelim.