10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Birde arkadaşlar nasil oluyorda işletme önceden yoktu diyebiliyorsunuz anlamış değilim. P113 ten alıyormuş eskiden ve o puan türü de işletme %10 çeko %10. İkiside eşit yani. Şimdi böyle bi puan türü olmadığına göre elbette hem işletme puanından hem çeko puanından alacak. Ayni tas ayni hamam değişen bişey yok yani. Bu neyin ısrarı anlamadım gitti
-
@mrnobody önceki sayfalarda yazdım bunu, denetmenlik için adil olan hem p23 hem p42 den alım yapılması
maalesef puan tablosunda hem çekoyu hem işletmeyi içeren ortak bir puan türü olmadığından böyle tatsız tartışmalar yaşanabiliyor bence artık bunları geride bırakma zamanı -
Ilan gelmedikten sonra hangi puan türü ile alım yapılmasının ne önemi var.Şu süreçte önemli olan birlik olup ilanin gelmesi için uğraşmak. Bu zamana kadar bu ilanin gelmesi gerekiyordu çünkü geçen yıl eylülde mulakatlar başlamıştı.
-
@elinor-ostrom size bu konuda katılıyorum hocam. Henüz ortada olmayan ilanın puan türüyle ilgili tartışma yaratıp bölünmek ancak bizi geriye götürür.
-
@elinor-ostrom etkinlikte böyle bir bölünme ben görmedim sonra birden yine p23 lü arkadaşlar yeniden saldırmaya başladı değişikler bazıları tüm p23 kast etmiyorum
-
@mrnobody, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Birde arkadaşlar nasil oluyorda işletme önceden yoktu diyebiliyorsunuz anlamış değilim. P113 ten alıyormuş eskiden ve o puan türü de işletme %10 çeko %10. İkiside eşit yani. Şimdi böyle bi puan türü olmadığına göre elbette hem işletme puanından hem çeko puanından alacak. Ayni tas ayni hamam değişen bişey yok yani. Bu neyin ısrarı anlamadım gitti
-
@kuşçubaşıeşref p42 ci herkes icin yazdigim seyler sizden baska biri de bana niye laf sokuosun dememis ne ilginc degil mi,haddimi bana sizin gibi insanlarin bildirebilecegini dusunmuyorum had bildirmek de burada kimsenin ustune vazife degil,size yonelik bir sey soylemek istesem direkt etiket yapar soylerim neyden korkabilirim aceba komiksiniz gercekten,burada p42 ci kisileri secip tek tek etiket yapamam zira sizlerde genele konusurken hepimizi kast ediyorsunuz,size ozel cumlelerim yok malesef sizi o derece onemsemiyorum p42 savunan birkac arkadasla ozelden de gorustuk neyse ki hala anlayisli insanlar var,burada bircok p42 savunan kisiye bir sey soyleyebilirim onemserim fikrini dinlerim ama kusura bakmayin sizin nick name gorunce gonderinizi okumuyorum bile,ben sadece mucadele veren bazi arkadaslarimin @James-Buchanan gibi yorulup enerjilerini bu tur seylere harcamamalari gerektigini soyluyorum,kalmis ki haddi de saygiyi da sizden ogrenecek degilim her fikre acigim ama sizin uslup anlayisinjzla bilmem kac sayfa once biraktim sizi okumayi hos kalin umarim sakin kalirsiniz.
-
@duyguuu37 @James-Buchanan nick'li arkadaş adam tek kişilik dev kadro yazmış ki bana yönelik ardından siz bunu söylemişsiniz :
hocam bence kendi haline bırakın,bircok kisinin amaci su an bu sayfada etkinlik olursa diye takip etmek sizde oyle yapin zamaninizi harcamayin,söz bazi insanlar için sadece boşluğu dovmekten ibarettir,yorulmayin. Siz de bunu yazmışsınız ve diyorsunuz ki size yönelik bir şey yazmadım kusura bakmayın insanlar ile boş yere dalga geçmeyin her şeyi geçtim dürüst olun yaptığınızın arkasında durum bundan sonra dürüst olmayan insan ile ilgili tek şey yazmam keşke biraz dürüst olmayı becerseydiniz -
@kuşçubaşıeşref tesekkur ederim lutf edersiniz basarilar.
-
Arkadaşlar konuya hakim değilim ancak anladığım kadarıyla puan türleri ile ilgili bir tartışma içerisindesiniz. Bence boşuna bir birinizi kırıyorsunuz çünkü siz burada ne söylerseniz söyleyin yetkili kişilerin umurunda bile değil bazı kriterler belirlenmiş ve bundan sonrada kim ne derse desin çok zor değişir. Puan türlerinde çok mantık da aramayın çünkü p3 den uzman alımının yapıldığı dahi oldu p23 de şu mu var p42 de bu mu var kimse takmaz.
Bence şimdi yapacağınız şey eğer bu belirlenen puan türleriniz düşükse çalışıp daha iyisini almak yok eğer puanınız yetiyorsa ilanın gelmesini beklemek veya gelmesi için etkinlik yapmak. Diğer türlü boşuna hem kendinizi yıpratırsınız hemde karşınızdaki insanı kırarsınız. Daha 0,01 ile kurum sınavı- mülakatı da kaçıracaksınız, mülakatınız iyi geçmesine rağmen eleneceksiniz de veya 1 soru ile mülakata kalamayacaksınız vs. geçmişte kalırsanız geleceğinizi de tehlikeye atarsınız. Bu süreçten geçmiş birisi olarak yazmak istedim bu konular(iibf-istatistik tartışması, belirlenen puan türleri, sınava gitmeyip başvuru yapanlar vs.) tipsiz kuyu sonu gelmez.
-
her çalışma bakanlığı sınavlarında aynı muhabbet iş teftiş gelir neden p48 sgk müfettişliği gelir neden p48 neden çekocular alınmıyor sgk denetmenliği aynı muhabbet. İstiyorlar ki çeko okuyanlar dışında kimse girmesin. Sen her bakanlığın sınavına girerken kimse gıkını çıkarmıyor...
-
Dostlar sizi tebrik ediyorum, hemen her konuda birbirinize düşmeyi başarıyorsunuz.
Ondan sonra isyan ediyorsunuz şu hakkımız da yendi, bu hakkımız da alındı, şu fakültelere şu haklar verildi, bizim hakkımız çalındı vs vs.
Sizler böyle yaptıkça daha çok hak kaybeder, daha çok imkanı yitiririz.
Kurumların inisiyatifinde olan ve ne şu bölüm bu bölüm mezununa sorduğu ne de şu puanı yüksek ya da bu puanı yüksek olana danıştığı konularda birbirinizi suçluyorsunuz mütemadiyen.
Devam edin ne diyeyimTek ricam bu tartışmalarınızı artık özel sohbete taşıyın.
İyi geceler herkese. -
Yapmayın arkadaşlar. İlan için birlik olmamız etkinlikler yapmamız lazım.
"Ya birlikte kardeş gibi yaşamayı öğreneceğiz ya da aptallar gibi hep beraber yok olacağız."
-Martin Luther King -
Arkadaşlar bu Tercihini Yap Medya Facebook sayfasında Katipler ve YSK Sınavı ile ilgili yapılan haber altında organize olmuş katipler.
Gerçekten yazık bize, şu tavırda dedeler ve nineler kadar organize olup ses çıkaramıyoruz bi anda 10 kişi toplanmış saldırmışlar. Şunlar kadar hakkımızı savunamadığımız sürece maalesef İİBF olarak çok hak kaybeder çok üzülürüz.
Bu tartışmaların olduğu yer https://www.facebook.com/tercihiniyapnet/
Haber de bu pareto üstad haberleştirmiş bunların sapır saçma tepkisinihttps://www.tercihiniyap.net/haber/ysk-secim-muduru-alimina-katiplerden-tepki
-
Arkadaslar bu haftaki etkinlik icin gun belirleyelim bir de hafta ortası deneyelim diyorum ne dersiniz ?saati yine aynı olmakla birlikte gun çarşamba perşembe hangisi olsun?
-
@olursaolur bende carsamba olsun derim hocam cuma dan yana degilim ama diger arkadaslar ne dusunuo
-
@albertcamus her kurumda bu tip insanlar çıkıyor ya maliyede aynı içişlerinde aynı adliyede aynı iibf mezunu uzman yardımcısı unvanıyla girsin hemen başlarlar dedikoduya "bunların maaşı niye bizden yüksek" "işi biz öğretiyoruz parayı onlar alıyor" gibisinden hatta kıskançlıktan mıdır bilmem kimisi de işleri aksatır yapması gereken işi yapmaz
-
@olursaolur aslında bence şöyle yapalım biz yine toplu ileti yazmak için gün belirleyelim ama herkes mumkun mertebe her boş vaktinde başkanı vs etiketleyerek talebimizi yerine getirebilir. Yani illa etkinlik gününü beklemeyelim
-
@olursaolur cuma Galatasaray maçı var zaten üç büyüklerin maçı olduğu günler olmasın katılım daha az oluyor bu hafta Türk takımlarının Avrupa maçı da yok hafta içi iyidir
-
@olursaolur çarşamba hafta içi ortası iyidir.