10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@t-robert-malthus tanıdığın kişiye kendi isteklerini makale halinde yazdırman seni haklı kılmaz istersen memurlar nete yaz umrumda bile değilsin birincisi benim p23 de mülakata kalacak düzeyde puanım var benim için olay p42 de kurumun mevzuatı olan iş hukuku ve sosyal güvenlik hukuku vs vs konuları yapan kurumun mevzuatı olan puan dilimi seçilsin diyorum bunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz hala sadece çekocu girsin gibi bölüm ayrımı yapan zihiniyeti temsil eden kendi çıkarını düşünen bence sizsiniz ister çekocu ister kamucu iktisatçı kim olursa olsun mevzuatı gerektiren puan diliminden yapsın girsin benim görüşüm bu siz de bunu saygı duymak zorundasınız ben buna yönelik bir etkinlik de yapmadım geçen gün ki etkinlik de buna yönelik bir ayrım da görmedim insanlara kendi düşüncenizi empoze etmeye çalışmayın bir kaç tanıdık kimseye kendi yandaş makalenizi yayınlanmakla bir şey olmaz
-
@shanks koy kardeşim bizimde elbet bir düşüncemiz var isteyen istediğini yapmakta özgür
-
@t-robert-malthus bu tehditlerin kimseye korkutamazsın ayrıca elinden geleni ardına koyma devam et böyle insanları tehdit ederek korkutarak bir yerlere gelmeye çalışıyorsun ama her zaman karşında her türlü platformda karşında olucam
-
@james-buchanan hayırdır sen sürekli beni etiketliyorsun hayran oldun sanırım bana
-
@kuşçubaşıeşref bizim için sorun yok dostum . yeterki sen karşımızda ol . istersem orda da yaptırırım ama sana prim vermem . mevzuat diyorsunda . maliyenin de mevzuatı açık . gir bak istersen
-
@kuşçubaşıeşref p23'ü dikkate alarak sene içinde işletme dersine de bakmış kişilerin emeklerini yok edemezsiniz. sustuğumuz için bu iş bu noktaya geldi. sadece p42 olsun diye sgk teftiş başkanına attığınız tweet'ler var.
-
adam tek kişilik dev kadro yalnız.
-
@james-buchanan hocam bence kendi haline bırakın,bircok kisinin amaci su an bu sayfada etkinlik olursa diye takip etmek sizde oyle yapin zamaninizi harcamayin,söz bazi insanlar için sadece boşluğu dovmekten ibarettir,yorulmayin.
-
@duyguuu37 haklısınız hocam evet. ama biz yazmadıkça sanki herkes sadece p42 olsun diyormuş gibi bir hava oluşuyor, hatta sırf bunun için tweet'ler atılmış önceki günlerde.
-
@t-robert-malthus ben gerekli yerlere gerekli şeylere ileticem dostum merak etme
-
@james-buchanan şımarik bir grup var sadece hocam ama ben dahil p23 icin yazanlar da oldu daha dogrusu iki puan icinde yazdik
-
bu arada vmy hiç alakasız işletme ağırlıklı puan türü kullandı. bilmem kaç puan türü var. çıkıp da bunun için vdk başkanına tweet atan olmadı. bunu yapanların amaçlarından biri de çeko mezunlarının işini kolaylaştırmak. çok sinsice ve bencilce bir hareket.
-
@james-buchanan ben şimdi olsun demedim hiç bir zaman en baştan olması gerekeni söyledim oyunun ortasında kural değişikliği bende istemiyorum bu konunun buraya kadar uzamasının sebebi en azından benim açımdan çeko yapmakta ne var yaaaa ben hiç çalışmadan yaptım diyinlere siz benim emeğimi küçük görürseniz beni de karşında bulursunuz
-
@james-buchanan kardeşim ben çekocu değilim kamu yönetimi mezunuyum şu çekocu damgasını bırakın artık
-
@kuşçubaşıeşref ben çeko'nun kolay olduğunu asla söylemedim. nitekim kolay olmadığını düşünüyorum.
-
madem çeko bilen alınıyor o zaman mülakatta sadece çeko sorulurdu. ama o da yok.
-
@james-buchanan valla bundan bilmem kaç sayfa önce yazanlar için yazdım senin şahsına münhasır bir şey demedim neden böyle şiddetli olduğumu söyledim ki sende yukarda okudun o yazılanları bu dillendirme şiddeti o zamandan sonra başlamadı mı çekooo ne yaaaa ben hiç çalışmadan yaptım dediklerinden sonra her şey şiddetlendi
-
@kuşçubaşıeşref kgk neden muhasebesiz puan türünden uzman yardımcısı alıyor 1 kişi de bunun cevabını versin.
-
@james-buchanan dostum ben burda yada kurumda karar mercii değilim bence p42 olsun dedikten sonra beni dinleyip yapmayacaklar benim şahsi görüşüm en baştan itibaren p42 olmalı geçen sene türedi bu durum p23 geldi yine de rahatlıkla mülakata kaldım aynı şey bu sene içinde geçerli olacak bence p42 olmalı dedim gidip de hiç bir yere de yazmadım ama sürekli çekooo ne yaaaa biz her türlü yaptık şimdi p42 ciler düşünsün biz size karşı etkinlik yapıcaz bak makale çıkarttım abime dayıma dersen tehdit edersen bir orada dur derim feriştahı gelsin korkmuyorum bu tehditlerden ayrıca çeko yapanların küçük görenlere aynı şekilde değer verdiği bir şeye yaparlarken küçük görülünce ne hissederler onu düşünsünler
-
@duyguuu37 arkadaşım sen bana geçen gün benimle ilgili bir şey yazma bir daha derken ben sana hiç bir şey demedim sustum aynı şekilde küçük küçük laf sokma çabasındasın hala ve yüzüme söyleyemeyeceğin şeyleri gidip de buradan bana laf sokmaya çalışma kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma haddini bilirsen sevinirim bir daha benimle ilgili bir şey yazma olaya dahil olma kendin istedin sana saygı duydum saygı sınırını aşma .