10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@olursaolur yarın da olabilir.
-
Arkadaşlar madem yine tweetır etkinliği var birkaç bilgi vereyim
Bir kere kesinlikle TT olamayacağız zaten amacımız da o değil
Gizli hesaplardan atılan tweetlerin bir manası yok
TT olunmayacağı için # ile atılan tweetlerin bir manası yok. İlgili kişileri etiketlemek gerekiyor
Yani bir kişi sadece #iibfkadroistiyor vb. diye tweet atmışsa, atması ile atmaması arasında bir fark yok
Bir de puan tartışmaları bitsin artık. İsteyen kişi SGK DY Puan türü diye bir başlık açabilir.
Son olarakta tweetler işe yaramaz diye düşünmeyin, yarıyor. Ama SGK ilanı 2-3 aya anca gelir. Daha bir öncekinin asilleri başlamadı ve yedek aday başvurusu alacak..
-
Arkadaşlar benimde size bir teklifim olacak. Twit atmak tamam da sayimiz az olunca dikkat çekemiyoruz maalesef. Gündem e giremeyince kimse bizi görmüş olmuyor bürokratlar dışında. Buda bi baskı unsuru olmuş olmuyor. Ama söz konusu bakanın son yaptığı paylaşımın altına yorum yazarsak paylaşımı gören herkes yorumlarımizi da görüyor. Dolayisiyla bu bakanda bi baski unsuru oluşturabiliyor. Dguy aciklanmadan berat beyin paylaşımın altina yüzlerce yorum yapmıştık. Ertesi gün açıkladılar. Belki tevafuk etmiştir ama bence bunu göz ardı etmeyelim derim ben.
-
@eomer evet carsamba gunu gene saat 21:00 olabilir.
-
Çarşamba 21.00 diyelim o zaman arkadaslar.Bu kez puan türü kesinlikle dile getirilmeyecek çok rica ediyorum kavgasiz gürültüsüz bir etkinlik olsun.Baskanin tweetinin altına yorum yazmak da mantikli eğer dikkatini daha çok çekecekse onu da yapalim.Bunu her hafta tekrarladigimizda bir ses getireceğine inaniyorum lütfen siz de bırakmayın tt olmamiz onemli degil arkadaslar elimizden geleni yapalim biz.etkinlik gününü yine çevreye duyurmanizi rica ediyorum.
-
Dostlar süreci haberleştirdik. Buyrun;
https://www.tercihiniyap.net/haber/2018-sgk-denetmen-yardimciligi-ilani-ne-zaman-gelecek
-
@paretowilfredo üstad 9. Promosyon atamaları imzalandı deniliyor doğrumu bu haber
-
@rybczynski112 hocam bilgi nerden inş doğrudur da bize de alım cikar
-
@rybczynski112 Soruşturacağım dostum. Kendim işitmedim o nedenle şimdi bir şey diyemem.
-
@olursaolur hocam şöyle yapabiliriz. Biz yine etkinliğimizi yapalım belirlenen saatte. Bunun dışında bakan veya başkan bi twit atarsa burada ilk gören paylaşsın ve arkadaşları yorum yazmaya davet etsin. Görenler de gördüğü anda yorumlarını yazsinlar. Ben baktim bi süredir twit atmiyorlar. Takipteyim bakiyorum arada atarlarsa burada paylaşacağım. Selim bağlı ve Zehra Selçuk. İkisinide takip edelim arkadaşlar.
-
@mrnobody tamam guzel kardesim aktif twitter kullanıcısı degilim ama burda bir arkadas söylerse biz de atariz her fırsatı değerlendirelim ayrıca etkinlik gününü beklemeden de twit atalım
-
@paretowilfredo @aroma teşekkür ederiz üstad dernek başkanı açıklamış diyorlar ama
-
Arkadaşlar bakan hanım 20 dk önce twit atmış. Etkinlikten önce oraya çullanalim. Herkes üç beş yorum yazsin muhakkak. Ve yapilan bizim yorumları beğensin. Beğenilen yorumlar üstte gözüküyor çünkü. Hadi arkadaşlar ne zaman görürseniz görün muhakkak yorum atin üç beş. Linki veriyorum aşağıya.
-
-
Sayın bakanim,14 aydir beklediğimiz SGK Denetmen Yardımcılığı ilanının akıbetini merak içerisindeyiz.Sizden gelecek haberle biz de istihdama katılma fırsatı bulacagiz.Lütfen çağrımıza ses verin..
-
-
@mrnobody facebook gruplarına da yazalim
-
@gresham-t hocam benim baglantim yok maalesef oralarla. Hesabınız varsa siz paylaşın lütfen
-
@mrnobody attim kardesim hemen arkadaslar da yazarsa dikkat çekeriz lütfen üşenmeyin yazın arkadaslar baska turlu bizi duyan gören yok
-
Sözleşmeli öğretmenler yorum yazıyor. Ekpss ciler yorum yazıyor. Bakanlıkla alakasiz ne kadar mesele varsa yorum yazıyorlar arkadaşlar. Biz daha kendi bakanlığımıza meramimizi iletemezsek bencede bizi kimse duymaz. O yüzden bu tür işlere ciddi özen gösterelim lütfen.