10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@t-robert-malthus, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Gülerek takip ediyorum bu başlığı biz ilan gelsin diye var gücümüzle uğraşırken bir kaç kendini bilmez egoistin p42 diye diretmesine tahammül edemiyorum . Bu günden itibaren hiçbir etkinlikte olmayacağımı belirtir .Çekocuların guy olmaması için , idari yargı sınavlarına ve diğer maliye bakanlığının yapmış olduğu sınavlara girmemesi için var gücümle çalışacağımı siz saygı değer çekolu arkadaşlarıma ısrarla bildiririm...
-
-
Madem herkes ilana öneri sunuyor. Benim önerim de;
Çağırsın 3 puan türünden sınava 5 katını. Sınavda da 4'lü+ çeko'dan 20'şer soru.
Mülakata kalsın 2 katı -
Ilani da göremeyiz atandigimizi da..birlikte yürümeyi beceremiyoruz
-
@olursaolur Bunlarla beraber yürüyeceğime acımdan ölürüm daha iyi
-
#çekonunmaliyedeneişivar buyrun etkinliğimize SAYGILAR
-
Ilk bu durum ortaya çiktiginda böler bizi sadece yapmayin ilan odakli calisalim demistim,hatta bayag uzatan arkadas oldu sonra ona arkadaslar eklendi sonra daha farkli fikirler farkli karsitlar olustu bolunme icinde bolunme yasandi,sonuc ne peki muhendisler kadar olup tarim kredi icin yaptiklari etkinlikte tt olamadik mesela,ya da sadece atistik burokrasinin kulagi duymadi,bunlarla ayni yolu yurumem diyen bur suru arkadas oldu,bunlar kimler yol neresi bilmiyorum ama kendiniz gibi dusunmeyen insanlara bu kadar bozuk uslup kullanmak,hic taniyip huyunu suyunu emegini ailesini bilmeden bin turlu yermek vb uzatmayacagim burada p42 den yuksek yapan da p23 den yuksek yapan da dusuk puanlar alanda herkes iibf mezunu ve bircogumuz yillardir issiz bakis aciniz ne bilmem ama ilanin azalip ötekilestirilmis bir gruba mensubuz ve birlik olmak zorundayiz,kaybeden yine biz olacagiz yazik malesef.
-
@james-buchanan, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Gülerek takip ediyorum bu başlığı biz ilan gelsin diye var gücümüzle uğraşırken bir kaç kendini bilmez egoistin p42 diye diretmesine tahammül edemiyorum . Bu günden itibaren hiçbir etkinlikte olmayacağımı belirtir .Çekocuların guy olmaması için , idari yargı sınavlarına ve diğer maliye bakanlığının yapmış olduğu sınavlara girmemesi için var gücümle çalışacağımı siz saygı değer çekolu arkadaşlarıma ısrarla bildiririm...
Dostum istediğin kişi ile etiketle umrumda bile değil sen etiketliyorsun veya şu bu yok ben etkinliklere katılmam böyle olursa tehditlerine boyun eğeceğimi mi sanıyorsun isteyen katılır isteyen katılmaz tek kişi olsam da ben 10. Promosyon ilanı için twit atıcam sen veya diğerleri çok da umrumda değilsiniz bu saatten sonra
-
http://www.kamubulteni.com/iibf-li-kendi-icinde-celisiyor-makale,17.html P42.LER OKUMANIZDA FAYDA VAR BİZ GEMİLERİ YAKTIK ... HADİ GÖZÜNÜZ AYDIN
-
@kuşçubaşıeşref DOSTUM KURA BAKMA AMA SEN DE BİZİM UMRUMUZDA DEĞİLSİN ...İİBF'Lİ KENDİ İÇİNDE ÇELİŞİYOR.#çekonunmaliyedeneişivar
Kpss A alımlarının kısıtlı olduğu bu dönemde şimdilerde yeni bir akım çıktı çekolu arkadaşlardan ''SGK Denetmenliği sadece çeko puanı olan p42 den alım yapılsın diye...'' Kısmen haklı da olabilirlirler lakin bir avuç çekolu açılacak kadroları bile dolduramazken bu neyin tavrıdır anlam vermek oldukça güç.
Gel gelelim asıl mevzumuza ; bizler alım yapılsın ilanlar gelsin diye uğraşırken , kendini bilmez birkaç işgüzar kişi ve kişiler hem gelecek ilanları sabote etmekte hem de kaos yaratmak için var güçleriyle uğraşmaktadırlar . Şayet bu arkadaşlar ADALET istiyorlarsa ne Maliye Bakanlığı'nın yapmış olduğu VMY,DGUY,GUY,MUY,MHUY vs gibi sınavlara giremeyecekler , İDARİ YARGI ve KAYMAKAMLIK sınavlarına davet edilmeyecekler hatta ve hatta sadece , SGKnın yapmış oldukları sınavlara girecekler. Tabi buseferde farenin kuyruğuna başılmış gibi ciyaklayacaklar. P42 derdine düşen bir avuç kitle ya birlik olma zamanı ya da ayrışma karar sizin ...
Gelin birlik olalım etkinlikler düzenleyip ilanlar kopartalım derdine düşeceğimiz yerine birbirimizi yiyoruz.
Yazımı şu çok beğendiğim sözle '' Beni ben yapan benden olmayandır.''nokta koyuyorum.'' -
@kuşçubaşıeşref hocam ben 1 kişiyim beni boşver ama @T-Robert-Malthus dguy ve guy için neler yaptı belki bilmiyorsundur ve sayısız kahraman var. gazete ilanları, hashtag satın almalar. dediğim gibi. inşallah sadece p42 olur da siz kazanırsınız. 10 puan türü olsaydı ben yine 10'u da olsun derdim hatta bu durum benim aleyhime olsa bile çünkü insanların mağdur olmasını istemem.
-
http://www.kamubulteni.com/iibf-li-kendi-icinde-celisiyor-makale,17.html P42.LER OKUMANIZDA FAYDA VAR BİZ GEMİLERİ YAKTIK ... HADİ GÖZÜNÜZ AYDIN
-
-
@kuşçubaşıeşref DOSTUM KURA BAKMA AMA SEN DE BİZİM UMRUMUZDA DEĞİLSİN ...İİBF'Lİ KENDİ İÇİNDE ÇELİŞİYOR.#çekonunmaliyedeneişivar
Kpss A alımlarının kısıtlı olduğu bu dönemde şimdilerde yeni bir akım çıktı çekolu arkadaşlardan ''SGK Denetmenliği sadece çeko puanı olan p42 den alım yapılsın diye...'' Kısmen haklı da olabilirlirler lakin bir avuç çekolu açılacak kadroları bile dolduramazken bu neyin tavrıdır anlam vermek oldukça güç.
Gel gelelim asıl mevzumuza ; bizler alım yapılsın ilanlar gelsin diye uğraşırken , kendini bilmez birkaç işgüzar kişi ve kişiler hem gelecek ilanları sabote etmekte hem de kaos yaratmak için var güçleriyle uğraşmaktadırlar . Şayet bu arkadaşlar ADALET istiyorlarsa ne Maliye Bakanlığı'nın yapmış olduğu VMY,DGUY,GUY,MUY,MHUY vs gibi sınavlara giremeyecekler , İDARİ YARGI ve KAYMAKAMLIK sınavlarına davet edilmeyecekler hatta ve hatta sadece , SGKnın yapmış oldukları sınavlara girecekler. Tabi buseferde farenin kuyruğuna başılmış gibi ciyaklayacaklar. P42 derdine düşen bir avuç kitle ya birlik olma zamanı ya da ayrışma karar sizin ...
Gelin birlik olalım etkinlikler düzenleyip ilanlar kopartalım derdine düşeceğimiz yerine birbirimizi yiyoruz.
Yazımı şu çok beğendiğim sözle '' Beni ben yapan benden olmayandır.''nokta koyuyorum.''@paretowilfredo sizin bilginiz var mı hocam konuyla ilgili?
-
Arkadaşlar şu konuyu netleştirsekmi artik. Kimse kimsenin taleplerine beklentilerine karışmak istemiyor. Sadece etkinlik zamani biz ilan için twit atarken başka arkadaşların sadece p42 den ilan istiyoruz diye twit atması etkinliğin suistimal edilmesidir. Sanki oradaki bütün herkes bunun için etkinlik yapiyor algısını oluşturuyor. Bu da etkinlik yapanlar da rahatsızlık oluşturuyor haliyle.hele ki bu kişilerin p42 si yoksa. Bunu yapmayin diyoruz sadece. Etkinlik dışında istediğiniz kişiye istediğiniz twiti atabilirsiniz kimse size karışmaz. Ama etkinlik zamani kimse kimseyi keriz yerine koymasin lütfen.
-
Bu konuyla ilgili bir şey yazmayayım dedim ama dayanamadım. Hiç ceko çalışmadığım üniversitede ders görmediğim halde hatrı sayılır net yaptım son iki kpss de. Hiç iktisat hukuk muhasebe maliye çalışmayıp 15-20üstü net yaptım diyen var mı ben denk gelmedim de ama çeko için duydum. Çeko çalışmak sizin tercihiniz çalışmayanları linç etmeyin. Ayrıca kurum bu iki puan türü ile çıkıyorsa onların da bildiği şeyler vardır zannımca. Bundan sonraki alımlarda alıp almamak onların tercihi. Ilanlarin gelmediği bir dönemde gelebilecek alımlarda da biraz daha duyarlı olup sadece kendinizi değil aynı tarafta olduğunuz kişileride düşününüz. Şimdi böyle yazdım diye p23un daha yüksek olduğunu düşünmeyin yarım puan p42im daha fazla geçen yılda p42ile mülakata girdim.
-
@elinor-ostrom hocam cekodan 25 30 net yapmadiysaniz iyi netim var demeyin demisti bazi arkadaslar :)kistaslari cok net her seyi belirliyorlar bize diyecek bir sey kalmiyor umarim bu arkadaslari duyan bir baskan kurum varsa onlarin savundugu su icerikleri biraz okurlar da ne denli sacma yonlere mevzunun cekildigi anlasilir
-
@duyguuu37 hocam konuşun. sessiz kalındıkça bazı kişiler üste çıkıyor.
-
Arkadaşlar en iyisi p23 sgk diye konu açalım etkinlikleri de p23 sgk diye yapalım kendileride çok istiyorsa ayrı etkinlik yapsınlar bize bulaşmasınlar da ne halt yerlerse yesinler
-
Tagın başına mutlaka p23 etiketi koyalım yoksa salça olurlar