10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
etkinliklere p42 isteyenler katılsın bencil herifler.
-
@james-buchanan şundan emin ol hocam eğer kurum bunların lafına uyupta puan türü olarak sadece p42 yi belirler ise bu seferde çıkıp sgk ya sadece çeko çıkışlılar başvursun diyecekler hatta söylemleri kafamda canlanıyor bile biz okulda hep sgk mevzuatı gördük, ona yönelik üniversite okuduk. bir kamu yönetimi mezununun çeko da ne işi var bize haksızlık yapılıyor sadece çeko mezunları sgk ya girebilsin
-
@r4ntisi bende maliye okudum. çeko nun ne işi var guy da hadi bakalım. idari hakimlik hukuk mezununun hakkıdır orda iibf nin işi ne. bencillik böyle işte..
-
@nopainnogain 1-2 kişi var başlıkta p42 olsun diye cinayet işleme potansiyeli olan.
-
@davetsiz Eğer gerçekten bu şekilde düşünüyor olsaydın kurum sınavına dahi girmezdin!..Sen de herkes gibi alınacağına inanarak giriyorsun mülakata, aksi taktirde Ankara'ya kadar zahmet etmezsin bile..
-
@r4ntisi çekocular değil çeko yapanlar girsin diyorum yani p42 yapanlar armut ile elmayı ayırt edin
-
@nopainnogain evet p42 istiyorum ister katıl ister katılma kimseyi silah zoru ile etkinliğe katılan demiyoruz zaten
-
arkadaşlar bu ne böyle yok p23 yok p42 daha ilanın geleceği belli değil belkide gelmeyecek amaç herşeyden öte etkinlik düzenleyip gündeme girebilmek olmalı katılımı çoğaltmalıyız bu yönde birşeyler yapılmalı sizler p23 p42 derken bu sgk denetmenlik ilanındanda olacağız
-
@hedefsgk bu arkadaşların varı yoğu p42 cilere laf etmek olmuş dün p42 olsun diye düşünenler de twit attı bir ayrım da yoktu benim gördüğüm kadarıyla bugün olmuş hala p42 cilere laf sokma peşindeler amacları ne çözemedim
-
ilan gelir umarım ama daha önceki promosyon işe başlamadı ilan gelirse de gidin menzile varın ya da sağlam referans ayarlayın denetmenlik listeleri önceden belli guy gibi sadece tiyatro giriyoruz 94 puanla oynuyoruz soruları biliyoruz çıkıyoruz herşey güzel açıklanmış yedekte bile değiliz vay anasını ilanın gelmesi mülakatlar soruşturma derken zaten seneye temmuzu bulur :)işe başlama 2020 temmuz
-
@hedefsgk Twitterin bir sistemi var tag satın almadan girebilmek imkansız neredeyse
-
o zamanda para toplayalım tag satın alalım hatta bu işi facede dillendirelim 1 hafta durmadan gündemde olalım hatta guy dguy mülakatların hemen sonuçlanması içinde bu işi yapalım ki en azında guyun dguyun ilan gelmesi çabuk olur tabi tag almada para toplamada bu işi yapabilen birisi olmalı
-
sadece p42 olayı çıktığından beri; p23'ü olan ciddi bir kitle var, destek vermezler.
-
kimse destek vermezse yok bilmem p42 yok p23 demeye devam ederlerse bu başlık kapatılsın kimse ilan ne zaman gelecek diye sormasın kimse ilan beklemesin daha ne deyim bilemiyorum sesimizi duyurmaktan başka çaremiz yok
-
@hedefsgk dünkü etkinlikte yokdu böyle bir ayrım tekrar türedi sayelerinde
-
@alpagu çok doğru söyledin.
-
Kurum bu forumdaki boktan tartışmalarınızın tamamını okudu hepinizi eşek cennetine atadı.
Yaw yeter bee kardeşim başka sey yokmu yok p42 yok p23 . Kurum (burokrasi) sanki bizi dinliyor . -
@james-buchanan istiyorum ve sonuna kadarsa isteyecem
-
Gülerek takip ediyorum bu başlığı biz ilan gelsin diye var gücümüzle uğraşırken bir kaç kendini bilmez egoistin p42 diye diretmesine tahammül edemiyorum . Bu günden itibaren hiçbir etkinlikte olmayacağımı belirtir .Çekocuların guy olmaması için , idari yargı sınavlarına ve diğer maliye bakanlığının yapmış olduğu sınavlara girmemesi için var gücümle çalışacağımı siz saygı değer çekolu arkadaşlarıma ısrarla bildiririm...
-
#çekonunmaliyedeneişivar buyrun etkinliğimize SAYGILAR