10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@james-buchanan kardeşim çözer çözmez kendisini bağlar sınava girme hakkın varsa bilgin de varsa çalıştıysan çöz ama dönüp bak dediğime çeko testinin içinde diğer kamu uluslararası ilişkiler işletme testlerinde olduğu gibi ortak alan konularından 18 20 civarı soru var üzerinde net yapan 25 30 civarı %70 başarı ile çözen adam ile yarısını atıp az da bilip yapan bir değildir ben uluslarası ilişkiler işletme vs kamu bildiğimi ya da istatistik bildiğimi iddia etmiyorum ortak alan derslerinde bile puanım yüksek olmasına rağmen iddia etmem herkesin yaptığı yapamadığı olabilir ama tutup da 17 net yapıp 18 net yapıp çeko da ne yaaa filan gibi çocukça saçma davranışlar karşısında da küçümsetmem ben kimsenin bölümünü küçümsemem herkes emek veriyor çalışıyor yapıyor
-
@shanks uslubuna biraz daha dikkat edersen sevinirim konuşacak cevap verecek bilgi seviyesini kendinde yeterli göremeyince ilkokul çocuklarına bağlamışsın burdan karşımdan konuşması kolay sizin gibileri kurum sınavlarında da görelim beni gerçek hayatta görsen karşımda ceket iliklersin ya da ılık ılık alttan bırakırsın ama gerek yok senin göremediğin çoğu şeyi gördük yaşadık deneyimledik konuşurken saygı çerçevesinde konuş burda üniversite mezunu belirli bir eğitim seviyesindeki insanlarız ona göre davran
-
puan mevzusuna gelince de p23 işletme puan türü denetmenlik bundan alacak o var p42 de var büyük ihtimalle tartışmaya gerek yok sonuçta çeko mezunlarını da ihmal etmemiş ayırmış tutup da 80 alan adam da denetmen olmasın 85 alan adam olsun
-
@alpagu tamam anladık kardeşim artık şu konuyu kapatın. P42 olmasın diyen yok denetmenlikte zaten var müfettişliktede olsun.
Ama sadece p42 olmasın,zaten bunu isteyenlerde senin çeko bilen katagorisi diye tanımladığın kadar çeko yapamamış adamlardır yani çeko bilmeyenler.
(P23/p48’de olsun zaten vardı olmaya da devam etsin) -
@maxmin müfettişlikte zaten vardı P42 bir sınavda hata yaptılar sırf muhasebe yok diye 10 tane kanun bileni ondan çalışanı sınav dışı bıraktılar ama hatayı devam ettirmemektir önemli olan Sayın Mustafa Apaydın da bu konuda kaygıları gördü ve hak verdi önümüzdeki sınavlarda da doğru olan olacaktır. Zaten sadece P42 nin olmasını savunmuyorum bazı arkadaşlar çok değersizleştirmeye çalışmış ben ona karşıyım sonuçta emek verip çalışan her kişinin emeği kutsaldır. P48 in olmasına karşı değilim her puan türünden eşit dağılım daha hakkaniyetli olur
-
Arkadaslar twit atan arkadaşlara teşekkür ediyorum iyiydik bence bugün önümüzdeki hafta yine tekrarlayalim
-
@olursaolur evet tekrarı olcak İnşallah
-
sgk denetmen yardımcılığına eski puan sisteminde p113 ile alım yapılıyordu o puan türünde de hem işletme hem çeko vardı. yeni sisteme geçilince haliyle hem p23 hem p42 olması normal ama asıl olmaması gereken p48 puan türüdür. valla kusura bakmayın ama p48 amele puanı gibi geliyor bana; bütün kpss dönemi boyunca sadece hukuk iktisat maliye muhasebe çalışıp diğer derslere hiç bakmayan birinin, sgk denetmenlikte veya müfettişlikte çeko ve işletme derslerine de ayrıca çalışanların önüne geçmesini hoş karşılamıyorum
-
@alpagu diğer arkadaş çeko bilmeyenin bu kuruma girmemesi görüşünü savunuyor. ona istinaden birşeyler yazmıştım..
-
@olursaolur bu p42 cilerle olmaz bu iş. Bu kadar bencillik olmaz. Sirf siralamam gelsin diye sadece p42 den olsun demek diğer insanların hakkina girmektir. Bi arkadaş demişti burda. Biraksalar birbirini boğazlıyacaklar diye. Çok hakli bir tespit malesef.
-
Kardeşime bugün ki etkinlikten bahsettiğimde tepkisi şu oldu. ''120 twit atmışsınız 1000 kişilik ilan istiyorsunuz"
-
Biz şimdi birlik olup ilan mı getirmeye çalışıyoruz ? Yahu size yazıklar olsun aylarca , yıllarca işsiz bekleyen insanlar var puan türü derdine düşmüşsünüz utanın be ! NASİP diye bir şey var herkes nasibini yer puanım ne p23 te iyi ne p42 de ha derseniz ki puanın olmadığı icin böyle konuşuyorsun yemin ediyorum ülkenin su halinde , İİBF ye verilmeyen bu değerin hali ortadayken birlik olmak bizi bizden başka anlayacak insan kalmamisken yaptığınız su ayıbı gördüm ya UTANIN be yazık gerçekten yazık .
-
@james-buchanan bilmeyenin girmemesi değil de kardeşim iş teftiş gibi daha kapsayıcı bir sınav yapılsa daha mantıklı olur çalışan hakeden kazansın adalet ve fırsat eşitliği hukuk devletinin olmazsa olmazıdır
-
@r4ntisi, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@davetsiz kardeşim oyunun ortasında kural değiştirmek nedir peki sonuçta en başından beri biliniyordu p23 ünde geçerli olacağı
Oyunun ortasında kural değişikliği geçen yıl oldu. Ortada hiçbir şey yokken p23 e geçildi. Al sana oyunun ortası.
-
@lebronjames, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@davetsiz Kardeş biz şimdilik Sakarya GUY için kafamızı yoralım.Ortada ilan yok iken p23 tartışması çok saçma şu anda yani!..
Ne için kafa yoracaksın? Kafa yorma işi bitti. 5 dakikalık mülakata girip çıkacaksın. Sonunda listede adın olmayacak. Biz bu mülakat işlerine kafa yormayı bırakalı çok oldu. Sütten ağzımız çok yandı.
-
@davetsiz kardeşim hala nasıl anlamamazlıktan geliyorsunuz aklım almıyor geçen seneden p23 ve 42 belli değil miydi ? belliydi herkeste ona göre çalıştı kimisi çeko baktı kimisi işletme şimdi siz çıkıp diyorsunuz ki işletme bakanların puanı sayılmasın sadece çeko dan alınsın. sizce bu ne kadar adil vicdanınız buna nasıl el veriyor hala anlamıyorum. p42 olayını kpss den önce dile getirseniz size kimse karşı çıkmaz herkeste destek verirdi ancak açıkcası işin çakallığına kaçmaktan başka bişey yapmıyorsunuz. şimdi biri de kpss den sonra çıkıp p48 guy dan değilde başka puan türünden olsun derse sizce adil olur mu? sonuçta en başından beri bilinen bir puan türü var ortada
-
@r4ntisi bundan sonra sgk konusunda benden destek mestek beklemeyin kaç tane ayrı twitter hesabından sürekli twit atıyordum ama bu saatten sonra daha bir tane twit atmam. belki de doğru olanı yapıyorsunuzdur aslında diğer bölümler olarak biz de gidip guy da vmy de çekocuların ne işi var onlar mevzuat bilmez muhasebe bilmez guy a alınmasın diye etkinlik yapmak lazım
-
@r4ntisi, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@r4ntisi bundan sonra sgk konusunda benden destek mestek beklemeyin kaç tane ayrı twitter hesabından sürekli twit atıyordum ama bu saatten sonra daha bir tane twit atmam. belki de doğru olanı yapıyorsunuzdur aslında diğer bölümler olarak biz de gidip guy da vmy de çekocuların ne işi var onlar mevzuat bilmez muhasebe bilmez guy a alınmasın diye etkinlik yapmak lazım
değişiklik öncesi kullanılan puan türü işletme ve çeko ağırlıklı idi. şimdi adamlar ayrı ayrı 2 puan türü belirlemiş işletme ve çeko için. ve etkinlik yapıyorlar p23 kalksın diye. bu ne düşmanlıktır. ilanı bıraktılar p23 kalksın etkinliği yapıyorlar.
-
@alpagu, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@james-buchanan bilmeyenin girmemesi değil de kardeşim iş teftiş gibi daha kapsayıcı bir sınav yapılsa daha mantıklı olur çalışan hakeden kazansın adalet ve fırsat eşitliği hukuk devletinin olmazsa olmazıdır
hocam iş teftiş daha üst klasman. en azından guy tarzı bir sınav olabilir. 25 hukuk, 25 maliye 25 iktisat, 25 iş ve sosyal güvenlik hukuku sorulur. sınava 10 katı, mülakata 4 katı girer yine.
-
Denetmenlik icin puan türlerinde herhangi bir değişiklik olmayacak arkadaslar bosa kürek cekmeyin mevcut puan türleriyle alim gelirse öpüp başına koyacak herkes bizim derdimiz ilanın gelmesi.. Teftiş in konusu buraya taşındı bir de üzerine bu kadar boş kavga anlam veremiyorum hala kac gündür bitmedi.zaten boyle giderse 10.promosyon zor gelir birlik olmayı başaramıyoruz daha 3 5 kisi vazifesini yapip twit atti Allah razi olsun destek verenlerden gerisi de hazır lokma gelcek diye beklesin dursun