10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@kuşçubaşıeşref ben de onları baya küçük görebilirim o zaman istatistik ekonometri hariç diğerlerinden 17 18 netim var bir dersi yapıyorum demek için en az %70 başarı şarttır 25 30 arası çeko yaparsanız saygı duyabilirim ama çeko mezunu hariç bunu yapan kişi sayısı 1 bile çıkmaz oturup çalışmadığı sürece de imkansız
-
@alpagu bende onu diyorum hele ki bu sene çeko geçen seneye göre inanılmaz zordu ve hakkıyla bu sene 20 üstü çeko yapan insan emek vermiştir ve sayısı da az zaten ben hiç puan tartışmasına girmedim şimdiye kadar geçen promosyon da p42 ile girdim elendim yine bu promosyodan da p42 den giricem baktım hiç çalışmadan yaptım zaten çeko ne ki diye söylediklerinde bir dur derim insanlara iş inada döndü hocam benim nazarım da yoksa oyununun ortasında kural değişikliği bende sevmem ki geçen sene benim çok yakın arkadaşlarım p23 den girdi ama bana mülakata kaldıklarında nereden çalışayım iş hukuku sosyal güvenlik hukuku nasıl bir şey diye sordular ben bu durumun adaletsiz olduğunu düşünerek söyledim ama arkadaşlar işi küçük görmeye dönüştürdü bende böyle davranıcam bundan sonra
-
@shanks kardeşim yapmış olabilirsin sen çalışarak yapmışsın bak ben de çalışmadan işletme u.a ilişkiler kamudan 17 18 net yaptım. p23 işletme puanı bu saçma anlamsız sadece muhasebe ağırlığı var diye seçilmiş bir puan ama p48 gibi kapsayıcı bir puan olsa ses çıkartmam kimse çıkartmaz ve benım p23 üm 88 p48 im de 86 olmasına rağmen bunu söylüyorum
düzenlemiştir
-
Arkadaşlar hic topa girmeden yani şöyle olmalı bu puan türüyle almalı vs demeden sahsi fikrim denetmenlik alımında kurum p23 ve p42 ile alıma devam edecektir buna neredeyse kesin gözüyle bakıyorum. Ama SGK teftiş için başkanın açıklaması p42'nin yüksek ihtimalle müfettişlik alımında kullanilacağı yönünde aslında bu bile kazanç. Ha p22yi kaldırıp p42'yi mi ekler yoksa p22 ve p48in yanına p42'yi mi ekler onu bilemem. Sonuç olarak daha etkinlik için toplanmamisken bile ufak çaplı bı sonuç aldık. Bu demek oluyor ki etkinlikler çok önemli yarın herkes geleceği için bir tweet atsın en az lütfen.
-
@kuşçubaşıeşref hocam 15 20 net yapmakla çeko yapılmış olunmuyor.iyi bir kpss öğrencisi her testten bu netleri yapar zaten. Küçük düşürücü söylemlere gelince çok takmamak gerek.biz işimize bakalım
-
@gresham-t aynen hocam. Atılan twtler biyerlere ulaşıyor
-
@kuşçubaşıeşref istatistik aktüerya çeko çözüyor mu? @alpagu
-
@mrtvrt ben küçük görücü söylemlere karşıyım onlar böyle küçük gördüğü sürece ben de tutumumu sürdürücem
-
@james-buchanan istatistik namına hiç bir şey söylemedim onların durumu tamamen farklı olayları karıştırıp manipülasyon yapma burada
-
Maç öncesi kurallar belliydi. Maçın ortasında ben bunu beceremedim diyip kural değişimi istemek ne kadar adaletli? Adaleti savunan arkadaşlar ha bundan sonra p42 olcak sadece deseler tamam ona kimse bişey diyemez sonraki alımlar için.
-
@kuşçubaşıeşref son yazdıklarını okumadım ben. ne manipülasyonundan bahsediyorsun.
-
@james-buchanan okunmadığın halde niye beni etiketliyorsun o zaman bende sana onu sorayım ?
-
@kuşçubaşıeşref oraya alınanların (iibf dışındakiler), iş hukuku ile HİÇ alakası yok. bunu diyorum.
-
@james-buchanan orası tamamen farklı diyorum bende onların zaten atamaları doğru düzgün hiç yok onlara böyle bir şey söyleyemem
-
Su konuyu neden kapatmiyoruz bolunmeye gerek yok demistim goruldugu uzere bayag sürünceme girdik,zaten etkinliklere katilan surada tartisan 10 15 kisi bu sekilde bozusarak da etkinligi bayag yaraladik sanki,burada herkes tecrubeli bunu kabul edelim bircogunun netleri haliyle puanlari da cok iyi,fikirlerimiz ayrissa da su an azaltmaktan baska bir seye yaramiyor bu cunku henuz ilan yok belirtisi bile yok,herkesin kendine gore nedeni guzel ama bir alim olacaksa bu yil bu p23 p42 de olmali belki 2019 kpss den sonra degismeli ama simdi uygun olmaz sanki hemen hemen herkesde bunda uzlasmis durumda,etkinlige bakalim arkadaslar ilan gelsin artik . Hem bir sey sormak istiyorum Twitter da genelde burada ayni isimleri goruyorum belki ekstra farkli birkac kisi oluyor sosyal medyada bu organize edilmiyor mu ben face vs kullanmadigim icin soruyorum
-
@kuşçubaşıeşref kadro tamamen iibf'nin hakkı. bu abuk subuk yerlerden almaları en başta adaletsizlik.
-
@duyguuu37, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Su konuyu neden kapatmiyoruz bolunmeye gerek yok demistim goruldugu uzere bayag sürünceme girdik,zaten etkinliklere katilan surada tartisan 10 15 kisi bu sekilde bozusarak da etkinligi bayag yaraladik sanki,burada herkes tecrubeli bunu kabul edelim bircogunun netleri haliyle puanlari da cok iyi,fikirlerimiz ayrissa da su an azaltmaktan baska bir seye yaramiyor bu cunku henuz ilan yok belirtisi bile yok,herkesin kendine gore nedeni guzel ama bir alim olacaksa bu yil bu p23 p42 de olmali belki 2019 kpss den sonra degismeli ama simdi uygun olmaz sanki hemen hemen herkesde bunda uzlasmis durumda,etkinlige bakalim arkadaslar ilan gelsin artik . Hem bir sey sormak istiyorum Twitter da genelde burada ayni isimleri goruyorum belki ekstra farkli birkac kisi oluyor sosyal medyada bu organize edilmiyor mu ben face vs kullanmadigim icin soruyorum
-
@alpagu Benim dediğim konular zor değil biraz çalışmayla rahat iyi net yapılabilir ama bir şeylerin kıt olunca anlamadın demek ki garibim ya üzüldüm sana biraz daha ağla belki seni de dinleyen çıkar zavallıcık
-
@james-buchanan adamların hiç ataması yok ama onu da düşünmek lazım
-
@hickskaldor Niye ilk 23 getirdiklerinde maça mola verip öyle birşey mi demişlerdi o zman nasıl geldiyse yine öyle gelebilir.