10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
P42 ciler çok istiyorsanız yapın etkinliğinizi tek tweet atmam diğer p23 lerde aynısı yapsın
-
yarın ki etkinlikte puan türü ile ilgili twit atmayalım arkadaşlar lütfen. Bide bu konu için bölünmeyelim.
-
@shanks bakın arkadaşlar böyle söylemlere gerek yok kapatalım lütfen bu konuyu
-
@mrtvrt Onu açanlara söylemen lazım
-
p23 puanı olanlar defolsun gitsin demeye getirenler var. 1-2 sayfa önceki bayan arkadaş ve diğer birkaç arkadaş şiddetli p42 savunucuları...
-
@shanks, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
P42 ciler çok istiyorsanız yapın etkinliğinizi tek tweet atmam diğer p23 lerde aynısı yapsın
aynen katılıyorum.
-
P23 üm p42 den kat ve kat yüksek olmadına rağmen sezarın hakkı sezara dostlar kimse kusura bakmasın zaten p48 e hazırlanan kişi otomatikman p23 ede hazırlanmış oluyor ancak burada p42 den hazırlanan dostlar ekstradan hazırlandığı çeko dersi iş kanunu vs var bunu iki ünlen koyarak küçümseyemezsiniz nihayetinden diğerlerinden fazla verilmiş emek ve harcanmış zaman var herşeyi geçtim kurumun teamülleri gereği zaten hep p42 ve ona eş değer puan türünden alım yapıldı yine de bu puan türüne çok takılmayın etkinliğinizi yapın sakince olsun bitsin kimse sizin puan taleplerinizi haklı da olsanız dikkate alacağını sanmam kurum yine kendisi belirleyecektir.
-
@ShankS yukarda onlar içinde söyledim böyle şeylere gerek yok diye
-
puan türü ayrımı yapmaya çok gerek yok ama guy vmy ve dguy tutup p42 den alsa nasıl çığlık atarsınız demi o yüzden arkadaşlar işletme puanını kabul etmesi saçma olmakla birlikte p48 genel puan türü ve p42 çekonun kesinlikle olması gerekir nitekim M.Selim Bağlı ve Mustafa Apaydın da P42 nin hem teftiş hem denetmenlikte olmasından yana ki olması gereken de budur. Arka sayfalarda arkadaşlar çalışmadan çeko yaptım demiş çeko testinde bulunan 40 sorunun 12 13 tanesi makro mikro iktisat türkiye ekonomisi ve üzerine 7-8 soru da insan kaynakları dersleri ve birkaç tane de kamu hukuku var yani idare ve anayasa konusu haliyle yapman normal tutup da benim gibi 28 30 net civarı yaparsan çeko yapıyorum diyebilirsin sana bakacak olursak benim kamu u.a ilişkiler ve işletmeden de 17 18 er netim var ve yapıyorum diye konuşmuyorum her bölümün ortak ve spesifik dersleri var
-
İnsan yörük olunca haksızlığa karşı susamıyor herhalde ehehe nihayetinde dadaloğlunun torunlarıyız.
-
iş teftişte olduğu gibi sgk teftiş yazılısında da 10 tane kanunu içerse ve detaylı bir sınav olsa ben de çeko yapıyorum puan alıyorum diyenleri o zaman pistte görmek isterdim gerçekten hakkaniyet olsa zaten çoktan iş müfettişi ya da sgk müfettişiydim bu arada dediğiniz puanların hepsinden de 88+ ve P42 den de 93 puanım TÜRKİYE derecem var hatırlatırım adil olan sınavda ve mülakatta sizlere ders vermekten büyük zevk duyarım yanlız mülakatlara arka planda ayınız dayınızla değil de bi yüreğinizle bileğinizle gelin
-
@thorstein-veblen aynen öyle kardeşim Yörük susmaz baş eğmez ATAM boşuna dememiş:''Arkadaşlar! Gidip, Toros Dağları'na bakınız, eğer orada bir tek Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda bir duman tütüyorsa, şunu çok iyi biliniz ki bu dünyada hiçbir güç ve kuvvet asla bizi yenemez.'' biz başkaldırının yılmamanın pes etmemenin haksızlığa baş kaldıranın sembolüyüz
-
@alpagu işin ilginç tarafı mevzuya aynı an da aynı şekilde girizgah yapmamız
-
@alpagu bahsettiğiniz tanımdaki çeko yapabiliyorum diyenler bunlarsa dert edicek bişeyleri yok demektir 2 puan türü oluncada sınava girebiliyor olur.
Kimse p42 kalksın demiyor geçen sene ilanda istenen puanlar aynen gelsin diyoruz zaten.Neyse daha da uzatmanın alemi yok p42 çığlığı atanların amacı taban puanı düşürebilmek zaten hakkıyla çeko yaptılarsa dertleri olmaması lazım.
-
@thorstein-veblen hahah aynen eee yetti beee demişiz
-
@maxmin P42 olduktan sonra sorun yok bi de 48 olur tamamdır taban puan da 85 den aşağı kapatmaz daha adaletli geçen seneki gibi 93 le atanamayıp 82 ler kazandığında en azından bu sefer 85 oldu deriz
-
Yarin 21.oo da twitter etkinliğimiz var arkadaslar lütfen destek verin.Gormeyenler icin buyrun ortak metin:
Sayın devlet büyüklerimiz,14 aydir beklediğimiz SGK DenetmenYardımcılığı ilanının akıbetini merak içerisindeyiz.Sizden gelecek haberle biz de istihdama katılma fırsatı bulacagiz.Lütfen çağrımıza ses verin. @ZehraZumrutS
@ahmetkoca3
@aysekardass
@msbagli
#1000SgkDenetmenYardımcısı -
@mrtvrt, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Bakın arkadaşlar p42 si p23 den yüksek birisi olarak söylüyorum şuan p23 ün kaldırılması haksızlık oyunun ortasında kural değiştirilmez.Geçen senede p42 si yüksek arkadaşlara haksızlık yapıldı evet bu kurumun hatası kişilerin değil.Bende sgk nın çeko ağrlıklı puan türlerini isterim fakat bu bu yıldan itibaran geçerli olmalı diğer türlü haksızlık olur. P23 saçmamı evet saçma lakin kurum başta bu şekilde alacağım demiş bu yıl değiştirilmemeli.Bu konuyu burda ne kadar da konuşsakta sonuç alamayacağız.Birbirimizi kırmaya gerek yok.Yarın ki etkinlikte bu konu dile getirilmeyecek.Kimse kendi başına iş yapmazsa seviniriz.@James-Buchanan @Gizem2020 @Buhara @kuşçubaşıeşref
Ben sabahtan beri bunu anlatıyorum arkadaşlara ama anlamamakta ısrar ediyorlar şimdiye kadar da bugün hariç p42 baz alınsın diye hiç twit atmadım atma sebebimde bugün bu arkadaşların ben hiç çeko yapmadan da o puanı alıp küçük görmeleri idi onlar ilk önce insanların emeklerini küçük görmesinler sonra en azından benden anlayış beklesinler inatsa inat onlar çeko yapanları küçük gördüğü sürece bende p42 ile ilgili twit atacam sırf küçük gördükleri için
-
arkadaşlar yarın kim ne yazıyorsa yazsın önemli olan #1000sgkdenetmenyardımcısı twitterda gündemde olalım yeter amacımız biran önce ilan gelmesi için twitterla baskı yapmamız lazım
-
@thorstein-veblen, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
P23 üm p42 den kat ve kat yüksek olmadına rağmen sezarın hakkı sezara dostlar kimse kusura bakmasın zaten p48 e hazırlanan kişi otomatikman p23 ede hazırlanmış oluyor ancak burada p42 den hazırlanan dostlar ekstradan hazırlandığı çeko dersi iş kanunu vs var bunu iki ünlen koyarak küçümseyemezsiniz nihayetinden diğerlerinden fazla verilmiş emek ve harcanmış zaman var herşeyi geçtim kurumun teamülleri gereği zaten hep p42 ve ona eş değer puan türünden alım yapıldı yine de bu puan türüne çok takılmayın etkinliğinizi yapın sakince olsun bitsin kimse sizin puan taleplerinizi haklı da olsanız dikkate alacağını sanmam kurum yine kendisi belirleyecektir.
Anlamaz dostum onlar insanların emeklerini küçük görürler sonra da anlayış beklerler ilk önce insanların emeklerine saygılı olacaklar sonra saygı bekleyecekler