10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Eğer biraz daha fazla alım olursa hepimize yeter arkadaşlar bir sakin olalım ortada ilan yok,duyum yok puan tartışıyoruz.400 kişilik alımda çok kişi üzülecek elimizden geldiğince buna yönelik çalışalım
-
@duyguuu37 amaç şu p42'si yüksek p23'ü olanlar girmesin benim garanti olsun. p23'ü baz alıp ona göre ders çalışan birçok insan var. zaten mülakat var yine senin garanti olmaz. kurum çeko yla ilgili falan hikaye geç onları...
-
@james-buchanan cok sukur bi açık söz her seye kafi,bunlar yerine etkinliklere yonelenelim hocam yarin ki etkinlik kaynamasin
-
Yakinda SGK dan bir ilan gelecegini dusunuyorum o yuzden yarinki etkinlik onemli arkadaslar.
-
@james-buchanan ben her türlü giriyorum zaten p23 yüksek olsun olmasın fark etmez ben olması gerekeni söylüyorum p42 si sınırda olup çalışanlar giremez ise ne olacak zaten onların vebalini emeklerinin karşılıklarını kim verecek sende bana onun cevabını verir misin ?
-
@maxmin sizin o adaletsiz durumu geçen sene p23 ortaya çıkınca yaşadım Allah'a şükür de mülakata girdim ama ya giremeyenler ne olacak iyi ben girdim sıralamaya gerisi umrumda değil mi diyelim susalım yani peki ben kurumun en baştan beri p42 den alması taraftarıyım
-
@kuşçubaşıeşref hocam tüm sene p23 çalışanlar var. p23 çalışanlar korsan puan mı almış?
-
@kuşçubaşıeşref kurum p23'den alım yaptığı için insanlar bu puan türünü de dikkate alarak çalışma yaptı.
-
@kuşçubaşıeşref, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@james-buchanan ben her türlü giriyorum zaten p23 yüksek olsun olmasın fark etmez ben olması gerekeni söylüyorum p42 si sınırda olup çalışanlar giremez ise ne olacak zaten onların vebalini emeklerinin karşılıklarını kim verecek sende bana onun cevabını verir misin ?
@duyguuu37 ne diyorsun.... p23'ü arkadaş illegal kabul etmiş.
-
@james-buchanan dostum ben en başından beri diyorum p42 den alınmalı p23 yanlış bir tercih onlarda anladı zaten ki teftişte değişiklik olacak ama sistemin hatası garibanın canını yakacak
-
@kuşçubaşıeşref kpss'ye çalışırken bende işletmeye baktım. sebebi de kurumun p23'ü de kabul etmesiydi.
-
@james-buchanan ben olması gerekeni söylüyorum hocam siz bana p23 çalıştım mağdur olurum diyorsunuz bende diyorum sizde haklısınız ama geçen sene mağdur olanlar ne olacak yanan yansın o zaman yeter ki bize ateş düşmesin bakış açısı bu olmamalı
-
@james-buchanan hocam bosverin bir uslup anlasmazligi var uzatip zaten yoruldugumuz bu surecte daha fazla yorulmayalim..
-
arkadaşlar siz neyin kavgasını yapıyorsunuz. Etki edemediğimiz olaylar için burada tartışmanın ne anlamı var onu anlamıyorum. Bu olaylar bizim dışımızda gelişen olaylar
-
@efe sadece p42 kabul edilsin diye tweet'ler atılmış.
-
Arkadaşlar Öncelikle Etkinliğimiz Hayırlı Olsun İnşallah P23 puan türünün Kaldırılması İçinde Bişeyler Yapacağız Daha Adil durum Olacaktır Çünkü O kadar İnsan Gece Gündüz Kurumla ilgili olan İş kanunu SGK Kanunu vb Kanunlar Çalıştı ve P23 yüzünden Çok daha az kişi mülakata Kalıcak bu Hiçte adil bir Durum olmayacaktır.
-
@gizem2020 p22/p23’le kombinleneceğini geçen sene gördük kabul ettik ve bu sene ona göre hazırlandı herkes.
Kalkıpta kpss sınavından sonra p22/23 yok derlerse bunu baz alan insanlara haksızlık olacak.
Zira kimse yeni ilanda sadece p42 ile alıcaz demedi herkes bunu bilerek hazırlandı.Şimdi hayatımda çeko yaprağı açmadım p42 sıralamam 300.
Gece gündüz çeko çalışmışmış geçiniz -
@gizem2020 Öncelikle P23 91.2 P42'im 92.22
P42 için gece gündüz çalışıldı da P23 yatarak mı alındı. Kendinizi bu kadar küçük duruma düşürmeyin. Benim için de P42 daha iyi gibi duruyor ama zaten bu Kurum geçen sene 23-42'den almış. Bu kurumu isteyenler yaklaşık 15 aydır bu puanlardan alacağını biliyordu ve çalışmalarını ona göre yapmalıydı.
İnsanların alım etkinliği için uğraştığı şu günlerde bu şekilde puan bölücülüğü yapmak hoş değil.
Umarım kurumların tamamı 2017'de aldığı puan türleriyle alım yapar ve kimse beklenmedik bir durumla karşılaşmaz.
Ne yazık ki son dönemde hak ve hakkaniyet kavramlarını herkes işine geldiği gibi yorumluyor. Bu sözler sizin şahsınıza değil lütfen yanlış anlamayın.
-
@maxmin Biz elimizden Geleni yaparız Takdir önce Allah’ın Sonra yetkililerin Artık
-
@buhara E kardeşim 2017dekiler Beklenmedik Durumla Karşılaştı ama Onların Hakkı yok muydu ?