10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
o zaman şöyle yapalım. sadece çeko mezunları başvursun. denetmenlik çeko okuyanların hakkıdır. ekonometri okuyanın ne işi var sgk da sınavda çeko çözmesi bir anlam ifade etmez. ayrıca idari hakimlikte hukukçuların hakkıdır iibf girmesin.
-
vmy de işletmenin olduğu puan türünü kaldırsın.
-
@duyguuu37 doğru diye bir şey vardır tektir hakikat ne ise odur adam oturmuş kanun çalışmış kitap almış deneme çözmüş hakkı var girmeye EMEK vermiş siz diyorsunuz ki İİBF bölünmüş p23 alanda girsin ne alaka kurumun mevzuatı bile çeko ya uygun iken bunu söylemek bencilliktir he geleyim sizin puan söylemlerinize puan yarıştırmak istemem vs gibi şeyler söylemizsiniz p42 ilk 70 deyim her halükarda bana gelicek ama ben burda sadece kendi hakkımı değil sıralaması kritik olanların hakkını savunuyorum bir şeyi daha söyliyim vmy benim de puanım yetiyor başvurmadım ama insanlara buna lütuf gibi sunmuyorum düşünmediğim bir meslek idi yapılması gerekeni yaptım ki yapılması gerekeni yapıyor iseniz bunu kimseye lütuf olarak sunmayın siz yaratan değilsiniz
-
böyle tartışmayı bırakalım yarın akşam saat 9 da #1000sgkdenetmenyardımcısı etkinliği unutmayalım
-
@james-buchanan ne alakası var ben ben p42 çözenlerin girmesi taraftarayım kurumun alanı o insanlar ona çalışmış onların girmesi hakkı saçma sapan yerlere çekmeyin
-
@kuşçubaşıeşref hocam yazmak istemiyorum uzamaması adına ancak hakkınızı hakkı bu dille aramak yerinde mi diliniz yapıcı değil. Şaka gibisiniz bencilsinz vb söylemlerinz hoş değil dikkat edin derim
-
@aroma o konuda haklısınız ona bir şey demem ama olması gereken olmayınca bende tahammül edemiyorum onu da siz anlayın
-
@hedefsgk dostum ben diceğimi dedim ben sadece p42 den alınması taraftarayım ve benim yolum belli ister tek kişi olayım ister 1000 kişi ben bu yolda tek başıma da yürürüm
-
@kuşçubaşıeşref hocam geçen sene bu puanlar kullanıldı , p22/p23’te yeterli puanı alamıcak olan çekoya yöneldi diğerleride bu puanlara. Yeni puan türünde biz böyle geliceğini kabul ettik buna göre hazırlanıldı. Sınavdan sonra böyle değişiklik yapılması adil değil çok net ben zaten varolan duruma göre hazırlanmışım sınavdan sonra yok artık öyle değil demek kusra bakma adil değil
-
@kuşçubaşıeşref Kardeşim çok haklısın aslında olması gerekenin ne olduğunu herkes biliyor , başka Facebook grup yöneticileri olmak olmak üzere kendi menfaatlerine göre kitleyi yönlendirmek en iyi yaptıkları .
-
Ben sabah o Facebook’ta meşhur şahıslarından birini karşıma aldım ve korkum puanda değil sen biliyorsun ama ne olursa olsun bende bunu savunmaya devam edecem. @kuşçubaşıeşref, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@hedefsgk dostum ben diceğimi dedim ben sadece p42 den alınması taraftarayım ve benim yolum belli ister tek kişi olayım ister 1000 kişi ben bu yolda tek başıma da yürürüm
-
@kuşçubaşıeşref istatistik aktüerya okuyanların ne işi var sgk'da?
-
birbirinizi yiyiyorsunuz bu gidişle tüm alım istatistik, aktüerya dan olun.
-
@james-buchanan *olur.
-
@kuşçubaşıeşref siz saka misiniz mevzuyu nereye getiriyorsunuz,oncelikle bi yazdigimi anlayin isterseniz ben kimseye lutuf filan sunmadim sadece hedefim teftis gibi bir meslek degil o sebeble ben bunlara zaten basvurmuyorum kendi puanim p42 den yetmio bunun icin cabaliyorum gibi bir izlenim olmasin diye de puanimi soz ettim,bunlari ornek verirken beni ilgilendirmese bile bi birlik olunmali cunku benim cevremde de p23 icin ugrasan insanlar var dedim,alt gonderilerime bakarsaniz eger boyle bir degisiklik yapilacaksa bu su an ki puani olanlari etkilememeli dedim neticede p23 den aliyor diye isletme bakip ceko bakmayan insanlar taniyoruz,kimsenin magdur olmasini istemem sizi ben cok iyi anladim sizde anlayin ki azalan ilanlarda insanlarda yaris dışı birakmaya calismak bence adil degil dogru denilen seyi su sistemde tartismak da benim ustume vazife degil,rica edecegim beni gonderide paylasmayin,cunku yaradandan girip hak hukuk hususuna cikiosunuz,kimsenin takvasini buradaki gondri ve dusuncelerle olcmek haddimize degil,sizinle ayni dili konusmuyoruz malesef basarilar yolunuz acik olsun
-
@kuşçubaşıeşref @aroma https://ilan.memurlar.net/ilan/39274/sosyal-guvenlik-denetmen-yardimcisi-alim-ilani.html
Arkadaslar neyi tartisiyirsunuz anlamiyorum. Gecen sene zaten hem p23 hem p42 deen alinmis. Ayrici kuscubasiesref mulakatlarda sadecee ceko alanindan cikmadigini sende biliyorsun. Turkiye de mulakat surecinin ccok fazla bilgiyle pekala alakali olmadigini sizlerde cok iyi biliyorsunuz. Kırmayın kalplerinizi sorun p23 p42 deen alim degil sorun sadece bugunu kurtarmak icin kamuya alimda daralmaya gidecek olan iktidarda. Harbi ne oldu boyle ya basta baska parti olsa ortalik 56 olurdu. Ulusal ve de uluslararasi yanlis politikalar soylemlerinden dolayi dustugumuz hallere bak . Acilacak olan 15 20 kadronun pesine dusmusuz . Allah yardimcimiz olsun. -
@james-buchanan aynen oyle hocam keske bunlari dile getirsek baskana bunlari yazsak ya da ne bileyim daha adil bir surec icin birlikte olsak mesela..Neyse biz etkinligimizi unutmayalim bu tartismalar ile
-
Güzel kardeşlerim su etkinliği bir yapalim, sonuç alalım sonra teftiş ilani icin de bir etkinlik yaparız istenilen puan türlerini belirtiriz kimseyi mağdur etmeyecek bir revize durumu söz konusu olur merak etmeyin burda kalp kırmaya gerek yok burdaki kavga dışardan duyulmuyor ne yazık ki bunu ilgili kişilere yazıp dile getirmek lazim ama once denetmenlik alimi zira 1 yılı gecti ..
-
Arkadaşlar tartışmayı bir kenara bırakıp yarın ki etkinlik için duyuru yapsak facede,twiterda.
-
@eomer yahu bir puan için diğerlerinin boğazını sıkıp öldürecekler.