10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
İlan için uğraşın arkadaşlar p23 ü kaldırmak için değil. İnsanları bu şekilde bölerseniz etkinliklere 10-15 kişi katılır kalırsınız.
-
@gizem2020 Peki şuanda P23'ün kaldırılması 2017'lerin haklarını geri mi getirecek?
Ayrıca 2017'de ösym puan türlerini değiştirdiği ve azaltığı için tüm kurumların aldığı puan türleri değişti.
Yüksek olan puan türlerini kurumlara gönder. Kurumlar o puanlarla ilana çıksın. Zira senin adillik anlayışın bu
Bu puan konusu beni çok ilgilenirmese de şuan bu tartışmanın yaşanması çok yanlış. Konuyu daha fazla uzatmayıp kapıyorum. Hakkınızda hayırlısı olması temennisiyle.
-
@buhara Tabi Olan P23ten alınacağı hakkında haberi bile olmayan 2017 Lilere ve o kadar Kanun Çalışıp Giremeyen P42lere oldu. Yarayan ise Geçen sene Piyangodan Çıkan P23lere yaradı
Aynen ÖSYM Puan türlerini değiştirdi Ama Eskiden Aldığı puan türüde P42 ye tekabül Ediyordu Eskiden İşletmeden alıyordu diye bişey Yok yani
Bana Gelince Amacım benim En yüksek puanımdan alınmasını İstemem değil Öyle Olsa P42den İstemezdim Emin Ol. Ben sadece Eskiden beri Süregelen Durumun Tekrar aynı düzeye dönmesini istiyorum
Şuan önemli olan Yarınki Etkinlik Ondan sonra bakılır zaten Bu konu duruma Göre İyi günler.
-
Ben p23 puanı almak için işletme çalıştım. Bu puan türünün kaldırılması için yapacağınız hiçbir etkinliğe katılmayacağım. Özellikle de bu durumu belirteceğim insanlara. İnşallah sizin gibi hak yiyen insanlar hiçbir yeri kazanamazsınız.
-
@gizem2020, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Arkadaşlar Öncelikle Etkinliğimiz Hayırlı Olsun İnşallah P23 puan türünün Kaldırılması İçinde Bişeyler Yapacağız Daha Adil durum Olacaktır Çünkü O kadar İnsan Gece Gündüz Kurumla ilgili olan İş kanunu SGK Kanunu vb Kanunlar Çalıştı ve P23 yüzünden Çok daha az kişi mülakata Kalıcak bu Hiçte adil bir Durum olmayacaktır.
@duyguuu37 zihniyet...
-
@gizem2020 hocam madem öyle bu konu neden gündeme gelmedi bu zamana kadar siz ben gruptaki diğer arkadaş p23 kaldırılsın diye tweet atarsınız bir başınıza.ilanın erken gelmesi ve sayısın fazla olması için birlik olmak varken bu konunun tartışılması çok gerekliydi haklısınız
-
@gizem2020 evet sadece siz ders çalıştınız. hatta iş hukukunu sınavı kazanmak için değil sırf bu kurumun alanı olduğu için çalıştınız.
-
@gizem2020, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@buhara Tabi Olan P23ten alınacağı hakkında haberi bile olmayan 2017 Lilere ve o kadar Kanun Çalışıp Giremeyen P42lere oldu. Yarayan ise Geçen sene Piyangodan Çıkan P23lere yaradı
Aynen ÖSYM Puan türlerini değiştirdi Ama Eskiden Aldığı puan türüde P42 ye tekabül Ediyordu Eskiden İşletmeden alıyordu diye bişey Yok yani
Bana Gelince Amacım benim En yüksek puanımdan alınmasını İstemem değil Öyle Olsa P42den İstemezdim Emin Ol. Ben sadece Eskiden beri Süregelen Durumun Tekrar aynı düzeye dönmesini istiyorum
Şuan önemli olan Yarınki Etkinlik Ondan sonra bakılır zaten Bu konu duruma Göre İyi günler.
-
Bakın arkadaşlar p42 si p23 den yüksek birisi olarak söylüyorum şuan p23 ün kaldırılması haksızlık oyunun ortasında kural değiştirilmez.Geçen senede p42 si yüksek arkadaşlara haksızlık yapıldı evet bu kurumun hatası kişilerin değil.Bende sgk nın çeko ağrlıklı puan türlerini isterim fakat bu bu yıldan itibaran geçerli olmalı diğer türlü haksızlık olur. P23 saçmamı evet saçma lakin kurum başta bu şekilde alacağım demiş bu yıl değiştirilmemeli.Bu konuyu burda ne kadar da konuşsakta sonuç alamayacağız.Birbirimizi kırmaya gerek yok.Yarın ki etkinlikte bu konu dile getirilmeyecek.Kimse kendi başına iş yapmazsa seviniriz.@James-Buchanan @Gizem2020 @Buhara @kuşçubaşıeşref
-
-
@kuşçubaşıeşref sana hak veriyorum kardeşim hatta guy,vmy,mhuy benzeri alımlar maliye türü puanlarla alınmalı maliye bakanlığını ilgilendiren alımlarda bir hukukçunun, iktisatçının ne işi var bu saçmalıktan başka bişey değil hatta gy-gy de kalkmalı diyelim sgk mi alım yapıyor diğer derslerin hiçbirine bakmamalı direk çeko dersine bakıp onla almalı sgk da iktisat yapan adamın işi ne biz o kadar çeko çalıştık sonuçta o kadar çeko çalışanın emeği boşa mı gitsin(!)
-
Buradaki Tartışmalara hiç Müdahale olmadan söylüyorum SGK nın 23 ten alım yapması başlı başına saçmalıktır elle tutulur bir yanı yoktur.
Bu Sağlık Bakanlığı'nın Çeko puan türlerinden alım yapması kadar abes bir durumdur. Konuya bu acıdan bakarsanız hak verirsiniz cekocu arkadaşlara.. -
@r4ntisi şeyi söylemeyi unuttum hatta puan türlerinde kurumlar şaşırtmaca yapmalı mesela sgk kpss den önce ben iktisat içeren puan türünden alıcam demeli ama ilan zamanı sadece çekodan almalı iktisatçılar öyle şaşıp kalmalı sonuçta bi çeko değil. çeko bu canım çalışmayan anlamaz sonuçta mevzuat okuyoruz iki tane ok çizip alsana grafik demiyoruz mevzuat var kardeşim mevzuat çeko ya herkes anlamaz bu çekoyu
-
@davetsiz kardeşim oyunun ortasında kural değiştirmek nedir peki sonuçta en başından beri biliniyordu p23 ünde geçerli olacağı
-
@davetsiz Kardeş biz şimdilik Sakarya GUY için kafamızı yoralım.Ortada ilan yok iken p23 tartışması çok saçma şu anda yani!..
-
@gizem2020 Görende çalıştığınız çok zor bir şey zannedecek 4 gün çalışmayla 20 net yaptım
-
Yarınki etkinliğimiz herhangi bir puan türüne yönelik olmayacak arkadaslar etkinligimizin amacı SGK DenetmenYardimciligi ilani getirtebilmek. Teftislik ile ilgili durumu o başlıkta tartışmanızda fayda var bu başlıkta etkinlik gönüllülerini dagitmayin zor birlik oluyoruz zaten
-
Hocam burda puan türleri tartışmasi ile birbirimize düşerken en önemlisi de asıl olan yakında bi ilan ihtimali var mıdır acaba
-
Adalet diyorsunuz bir aciklama netlik yokken p23 den puan almis insanlari elemeye calisiyorsunuz birkac kisi haric p42 taraftari kisiler simdi ilan gelse sadece çeko diyor,bunun adina da adalet hakkaniyet vs denip insanlarin emeklerinden dem vuruluyor,p23 yapan da zaten sifir emek yaylana yaylana yapmistir dimi,çeko calistim bin mevzuat ogrendim diye ahkam kesenler peki guzel kardesler biz diyor muyuz hic calismadan da ceko dan sunu yaptik diye atomu parcalamis gibi muamele nedir,o zaman sadce ceko mezunları girsin sgk ya,kurumlar boyle ayrissin zorla uslubumuz farkli yerlere gidiyor bunun icin yapilan etkinlik de yokum su an su alimlarda puan turu degissin diye inat edenlere de el vicdan,sonraki alimlar deseniz herkes ona gore tedbir alir,zaten 50 kisilik 300 400 kisilik azalmis alimlarda yer edinmek herkesin amaci ve istegi.
-
Yarin ki etkinlik icin de benim icerigim konusulup anlastigimiz icerik onun harici puan turu icin bir seye katilamam,birde rica edecem p23 de devam etsin diyenler sizlerde başkanimiza yazin,p42 ayristigi icin sadece bu istek var gibi goruluyor ben yazdim twitter da sizler de isteginizi yazin okuyor eminim