10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@duyguuu37 tamamdır hocam.
-
@duyguuu37 hiç sorma kpss öncesi az biraz çeko bakanların isteği. Çeko mezunlarını ayrı tutuyorum yine ama adam birkaç çeko karıştırmış diye p42 olsun istiyor zaten hiç bilmeden bile belli seviye yapılabiliyor
-
@maxmin kesinlikle hocam,kurum mevzuatina cok yakin filan demisler ceko icin ama mevzu sadece bundan gecmiyor,ben hic okulda gormedigim ve calismadigim halde yaptim zaten alimlar kisitli birbirimize çelme takmaya ne gerek var bilmiyorum,simdi bir suru elestiri aliriz ben ozellikle zamanimdan ayirip kurum odakli çeko calistim vs gibi ama ben ayrismak yerine birlik olalim diyorum lutfen
-
@maxmin sgk yalnız ceko çünkü alcaksa spesifik bölüm bazlı ilana çıkması gerek çeki calismadm 17 netim var şimdi onca dersi yaptık iyi puan aldık sirf ceko ile alımı beklemek emeğe haksızlık diyorum
-
@aroma kesinlikle , bölüm bazlı alım yapılacaksa işler karışır zaten. Ayrıca p22/p23 kullanılacağını baz alarak girdi adaylar sınava böyle değişiklikler olmamalı.
-
@maxmin evet hocam bir degisiklik olacaksa bu durum su an ki puanlari etkilememeli
-
Sgk müfettişlikte yapılan en yüksek alım sayı olarak kaçtı acaba yine 50 kişilik ve 5 kat mi olur . Apaydın dan iyi bi haber alırız umarım
-
Arkadaslar sgk müfettişlik icin dil puani istemiyor muydu?
-
@olursaolur basvuruda sart yok ancak sinavda var
-
Ne çeko su ne 42 si ne bölüm bazi. Elimizde gelirse bi sgk var diyorduk. Oda mi sallantida. Memlekette heran herşey olabilir modunda yaşamaktan bikmadinizmi ya. Bu işlerin bi standardi olmasi gerekmezmi artik. Dediğim dedik çaldığım düdük nereye kadar.
-
İlan ne zaman gelecek ki ?
-
@maxmin ya siz neyin kafasını yaşıyorsunuz alım olacak ise p42 den alınmalı o kadar insan boşuna kitap kanun alıp mı çalıştı saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın
-
@aroma kafa yapınıza hayranım çeko da bir iş kanunu sosyal güvenlik hukuku vs vs çalışma psikolojisi var bunu yapanların alınması gerekir işletme yapanların değil
-
@duyguuu37 p42 den alınmalı p23 den değil işletme ne alaka şaka gibisiniz
-
@duyguuu37 artı ekleyeyim hiç bir kanun çalışmamış insan p23 den girmemeli buna bölünmek diyorsanız diyin sizin ki gibi bencilce düşünenler ile aynı yolda değilim olmak da istemem
-
@kuşçubaşıeşref öncelikle saygı çerçevesinde konuşma hususunda dikkat edelim. Sadece p42 den alıma yorum yaptım çok yüklü alımlar varmış gibi sadece ceko çözenı içeren puanların göze sokulmasına itirazım var .iktisatciyim işletme çeko calışmadığım halde iyi net çıkardım ama sadece ceko çalışana dair kriterler emeğe haksızlık bu kadar. Yani ceko testı çok ekstrem bişey değil farkına varılmali
-
@aroma çeko testi çok esktrem değil ise neden sınavlarda iş kanunu sosyal güvenlik kanunu soruluyor yada mülakatta bana onu açıklar mısınız saygı diyorsun da sizin bu kanuari kitapları alıp çalışanlara saygınız yok ki diğer puan türlerinin alınmasını istiyorsunuz eğer saygı görmek istiyorsanız bu kanunlara çalışıp kitap alanların öncellikle girme hakkının olduğunu kavrayın ki size saygı duyuyayım saygı görün insanlar enayi değil bunları alıp boşuna çalışmadı sonra sizin dediğiniz gibi zaten çeko çok kolaydı onu yapmakta bir şey yok gibi saçma sapan söylemleri duymak zorunda değil ortada emek var saygı duyun ilk önce
-
@kuşçubaşıeşref kurumun iş alanı ceko sorması beklemesi doğal ama sadece ceko paluanini beklemek ne kadar adil sizce.Ayrıca alan çalışırken de temelinde nedense ceko dersleri almıyoruz bu denli ekstrem ise. Kitap mülakat diyosun haklsn hocam ceko çalışmayan alanci ne kitap aliyo ne de mülakatta ceko haricinde soru ile karşılasiyo neyse bunu beliryecek merci kararı verir değişiklik olacaksa. Bu konuyu uzatmaya degmiyo
-
@kuşçubaşıeşref sizinle bir ahpapligim oldugunu sanmiyorum isterseniz dogru cumleler kullaniniz,oncelikle bencil degilim benim p42 imde p23 umde zaten kafa kafaya iyi puanli ha sunu da soyleyim mufettislik acilsa basvuruda yapmayacagim gecen alimda oldugu gibi,cunku istegim bu alan degil ben vmy ye bile puanlarim yettigi halde basvurmadim umarim ne demek istedigimi anladiniz,ben sadece yeterince azalmis ilanlar ve parcalanmis bir iibf varken bu sekilde ayrima gerek yok diye dedim,inanin bu dal da cogu kisiden tuzum daha kuru cunku hedefim bu degil cok sukur de puanim da var,bencil derken tanimadan yorum yapmayiniz,bende cevremde olan seyi soyledim ve dusuncemi aktardim kanun vs okumus arkadaslari soylemissiniz emeklerine saglik ben bunu goz ardi etmiyorum ki sadece kendimce adil olacak yarisi soyledim,isterseniz beni bu denli sorgulamadan beni tanisaydiniz,simdi ben sizin gibilerle bu yolu yurudugumden utanc mi duyayim sacmalik.
-
@aroma ben sadece eğer bu kuruma girilecek ise bu kurumun alanı olan iş kanunu sosyal güvenlik kanunu alan bölümden alınması taraftarayım geçen sene hiç çeko çalışmamış insanlar mülakata girdi bu mu çok adil yapmayın Allah aşkına