10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@hedefsgk her yerde paylaşalım arkadaslar olabildiğince.her cuma 21.oo etkinlik saatimiz olsun ilan gelene kadar tekrarlayalim süreci aktif hale getirmek bizim elimizde
-
@olursaolur bu metin twitter a sigar mi @James-Buchanan
-
@duyguuu37 sığmayabilir.
-
Bence persembe olsun etkinlik cuma olursa etkisi uzun surmez hafta sonu girio araya o gun konusulur biter gider,persembe ya da hafta ici baska gun olsun derim
-
@james-buchanan bi deneyelim olmazsa daha kısa hazirlayalim
-
@duyguuu37 perşembe günü de fb ve bjk avrupa maçı var yeterli katılım sağlamayabiliriz
-
@hedefsgk ben cumadan baska bir gun olsun diye persembe yi istedin hocam:)yarin olsun o zaman ama cuma bana makul gelmedi
-
@duyguuu37, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Bence persembe olsun etkinlik cuma olursa etkisi uzun surmez hafta sonu girio araya o gun konusulur biter gider,persembe ya da hafta ici baska gun olsun derim
Ya da yarin yapalim arkadaslar cumadan iyidir diyorum siz @James-Buchanan @olursaolur
-
Şu Ziraat'in açıklanması ortamı biraz dağıttı
-
Sayın devlet büyüklerimiz,14 aydir beklediğimiz SGK DenetmenYardımcılığı ilanının akıbetini merak içerisindeyiz.Sizden gelecek haberle biz de istihdama katılma fırsatı bulacagiz.Lütfen çağrımıza ses verin. @ZehraZumrutS
@ahmetkoca3
@aysekardass
@msbagli
#1000SgkDenetmenYardımcısı
Bu şekilde sığıyor arkadaslar denedim -
@olursaolur tamam hocam böyle de uygundur
-
Arkadaşlar yarın hayatta olmaz milletin haberi yok daha. Perşmb maç var. En iyi cuma. Sonraki haftalarda pazartesi çarşamba cuma şeklinde 3 gün yapabilrz
-
Tamam arkadaslar bu hafta cuma yapalim diğer haftalarda gunu ortak belirleriz bu haftayı es gecmeyelim yalnız bir an once bu etkinlik olayı baslasin
-
cuma gününe deneriz sonra katılıma göre hareket ederiz yani ona göre günleri belirleriz hatta cuma günü gündemde olursak etkinliği hergün yaparız sonuçta sayıları azda olsa istatistikçilerde destekleyecek
-
tamam arkadaşlar yarından itibaren @olursaolur arkadaşın yazısını paylaşıyoruz heryerde
-
@olursaolur metin 10 numara olmuş kardeşim eline sağlık. Bunaltana kadar tweet atalım yetkilileri etiketleyerek
-
@gresham-t eyvallah kardesim. 9.prodan da yoğun destek bekliyoruz arkadaslar onların da yarısı is başı yapmamış hala sürecin hizlanmasi onlara da yarayacaktir başlığı bulamadim metni paylaşacaktım bir arkadas paylaşırsa sevinirim
-
@olursaolur tamamdir hocam cuma yapalim
-
cuma iyidir.
-
Bugün saat 21.00 da vmy tarihinin belirlenmesi için etkinlik var cuma yapalım arkadaşlar