10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@shanks 500 dersek bunlara 200 versek itiraz etmezler derler belki. öğretmenlere bakın adamlar 40 bin 50 bin gelsin diye etkinlik yapıyor
-
@hedefsgk Öğretmenlerin açığı bize göre çok çok fazla üstelik 3000 guy dedik 1000 verdiler sayıyı yukarıda tutunca bir şey değişmiyor
-
Zaten istediğimiz sayıyı vermiyolar ki biz fazla isteyelim az istesek daha az verirler
-
@tudisiar Rekoru kaç Sgk nın biliyor musun ben 500 diye biliyorum
-
@shanks bilmiyorum da yine gecen seneki gibi gelse iyi bence
-
Arkadaşlar face den semih kesin adlı arkadaş paylaşım yapmış face si olanlar destek versin ve gününü ve saatini bugün netleştirelim
-
@mrtvrt, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Arkadaşlar face den semih kesin adlı arkadaş paylaşım yapmış face si olanlar destek versin ve gününü ve saatini bugün netleştirelim
-
şimdikde twitterde kullanacağımız başlığı belirleyelim kadro 1000 istatistikçileride kapsayacak şeklinde
-
Ben varim bu etkinlik de lutfen birde mhuy etkinligi yapalim arkadaslar,su etkinliksiz gelmeyen ilanlara da sinir oluyorum artik ama
-
@hedefsgk evet ne yazabiliriz fikri olan var mı?
-
@duyguuu37 sgk dan sonra epeydir gelmeyen mhuy ilgöç gibi sınavlar içinde yapılacak
-
Arkadaşlar ben şöyle bişey yaptım eksikleri noksanları burda konuşalım çarşamba ve perşembe facede twtrda yayalım... Sayın Bakanım @ZehraZumrutS sayın Bakan Yardımcısı @aysekardass sayın Başkanım @msbagli 14 aydır beklediğimiz SGK Denetmen Yardımcılığı ilanının en kısa zamanda gelmesini talep ediyoruz #1000SgkDenetmeYardımcısı
-
@mrtvrt ek olarak yeni bakan yardımcısı ahmet koca @ahmetkoca03
-
Sayın Bakanım @ZehraZumrutS sayın Bakan Yardımcısı @aysekardass sayın Bakan Yardımcısı @ahmetkoca03 sayın Başkanım @msbagli 14 aydır beklediğimiz SGK Denetmen Yardımcılığı ilanının en kısa zamanda gelmesini talep ediyoruz #1000SgkDenetmeYardımcısı tamam başlık ve metin böyle olsun
-
@hedefsgk arkadaslar soyle yapalim başa talebimizi sona ilgili kişileri etiketleyelim guy dguy daki gibi
-
Arkadaşlar buyrun tabiri caizse saldıralım
-
Sayın devlet büyüklerimiz, 14 aydır beklediğimiz SGK Denetmen Yardımcılığı ilanının akıbetini merak içerisindeyiz.Sizden gelecek sevindirici haberle almis olduğumuz kpss puanları ziyan olmayacak, biz denetmen yardimcisi adayları istihdam yolunda olumlu bir adım atmis olacaktır.Lütfen çağrımıza ses verin.
@zehrazumrutS
@ahmetkoca3
@aysekardass
@msbagli
#1000SgkDenetmenYardimcisi
Arkadaslar bu şekilde hazırladım uygunsa paylasalim -
@olursaolur gayet uygun hocam.
-
@olursaolur, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Sayın devlet büyüklerimiz, 14 aydır beklediğimiz SGK Denetmen Yardımcılığı ilanının akıbetini merak içerisindeyiz.Sizden gelecek sevindirici haberle almis olduğumuz kpss puanları ziyan olmayacak, biz denetmen yardimcisi adayları istihdam yolunda olumlu bir adım atmis olacaktır.Lütfen çağrımıza ses verin.
@zehrazumrutS
@ahmetkoca3
@aysekardass
@msbagli
#1000SgkDenetmenYardimcisi
Arkadaslar bu şekilde hazırladım uygunsa paylasalim@can-mavi @duyguuu37 @desa121215 @Mahlaki @paretowilfredo @T-Robert-Malthus @özgeSmith
-
@olursaolur tamam bu metni facebookta da yayalım