10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@maesteo İlk 23 geldiğinde tamamen puan türleri yenilendi kimse emin değildi ne gelecek sadece tahmin vardı
-
@kuşçubaşıeşref kardeşim senin yazdıklarının altına imzamı atarım anlamamak için direniyor bazı arkadaşlar.
-
İstediğiniz etkinliği yapın bundan sonra destek değil ancak köstek olurum
-
@shanks iyi de eski puan türlerinde SGK da böyle bir puan varmıydı ? Yoktu nasıl ekledilerse değiştirilebilirde
-
@shanks, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
İstediğiniz etkinliği yapın bundan sonra destek değil ancak köstek olurum
evet köstek olmak için organizasyon yapalım.
-
@james-buchanan Ülkemizin bu zor durumun da Sgk nın bu kadar borcu varken yeni atama istemiyoruz önemli olan ülkemiz falan yazalım
-
@shanks olabilir hocam.
-
@maesteo Her şey sıfırlandı YDS kalktı puan türleri azaldı Guy için p48 in yanına başka puan türü gelse hiç şaşırmazdım.
-
@shanks Hocam benim o zamnda puanım vardı hatırlıyorm böyle aklasız puan yoktu yds heryerden kalktı gerisi birşey olmadı, o zman işletme ağırlıklı puan yok muydu
-
@maesteo Benim demeye çalıştığım puan türleri değişmeden pat diye yeni puan türü gelse haklısın ama değiştikten sonra ister istemez alışıyor.Ama şimdi puan türü değişikliği falan olmadan pat diye değişim bunun acısı çok olur.Zaten ben başvurmam bile dörtte bir şans bizim gibi torpili olmayanlar için çok uçuk ne yazık ki
-
Bakan twit attı altına doluşma vakti
-
@kuşçubaşıeşref Millet pusuda bekliyormuş o ne öyle bizimkini görebilirse şaşarım
-
@shanks mantıklı
hiç olmazsa bazı kesimi yanımıza çekeriz daha fazla katılım olur -
@shanks bu eyt ve hbys ile başa çıkamayız
-
21.00 da etkinliğimiz var unutmayalım!!
Sayın devlet büyüklerimiz,14 aydir beklediğimiz SGK DenetmenYardımcılığı ilanının akıbetini merak içerisindeyiz.Sizden gelecek haberle biz de istihdama katılma fırsatı bulacagiz.Lütfen çağrımıza ses verin. @ZehraZumrutS
@ahmetkoca3
@aysekardass
@msbagli
#1000SgkDenetmenYardımcısı -
Hazırsak beklemeyelim başlayalım arkadaslar
-
@olursaolur olur hocam ben basliyorum
-
@olursaolur hocam metinin tamami sığmıyor sanki
-
Sayın devlet büyüklerimiz,14 aydir beklediğimiz SGK DenetmenYardımcılığı ilanının akıbetini merak içerisindeyiz.Sizden gelecek haberle biz de istihdama katılma fırsatı bulacagiz.Lütfen çağrımıza ses verin. @ZehraZumrutS
@ahmetkoca3
@aysekardass
@msbagli -
Ben çekiliyorum beyler. Milton fredman kimse o arkadaş devam etsin. Şurada üç beş kişiyiz zaten adamın yaptığına bak. Kardeş sana özel ilan yayinlasinlar oldu. P42 den ilan istiyor arkadaş. Kendin iste o zaman tek başına yaz yaz dur.