10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@gresham-t bu haftaiçi tweet leri sıklaştıraşım. Umarım ilan gelir ya da gelip gelmeyeceği ile ilgili sağlam bi duyum paylaşılır.
-
Umudunuz mu bitti ? -
Evet hiç ses yok. İlanın hazır olduğu ve 9. Promosyon da geriye kalan kişilerin atamalarının imzalandığı falan yazılıyordu. Nerdeyse 2 ay olacak kötü bir bekleyiş bu
-
14 ay oldu hala bir ses seda YÖK bilgisi olan kimse YÖK mü?
-
SGK denetmen derneği başkanına mesaj atmıştım İlan hakkında bilgi verir misiniz diye cevap yazmış Şimdilik bir çalışma Yok yazmış
-
@gizem2020, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
SGK denetmen derneği başkanına mesaj atmıştım İlan hakkında bilgi verir misiniz diye cevap yazmış Şimdilik bir çalışma Yok yazmış
-
Dernek başkanının söylemesiyle olacak işler değil bunlar,ülkede her an her şey değişebilir umutla bekliyoruz.
-
@erdemcanbey inşallah hocam
-
-
Arkadaşlar SGK denetmen yardımcılığı ilanı için Bişeyler toplayıp Tag falan alamaz mıyız yada hocalardan rica edilse Şu sıralar İlanı gelmesi demek Aralık gibi mülakat demek Ve Seçim var diye sonuçların açıklanması demek Yoksa işimiz Uzarda uzar Ama yapacağımız tek şey Twetterdan şu sıralar Çok yüklenmek
-
@ds1966 bilen biri varsa bu işi alalım
-
@erdemcanbey Hocam İllaki Bu konu hakkında bilgisi olan vardır Tecrübeliler yardımcı olsa güzel olur
-
@ds1966, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Arkadaşlar SGK denetmen yardımcılığı ilanı için Bişeyler toplayıp Tag falan alamaz mıyız yada hocalardan rica edilse Şu sıralar İlanı gelmesi demek Aralık gibi mülakat demek Ve Seçim var diye sonuçların açıklanması demek Yoksa işimiz Uzarda uzar Ama yapacağımız tek şey Twetterdan şu sıralar Çok yüklenmek
@can-mavi @T-Robert-Malthus @duyguuu37 @desa121215 @hahamas @Mahlaki @istatistikçik @paretowilfredo
-
Arkadaşlar bende bu ilanın gelmesini çok isterim ama etkinliklere katılım olmuyor. Tag dediğin 250 lira o parayı toplamak kolay olur ama elimizdeki hazır ilan vmy nin günün belirlenmesi için dahi katılım olmadı bir çok kişide dguy ve guy da mülakat bekliyorum diye kendilerini geri çekti galiba işin özü daha bir çok kişinin henüz canı yanmadı ilansızlık canlarına tak etmediği için katılım az diye düşünüyorum... Hadi etkinliği yapalım dedik bunun için doğru zaman mı onuda bilmiyorum @paretowilffredo üstad daha iyi anlar belki bazı şeyler yeni bütçeye yani 2019 a bırakılıyordur.
-
@mahlaki, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Arkadaşlar bende bu ilanın gelmesini çok isterim ama etkinliklere katılım olmuyor. Tag dediğin 250 lira o parayı toplamak kolay olur ama elimizdeki hazır ilan vmy nin günün belirlenmesi için dahi katılım olmadı bir çok kişide dguy ve guy da mülakat bekliyorum diye kendilerini geri çekti galiba işin özü daha bir çok kişinin henüz canı yanmadı ilansızlık canlarına tak etmediği için katılım az diye düşünüyorum... Hadi etkinliği yapalım dedik bunun için doğru zaman mı onuda bilmiyorum @paretowilffredo üstad daha iyi anlar belki bazı şeyler yeni bütçeye yani 2019 a bırakılıyordur.
-
@james-buchanan gönül ister ki her gün her gün etkinlik düzenleyip sesimizi duyuralım . Lakin sgk için ben elimi bile kıpırdatmam burada ahkam kesenleri sahneye alalım bakalım dedikleri gibi çoğunluğu sağlayabilecekler mi ? Kaldı ki henüz kimsenin kuyruğuna basılmadı gibi çünkü kimse veryansın etmiyor? Hak etiğimiz vmy için bile toplanamıyorsak biyerlerde bi eksiklik var demektir. Dediğim gibi seçim sonrasına kadar ne kopartırsak kardır yoksa 2020 ye kadar kimse ilan milan beklemesin kimse ... SGK hariç bütün etkinliklerde canla başla calısacağımı bildiririm ama öyle 5 - 10 kişinin çabalarıyla da olmuyor bu iş malesef
-
Hocam 9. Promosyon 250 kişi hakkında Araştırıcam demiştiniz Birde 10. Promosyon ilanı sorucaktınz Bişey var mı Acaba @paretowilfredo
-
Yarın Sn . Bakan Aydın'a geliyor eğer mümkün olursa Sn. Bakana ulaşmak çok zor olur muhtemelen çünkü daha önce bir bakana ulaşmaya çalışamadim bilmiyorum nasıl olur en azından danışmanlarına ulaşmaya çalışırım arkadaşlar
-
@kuşçubaşıeşref İnşallah Kardeşimm
-
Yarın yapacağımız etkinlik için birkaç farklı metin oluşturalım. Müsait olanlar akşam yazsın.