10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@olursaolur hocam gerçekten bir fikrim yok sgk sürprizleri seven bir kurum uzman yardımcılığı için bir duyum var dendi editörler tarafından yakın zaman için araya bizide sıkıştırırlar mı bilinmez bekliyoruz sadece
-
@antimülakat duyumun nerden hocam ? sağlam mı?
-
arkadaşlar öncelikle ilanın en kısa sürede gelmesini umuyorum.tartışma çıkartma maksatlı da yazmıyorum daha öncede bu konunun tartışıldığını biliyorum ancak bu denetmenlikte p23 'e saçmalık demekten vazgeçin artık.Ben maliye bölümü mezunuyum o zaman buyrun maliye bakanlığının ilanlarına çekocular başvurmasın da görelim bu kadar kıt kadrolarla atanma mücadelemizde böyle bencil düşüncelerinizden vazgeçin lütfen.
-
@deftoness +1 ve çekodan bahsedenlerin zaten çekolu puanlarıda düşük yüksek olsa zaten sıkıntı çıkmaz , mesleği p23 ten yüksek alanda icra eder rahatça ve sadece sgk diye çeko olmalı deniyorsa çekocuyuda maliye bakanlığına almayalım dediğin gibi , saçma bir mantık ibf bölümleri bir bütün olarak değerlendiriliyor bu konuyu kapatıp ilanın ne zaman gelebileceğinden falan bahsedelim gelince görürüz
-
- Proda mülakata kalan son kişinin sıralamasını bilen var mı acaba?
-
@ozgur85 kardeşim p42 1020 civari.
P23 1300 civari diye biliyorum. Net bilen varsa ben de ogrenmek isterim. -
@göktürk oo beklediğimden kötü teşekkür ederim...
-
@bahad4r sgk başkanından. Daha sağlamına ulaşamadık
-
Cumartesi sabah oturumuna cekolu puanlarimiz hesaplansin sgk kadrolarina basvurabilelim diye girdik. p23 puan turunun kullanilmasinin haksizlik oldugunu dusunuyorum umarim gelecek ilanda kaldirilmis olur. Ayrica bunun cekocu maliyeci olmakla alakasi yok.
-
cumartesi sabah oturumuna bende aynı şekilde çekolu puan türlerim hesaplansın diye girdim.Umarım gelecek ilanda p 23 puan türü kullanılır.Olası yeni bir guy veya mhuy alımında da umut ediyorum sadece p 19 puan türü kullanılır sonuçta maliye bakanlığına bağlı birimler o zaman herkes rahata erer.
-
@gulsen1 puanım hesaplansın diye çeko oturumuna girdim / çekocu maliyeci olmakla alakası yok sözlerinden sonra başka sorum yok
-
Arkadaşlar p 23 81.23 p 42 80.3 sizce gelme şansı var mı? Umutlanmalı mıyım?
-
@olamazmıolabilir gelmez umutlanma
-
@Antimülakat hocam gelme zamanı taktiği ne zamandır ilanın kaymakamlığın enkazı var üzerimde bi umut ışığı olur belki
-
@kaymakam kardeşim zamanı ile ilgili bir şey söylenmemiş olmalı ki bana gelen bilgide zamanla ilgili bir şey söylenmedi. Yine de sorarız tekrar.
-
@antimülakat @paretowilfredo güzel haberlerinizi bekliyoruz abiler zira imtihanımız çok ağırlaştı bu sıralar
-
@olamazmıolabilir hocam p 23 garabeti ortadan kalktığı taktirde bence umut var ama yine çift puanlı alım saçmalığı devam ederse ikisi içinde zor görünüyor tabi Allah bilir.. siz yine tercih yaparsınız nasip bakarsın olur...
-
@siyahbeyaz insallah hocam tesekkurler.
-
Arkadaşlar çoğumuzun piskolojisi buzuk. Sebebi belli. ikinci bir hayal kırıklığı yaşamamak için Guy ve diğer kurumları kazanmiş arkadaşlara sesleniyorum. SGK yi ideal olarak belirlemeyen arkadaşlar Lütfen gelecek alımlara başvurmayın. Bir kişinin girememesi bütün bir aileyi hüzne boğuyor. Başvuru yapıldığı halde mulakata gırmeyenler oluyor. Aramizdan bir kişinin kazanıp mutlu olmasi için uıraş verelım. Sesime kulak verip duyarlı olan arkaşlardan şimdiden Teşekkür ediyorum. Cani gönülden ALLAH Razi Olsun...
-
@olamazmıolabilir kardeşim sen yinede herkesi dinleme;)
vmy spk ve benzeri kurumlardan az çok guydan ve komiserlikten önünde olabilecekleri düşününce işler değişecektir yeterki ilan erkenden gelmesin.
bana sorarsan ümit kesinlikle var dostum